Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Tίτλοι από τσόντες με τον Στρος Καν

Η κινηματογραφική βιομηχανία πήρε μπρος με την υπόθεση Στρος Καν και άρχισαν να γυρίζονται οι πρώτες ταινίες αισθησιακού και όχι μόνο περιεχομένου .

To Pame Louketo, πάντα πρώτο, παρουσιάζει τους τίτλους από  τσόντες που θα δούμε σύντομα με τον Τρος Καν και την καμαριέρα, είναι μέχρι αυτή τη στιγμή οι εξής:

19 ατάκες για τον Στρος Καν

Το Πάμε  Λουκέτο σας δίνει το ιστορικό της  υπόθεσης  Ντομινίκ Στρος Καν, μέσα από 19 στοιχεία που συνέλεξε για την πολύκροτη σεξουαλική υπόθεση:

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για Στρος Καν και καμαριέρα:

Σε ξενοδοχείο ΧΧΧ έμεινε ο Στρος Καν στην Αθήνα!

Σε ξενοδοχείο ΧΧΧ έμεινε στην  Αθήνα, ο Στρος Καν , στην τελευταία του επίσκεψη στην Αθήνα, το χειμώνα  , που μας έκανε το γιατρό.

Το Πάμε Λουκέτο δεν το λέει τώρα, μετά από μήνες, αλλά το έγραψε τη μέρα της επίσκεψης , στις 8 Δεκεμβριου , με τίτλο " Σε ξενοδοχείο ΧΧΧ μένει ο Στρος Καν"  .

Διαβάστε όλο το ....

Αθωώνεται ο Στρος Καν !

ΘΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΌ ΣΤΗΝ ΚΑΜΑΡΙΕΡΑ!

Το Πάμε Λουκέτο είναι αυτή τη στιγμή στο δικαστήριο των ΗΠΑ, που γίνεται η δίκη του Στρος Καν και σας παρουσιάζΕΙ  τις βασικές αρχές της υπερασπιστικής γραμμής του κατηγορούμενου και όλα δείχνουν ότι θα τον αθωώσουν,

 Θα υποστηρίξει δηλαδή ότι έπαιζε  με την καμαριέρα το γνωστό παιχνίδι με τον " γιατρό". Ξέρουμε βέβαια ότι είχε δηλώσει στην Αθήνα, ότι είναι "γιατρός" και τούμεινε. Το παιχνίδι του "γιατρού" προϋποθέτει ότι θα έπρεπε να ζητήσει από την καμαριέρα να μείνει γυμνή για να την εξετάσει.

Έχει κυκλοφορήσει όμως μια καινούρια πίστα στο...

Τι σου Στρος Κάν' μάνα μου ;;

Το Πάμε Λουκέτο έχει κι άλλες λεπτομέρειες από την επίθεση του  Στρος Καν ή Δεν Τρως Καν  στην καμαριέρα.

Διαβάζουμε στο κατηγορητήριο που έχουμε, ότι ο  ερωτύλος Τρος Καν φώναζε αγριεμενος στην καμαριέρα, ενώ την είχε αγκαλιάσει με το ζόρι!

- Τι σου Στρος Κάν' μάνα μου; Πες μου, Τι σου Στρος Κάν' μάνα μου;

Τόλεγε και σκέτο, όπως τόχε μάθει στην Ελλάδα!

Σε 5 δόσεις η επίθεση Στρος Καν στην καμαριέρα!

Ο Ντομινίκ Τρος Καν ενεργούσε και στις ανώμαλες ορέξεις του, όπως και στην πολιτική. Στην καμαριέρα ρίχτηκε σε 5 δόσεις, όσες δηλαδή οι δόσεις μέχρι τώρα της Ελλάδας από το ΔΝΤ.

Οι 5 κινήσεις - δόσεις, όπως περιγράφονται στη δικογραφία, που έχει εξασφαλίσει όλη το Πάμε Λουκέτο:

Κουίζ: Τι ακριβώς ζήτησε ο Στρος Καν από την καμαριέρα;

Υπάρχει και ένας δεύτερος λόγος, που ζητάει να αθωωθεί ο Στρος Καν από την βρωμερή επίθεσή του στην άτυχη καμαριέρα. Η πρώτος λόγος , τον είπαμε σε προηγούμενη ανάρτηση  και είναι η υπερασπιστική γραμμή, ότι έπαιζε απλώς τον ΅γιατρό" που με  τη συγκεκριμένη ιδιότητα έχει κόλλημα.

Ο δεύτερος λόγος που θα επικαλεστεί ο βρωμύλος , είναι ότι δεν ζήτησε να κάνει καμαριέρα στοματικό έρωτα, αλλά..

Τι είναι το "Μνημόνιο στα τέσσερα" με τον Στρος Καν

Το Πάμε Λουκέτο, με την υπόθεση του σεξανώμαλου, όπως περιγράφεται  στο κατηγορητήριο , Στρος Καν , δικαιώνεται.

Είχε περιγράψει με τίτλο " Μνημόνιο στα τέσσερα"  τη στάση της Ελλάδας, απέναντι στο ΔΝΤ και τον Στρος Καν, σε  μία ανάρτηση που έχει ως εξης:

Βίντεο με τον Τρος Καν και την καμαριέρα , ο Λαζόπουλος την Τρίτη!

Βίντεο σοκ θα παρουσιάσει την Τρίτη ο Λαζόπουλος για τον  Στρος Καν που χύμηξε στην καμαριέρα στο ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης.

Ο Λαζόπουλος έχει τις άκρες από το προηγούμενο βίντεο με τον Στρος Καν  και τον Παπανδρέου που το παρουσίασε αποκλειστικά και έκανε τόσο σάλο . Το βίντεο τώρα είναι από ...

19 ατάκες για τον Στρος Καν


Το Πάμε  Λουκέτο σας δίνει το ιστορικό της  σύλληψης Ντομινίκ Στρος Καν, μέσα από 19 στοιχεία που συνέλεξε για την πολύκροτη σεξουαλική υπόθεση:

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για Στρος Καν και καμαριέρα: