Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Προφήτης και στον τόπο του ο Λαζόπουλος!

To πλάνο της μητέρας  του  Λάκη Λαζόπουλου, στις κερκίδες του Κηποθέατρου του Αλκαζάρ, έκλεψε τις εντυπώσεις ακόμα και από το γαλαξία αστέρων που είχε συγκεντρώσει στο αποχαιρετιστήριο Τσαντίρι  για φέτος ,  ο σατιρικός καλλιτέχνης , στην περιοχή  που γεννήθηκε .

 Ο Λαζόπουλος είπε ότι η κυρία Μαρία...

Το γκάλοπ Χάρρυ Κλυνν , ανατρέπει το σκηνικό !

 Tο  ζωντανό γκάλοπ του Χάρρυ Κλυνν στα χιλιάδες άτομα που ήταν στο Κηποθέατρο της Λάρισας, για το φινάλε του Αλ Τσαντίρι, τα είπε όλα! Ούτε ένα χειροκρότημα - ψήφος για το ΠΑΣΟΚ, κάνα δυο χλιαρά  στη Νέα Δημοκρατία!

Στηριζόμαστε στο γκάλοπ του Χάρρυ Κλυνν, γιατί είναι μέρος του προγράμματός του στις ζωντανές εμφανίσεις του και το έχουμε δει 100άδες φορές. Και έχουμε ...

Τι ακριβώς γίνεται στον Τύπο

Χαμός στον Τύπο , όπου έχουμε χάσει  τον μπούσουλα . Το Πάμε Λουκέτο θα προσπαθήσει να καταγράψει και  ξεκαθαρίσει την κατάσταση , για να καταλάβουμε όλοι, τι περίπου γίνεται αυτή τη στιγμή στο χώρο των μίντια.

Πως είναι λοιπόν η κατάσταση  πάνω - κάτω αυτή τη στιγμή στον Τύπο:

Χακέψαμε το ΔΝΤ! Μας χρωστάει τώρα 750 δις!

Ναι, είναι απόλυτα αληθινή η είδηση. Εκεί που είμασταν καταχρεωμένοι στο ΔΝΤ , σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που παρουσιάζονται στους υπολογιστές του, χρωστάει στην Ελλάδα 750 δις ευρώ, ενώ βέβαια δεν τους οφείλουμε τίποτα!

Όπως θα πληροφορηθήκατε ( newsit.gr), χάκερ επιτέθηκαν ...

"Πωλών λαβέ!"

 Τους φώτισε ο θεός  Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου και  αποφάσισαν να κάνουν μεγάλη στροφή στα όσα έλεγαν για την πώληση κρατικής περιουσίας.

Δεν πουλάνε ούτε κεραμίδι δήλωσαν σήμερα και πρόταξαν τα στήθη τους στην ...

"Καλύτερα να δίνουν την έκτακτη εισφορά, παρά το μισθό"



Το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα είναι γεγονός και το Πάμε Λουκέτο σας το παρουσιάζει μέσα από διάφορες ατάκες.

Βουρ στο μεσοπρόθεσμο λοιπόν:

Φορολόγησαν τα... κούτελα σε οργανοπαίκτες!

Έπεσαν πρόστιμα στα Τρίκαλα για τα κολλημένα 20ευρα στα …κούτελα
Χαμός γίνεται στό νομό Τρικάλων , όπου στο " Αντάμωμα" στον Γάβρο Καλαμπάκας, πήγε και κλιμάκιο του ΣΔΟΕ , που έβαλε πρόστιμα τους κλαριντζήδες , γιατί δεν έκοβαν απόδειξη παροχής υπηρεσιών, σε όσους τους κολλούσαν, όπως συνηθίζεται, χαρτονομίσματα στο κούτελο!
Η καταπολέμηση της φοροδιαφυγής άρχισε από τα ... κούτελα των κλαριντζήδων και βιολιτζήδων , όπου τους κολλάνε χαρτονομίσματα στα διάφορα πανηγύρια κι εκδηλώσεις!

Οι μεγαλοφοροφυγάδες οργανοπαίκτες σταμάτησαν ...

Η Τζάκρη κατέθεσε την τσάντα Louis Vuitton , αντί για το στεφάνι!

Δεν πάτε καλά. Όλοι ασχολείστε γιατί η  υφυπουργός Εσωτερικών, Θεοδώρα Τζάκρη κατέθεσε  σε εκδήλωση  στην Έδεσσα, για την γενοκτονία των Ποντίων δάφνινο στεφάνι , ενώ ταυτόχρονα κρατούσε στο άλλο χέρι  τσάντα της  Louis Vuitton και με τον τρόπο αυτό χλευάζετε ότι «τίμησε» τους πεσόντες!

Αυτό δηλαδή είναι το θέμα μας; Δικαίως η Θεοδώρα έχει αγανακτήσει γι αυτά που γράφονται , γιατί το ρεπορτάζ είναι ελλειπέστατο.

Το Πάμε Λουκέτο θα συμπληρώσει  τις δίκαιες διαμαρτυρίες της κ. Τζάκρη , με το δικό του ρεπορτάζ και θα θέσει τα δικά του ερωτήματα:

Ο Πεινοσέτ

Aυτό που κάνει τούρμπο τον πρωθυπουργό είναι όταν τον αποκαλούν " Πινοσέτ". Το έκανε γνωστό και στη συνεδρίαση  του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ όταν φώναξε στον  Γιώργο Παναγιωτακόπουλο,  ο οποίος έθεσε θέμα ξένης επικυριαρχίας και απώλειας της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας λόγω Μνημονίου:

Η περιγραφή είναι σαφής:

Τον "σακ βουαγιάζ" κάνει ο Γ. Παπακωνσταντίνου!

Όλοι και όλες θα έχετε δει την πολύ πετυχημένη διαφήμιση της  Κοσμοτέ,  με τα Rooms to Let, τo σακ βουαγιάζ , το  μπλονζόν, τα γκουρμέ και τα  άλλα άπταιστα Γαλλικά!

Πάρτε και τη μεγάλη είδηση τώρα. Η διαφήμιση αυτή γυρίστηκε σαν "πιλότος"  μιας άλλης διαφήμισης.

Δεν είναι άλλη, από τη διαφήμιση του Γ. Παπακωνσταντίνου, που τρώει λάχανο το φοβερό τύπο της διαφήμισης και  υποδέχεται ξένους επενδυτές ΄και τουρίστες, στους οποίους   πουλάει,  ρουμ του λετ , ρουμ του λετ και νησάκι νησάκι,  όλη την Ελλάδα!

Αν δείτε παρακάτω τη διαφήμιση , θα το καταλάβετε αμέσως. Μαζί ...

O ύμνος του μεσοπρόθεσμου

Δείτε και ακούστε τον ύμνο του μεσοπρόθεσμου προγράμματος. ¨Η μάλλον τους ύμνους του Μεσοπρόθεσμου,  γιατί είναι δύο και δεν ξέρουμε ποιον θα διαλέξουμε .


Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, αβάντι μαέστρο: