Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Το "κέρμα" και ο "κουμπαράς" της Ναταλίας Δραγούμη...

 Ένα "κέρμα"  και ο τρόπος τοποθέτησής  του στον "κουμπαρά" και στον " κερματοδέκτη"  είναι όσα μάθαμε  , στο φοβερό χορευτικό ριάλιτι του ΑΝΤ1 που απορούμε   πως το χάνετε και αναγκαζόμαστε να το βλέπουμε εμείς για να σας μεταδίδουμε τις συγκλονιστικές εξελίξεις.

Πρωταγωνίστρια εκεί που δεν το περιμέναμε , ήταν η  ηθοποιός- παίκτρια  κ. Ναταλία Δραγούμη, που δεν τη λες και σούργελο. Το αντίθετο. Αλλά όσα περιέγραψε χθες μετά τη σάμπα που χόρεψε, ήταν πολύ... εύγλωττα και χαρακτηριστικά.

Τι κάνει και σε τι βοηθάει,, πέραν των γνωστών,  ένα κέρμα; Δεν ...

Δημοσκόπηση - μπουρδέλο


Φωτιές έχει βάλει η δήλωση του Γιώργου Δώνη  μετά τον τελικό Κυπέλλου, με την ΑΕΚ, ότι
"το ελληνικό κράτος και το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι μπουρδέλο".

Άλλοι  συμφωνούν με τον προπονητή του Ατρομήτου, άλλοι διαφωνούν , άλλοι χειροκροτούν, άλλοι ωρύονται κατά του Δώνη ότι τους έθιξε.
Μόνο το μεγαλύτερο γκάλοπ που έχει γίνει ποτέ στην ιστορία και το κάνει από αυτή τη στιγμή , ποιο άλλο, το Πάμε Λουκέτο, θα σφυγμομετρήσει τι ακριβώς λέει ο ελληνικός λαός για την ιστορική φράση Δώνη ( δεκτοί στην ψηφοφορία και αλλοδαποί). 
 Πάνω δεξιά..

Μέιλ ιδιοκτήτη μπουρδέλου στο Δώνη

Αμέσως μετά τη λήξη του τελικού Κυπέλλου,  Ατρομήτου- ΑΕΚ , πήραμε το παρακάτω μέιλ, από ιδιοκτήτη μπουρδέλου, με το οποίο διαμαρτύρεται για τις δηλώσεις του Γ. Δώνη, ότι η το κράτος και το ποδόσφαιρο είναι μπουρδέλο.

Το πλήρες κείμενο του μέιλ:

Θα επαναληφθεί ο Εθνικός Ύμνος στον τελικό!

Ναι, θα επαναληφθεί ο Εθνικός Ύμνος στον τελικό, γιατί τήν ώρα της ανάκρουσής του, πλακώνονταν οι οπαδοί μέσα στο γήπεδο!
Για μια ακόμη φορά το ...


Σε "Διονύσιος Σολωμός" μετονομάζεται το ΟΑΚΑ!

Έχουμε δύο αποκλειστικές ειδήσεις, μετά τα πρωτοφανή γεγονότα στον τελικό Ατρομήτου - ΑΕΚ, όπου την ώρα της ανάκρουσης του Εθνικού Ύμνου οπαδοί πλακώθηκαν στο ξύλο, μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Η πρώτη είδηση είναι ότι...