Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Ατάκες για τη γενιά των λέιζερ



Τα λέιζερ είναι το χαρακτηριστικότερο στοιχείο αυτής της εποχής.  Το Πάμε Λουκέτο σας προσφέρει ατάκες για τα λέιζερ  και όχι μόνο...









Οι τρεις νέες διαφημίσεις της κυβέρνησης ( βίντεο)

Κυκλοφόρησαν  στο διαδίκτυο τρεις νέες διαφημίσεις του ΠΑΣΟΚ για τους 20 μήνες κυβέρνησης , μετά την πρώτη που μας ξάφνιασε προχθές. Φαίνεται ότι πάμε για εκλογές και η κυβέρνηση που το ξέρει πλάκωσε  τα διαφημιστικά μηνύματα.

Και οι τρεις  νέες διαφημίσεις είναι πραγματικά εξαιρετικές και το Πάμε Λουκέτο, δίνει τα θερμά συγχαρητήρια του, στους συντελεστές. Μπράβο!

Μη χάνουμε καιρό, δείτε τις δυο νέες διαφημίσεις:

Πετρέλαιο ψύξης

Η εντυπωσιακότερη απόφαση της κυβέρνησης , είναι αυτή που εξισώνει το πετρέλαιο θέρμανσης, με το πετρέλαιο κίνησης. Πρακτικά αυτό σημαίνει διπλασιασμό της τιμής του πετρελαίου. Τώρα τον Ιούνιο  θέλουμε την ψύξη, το Δεκέμβριο μάλλον όχι.

Το Πάμε Λουκέτο συνεισφέρει για να γεμίσετε τον καυστήρα, τις εξής ατάκες:

Κυβέρνηση με αναπηρία

Κόβουν από τα άτομα με ειδικές ανάγκες ορθοπεδικά και ορθωτικά είδη, τα τεχνητά μέλη και είδη όπως αερόστρωμα, μαξιλάρι κατακλίσεων, αναπηρικό αμαξίδιο, κηδεμόνες κ.λπ.

 Με την τάχα μου " αυστηροποίηση" των κριτηρίων παροχής βοηθημάτων και την υιοθέτηση  "αντικειμενικών κριτηριών " ( φοβερή η κυβερνητική γλώσσα).

Τα άτομα με ειδικές ανάγκες , προχώρησαν ...