Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Ανακοίνωση Σύριζα για τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας

Από τον Συριζα εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση για τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας, από τον τελικό της Γιουροβίζιον.

"Σύντροφοι και Συντρόφισσες.

Το μεγαλύτερο έγκλημα που έχει διαπραχθεί ποτέ στη Γιουροβίζιον, έγινε το βράδυ της Τρίτης, με τον ετσιθελικό αποκλεισμό των αγωνιστών Πορτογάλων τραγουδιστών, χορευτών , εργατών και ...

Πάμε Λουκέτο σήμερα , σε όλη την Ελλάδα.

To Πάμε Λουκέτο συμμετέχει  στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που κήρυξαν οι Ενώσεις του κλάδουτου Τύπου  και οι Ομοσπονδίες από τις 6 η ώρα το πρωί της Τετάρτης 11 Μαίου μέχρι τις 6 η το πρωί της Πέμπτης 12 Μαίου 2011 μαζί με τους εργαζόμενους όλης της χώρας.

Πουλήθηκαν τη νύχτα οι κίονες για το χρέος !

Την τρομερή χαρά μας για τη μεγάλη πρόκριση στον τελικό έσκιασε μια μεγάλη λύπη, αφού πουλήθηκαν οι κίονες του σκηνικού της ελληνικής συμμετοχής!

Είναι κοινό μυστικό,ότι οι κίονες αυτοί συντέλεσαν τα μέγιστα στην ελληνική  νίκη. Ήταν τόσο λιτοί και φτωχικοί , που έκαναν όλη την Ευρώπη να ραγίσει με το δράμα μας και  μας ψηφίσει μονοκούκι. Μας λυπήθηκαν οι ευρωπαίοι και μας τίμησαν με την ψήφο τους, αλλά προκάλεσε αυτό ένα  τεράστιο δράμα, την πώλησή τους, αφού δεν έχουμε πια κίονες.

Οι κίονες απέκτησαν τόσο μοναδική και συλλεκτική αξία , και  ...

Γεώρκας Παπανδρέου!

Το μήνυμα του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου για τη νίκη- πρόκριση του Λούκας στον τελικό της Γιουροβίζιον έχει ως εξής:

"Γιουροβιζιονίδες και Γιουριβιζιονέλληνες.

Βρισκόμαστε στo πρόθυρo μιας μοναδικής επιτυχίας της κυβέρνησής μας. Είμαστε μια ανάσα από το μεγαλύτερο θρίαμβο κυβέρνησης στον τόπο. Μετά την κατάκτηση του ευρωπαϊκού μπασκετικού Παναθηναϊκού με τη  συγκλονιστική εμφάνιση του Λούκας Γεώρκα πιστεύω ότι είμαστε ένα βήμα από την κατάκτηση του νταμπλ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η Γιουροβίζιον ό,τι και να λέγεται είναι στο...


Οι "Βαθύπτωχοι" και το "Χρεωπολείο" ...



Εννέα ακόμα  ατάκες για την κρίση από το Πάμε Λουκέτο:

Τι είπαν στην ταβέρνα Παπανδρέου - Χατζηνικολάου - Π. Κωστόπουλος

Το Πάμε Λουκέτο ήταν στην στην ταβέρνα «Αλσούπολη, η γωνιά των γεύσεων»  όπου δείπνησε το βράδυ της Τετάρτης ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου με τους εκδότες και δημοσιογράφους Νίκο Χατζηνικολάου και Πέτρο Κωστόπουλο.

Το "Λουκέτο" κατέγραψε από το διπλανό τραπέζι όλη τη συνομιλία τους, μέχρι του σημείου που έγινε αντιληπτός και τον πέταξαν έξω από την ταβέρνα με τις κλωτσιές.

Η συνομιλία  Παπανδρέου- Χατζηνικολάου- Κωστόπουλου, μέχρι το σημείο αυτό, είχε ως εξής:

Καταρρέουν από... κέρδη τα κανάλια!

Όλοι βλέπουμε τι γίνεται με τις περικοπές και τις παραγωγές στα κανάλια και τα κλάματά τους για τα έσοδα από τις διαφημίσεις. Η πραγματικότητα όμως είναι εντελώς διαφορετική , σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία από τη Media Services, για το μήνα Απρίλιο 2011 σε σχέση με τον ίδιο μήνα πέρσι.

Η πτώση των καναλιών είναι πολύ πιο μικρή, μόνο 3. 17%  από όλα τα Μέσα, που στο σύνολο φτάνει το 13,99 % ..
 
Τρία κανάλια μάλιστα, κατέγραψαν άνοδο στην τεκμαρτή διαφημιστική δαπάνη: