Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Είναι ο "Γιώργος Παπανδρέου" ή είναι η "Σία Κοσιώνη";

ΛΥΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΣΤΗΝ Κ.Ο  : "ΕΊΜΑΙ Ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ" ΕΙΠΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΣ!

Ηρεμότατος στην ομιλία του ο Παπανδρέου στην "κρίσιμη" κοινοβουλευτική ομάδα , δεν έχει πάρει χαμπάρι τι γίνεται.

Αυτό οφείλεται στο ότι δεν βλέπει καθόλου... 

Οι διαφορές "Αποστασίας " και "Επιστασίας"

" Όλα αυτά θυμίζουν μέρες του  '65» είπε ο Πάγκαλος σχολιάζοντας  όσα συμβαίνουν με τις παραιτήσεις στο ΠΑΣΟΚ  και κάνοντας παραλληλισμό με την Αποστασία του 1965, που έριξε   την κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου.

Θα συμφωνήσουμε  για πρώτη φορά με τον Πάγκαλο ότι όσα γίνονται σήμερα θυμίζουν  1965. Γιατί απλούστατα μέσα σε ενάμιση χρόνο με το  ΠΑΣΟΚ έχουμε γυρίσει και ζούμε σε όλα τα επίπεδα  στο 1965 .

Να θυμίσουμε και μία άλλη σύμπτωση που ...

Όλα τα δώρα που πήρε ο πρωθυπουργός για τα γενέθλιά του!

Έκανε κι αυτό το Πάμε Λουκέτο. Από το πρωί ήταν στο Μέγαρο Μαξίμου και έβλεπε τα δώρα που έπαιρνε ο πρωθυπουργός για τα 59α γενέθλιά του.

Κάντε κλικ παρακάτω να δείτε τα πάρα πολλά δώρα που έχει πάρει μέχρι αυτή τη στιγμή ο Γ. Παπανδρέου:

Διάγγελμα από τα παράθυρα της Βουλής θα κάνει ο Παπανδρέου


Παραιτούνται ένας μετά τον άλλο οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ  , αλλά ο Γ. Παπανδρέου έχει ξεκάθαρη άποψη τι θα κάνει, η οποία είναι η εξής:

Ο ΄πρωθυπουγός έχει αποφασίσει λοιπόν  και έχει κατασταλάξει οριστικά στα εξής:


Έπεσε η μπαταρία του κινητού του πρωθυπουργού και έφυγε ο Φλωρίδης

Η διαδικασία  του ανασχηματισμού, σταμάτησε μόνο μεταξύ 11 και 11.30 το πρωί, για να φορτίσει το κινητό του και για να αποχωρήσει από το ΠΑΣΟΚ και ο κ. Φλωρίδης.

Συνεχίζει  πάντως τα τηλεφωνήματά του ο πρωθυπουργός σε υποψήφιους υπουργούς, αλλά και σε αυτούς που θα αποχωρήσουν.

Τα τηλεφωνήματα είναι πάρα πολλά γι αυτό ο πρωθυπουργός αναγκάστηκε να γραφτεί σε πρόγραμμα απεριόριστων τηλεφωνημάτων .

Το πρόγραμμα για τις κλήσεις του προγράμματος  κινητής τηλεφωνίας , που γράφτηκε ο Γ. Παπανδρέου, λέγεται ...

Το διάγγελμα και η παραίτηση του Αγίου Μνημονίου

" Χριστιανοί και Χριστιανές, μισθωτοί, ελεύθεροι επαγγελματίες, συνταξιούχοι, άνεργοι και άνεργες. Κυρίες και κύριοι και οι άλλες, χρόνια πολλά.

Απευθύνομαι στον ελληνικό λαό , την ημέρα που τιμάται η μνήμη μου για να σας πω ορισμένα πράγματα από καρδιάς . Ήμουν ο πλέον διακριτικός άγιος που έχει υπάρξει ποτέ. Δεν γνώριζε   την ύπαρξή μου ουδείς , μέχρι πριν λίγες μέρες όταν κάποιο μπλοκ με λουκέτα, με ανακάλυψε.

Από της ημέρας αυτής άλλαξε η λιτή και ασκητική ζωή μου και έγινε ένας εφιάλτης. Πολύ περισσότερο όταν απεκαλύφθη παρά των μπλογκς και σάιτ, ότι

Νέα πρόσωπα στην κυβέρνηση : Μπαίνουν Πάγκαλος , Λοβέρδος , Κατσέλη, Ρέππας κλπ

ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ   ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

Τελικά θα γίνει κυβέρνηση Πασοκικής Ενότητας ανακοίνωσε  στο διάγγελμά του ο πρωθυπουργός και αύριο Πέμπτη 16 Ιουνίου, που έχουμε τριπλή εορτή:

- Είναι του Αγίου Μνημονίου
- Είναι τα γενέθλια του πρωθυπουργού
- Είναι του ανασχηματισμού.

Ο ανασχηματισμός είναι σαρωτικός και ...

"Στην Αθήνα μεσ' το κέντρο, φύτρωσε καινούργιος φράχτης"


Παλιότερα λέγαμε  το  τραγούδι που έλεγε ο Γ. Νταλάρας,  " Στην Αθήνα μεσ' το κέντρο, φύτρωσε καινούργιος δέντρο".

Τώρα έγινε   " Στην Αθήνα μεσ' το κέντρο, φύτρωσε καινούργιος φράχτης".

Τα μεγάλα έργα άρχισαν, η ανάπτυξη ξεκίνησε. Ένας φράχτης κατασκευάστηκε αστραπιαία τη νύχτα από το κράτος , στη Βασιλίσσης Σοφίας, μπροστά στα ανθοπωλεία, για να εμποδίσει την τυχόν είσοδο διαδηλωτών στη Βουλή.

Δεκάδες και ίσως εκατοντάδες εργάτες έφαγαν ψωμάκι από αυτό το αναπτυξιακό έργο  . Η χρησιμότητά του αποδείχθηκε αμέσως αφού διαδηλωτές πήγαν να τον γκρεμίσουν και έτσι δημιουργήθηκε ένα ωραίο σκηνικό για τηλεοπτική κάλυψη φλεγόμενης Αθήνας.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες του Πάμε Λουκέτο, αυτοί που προσπαθούν να ρίξουν το φράχτη είναι πελάτες των ανθοπωλείων που ήθελαν να αγοράσουν ανθοδέσμες για να ρίξουν στους 300.Υπήρχαν  όμως  και πελάτες που ήθελαν ανθοστήλες για το γάμο τους.

Παλιότερα λοιπόν υπήρχε το  τραγούδι που έλεγε ο Γ. Νταλάρας, σε μουσική Μάνου Λοίζου " Στην Αθήνα μεσ' το κέντρο, φύτρωσε καινούργιο δέντρο". Τώρα έγινε   " Στην Αθήνα μεσ' το κέντρο, φύτρωσε καινούργιος φράχτης". Και με ένα ελαφρό πείραγμα στους αρχικούς στίχους του Φώντα Λάδη, έχουμε το τραγούδι που θα ακούγεται από σήμερα στις συγκεντρώσεις .

Διαβάστε τους στίχους και δείτε  το προφητικό βίντεο!

Πως θα εορταστεί ο Άγιος Μνημόνιος σήμερα

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της ημέρας του Αγίου Μνημονίου και το Πάμε Λουκέτο,όπως πάντα πρώτο, σας ενημερώνει γι αυτό. .

Την Πέμπτη 16 Ιουνίου, μεθαύριο δηλαδή, γιορτάζει ο Άγιος Μνημόνιος, όπως μάθαμε πια όλοι , ενώ την ίδια μέρα έχει και γενέθλια και ο πρωθυπουργός, που κλείνει τα 59 χρόνια.

Το πλήρες πρόγραμμα της ημέρας, όπως ανακοινώθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου:

13 ατάκες - "Διακόπτουμε τό έκτακτο επάγγελμα , για να μεταδοθεί το κανονικό"


Πολλά τα γεγονότα σήμερα και το Πάμε Λουκέτο τα καταγράφει μέσα σε 13 ατάκες:





Υπάρχει και Άγιος Μνημόνιος 2!

ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΑΝΗΜΕΡΑ!
Πότε θα σωθεί η Ελλάδα ; Του Αγίου Μνημονίου ανήμερα. Δεν είναι μακριά η ημέρα αυτή και μην την εκλαμβάνετε χιουμοριστικά.

Ο Άγιος Μνημόνιος, όπως με δραματική καθυστέρηση ανακαλύψαμε όλοι, είναι άγιος της Ορθοδοξίας και εορτάζει στις 16 Ιουνίου. Ξεφυλλίστε το ημερολόγιο, αν δεν το πιστεύετε.

Το εκπληκτικότερο είναι ότι στις 16 Ιουνίου έχει γενέθλια ο Γ. Παπανδρέου (!)  , που γεννήθηκε στις 16 Ιουνίου 1952!

Τώρα βέβαια εξηγούνται όλα για το Μνημόνιο. Ο Άγιος Μνημόνιος δεν έβαλε το χέρι του,  και την πατήσαμε. Δεν ξέρουμε επακριβώς τη ζωή του, αλλά ξέρουμε ότι πια ότι δεν και ο δημοφιλέστερος  άγιος στην Ελλάδα....

Όσο για  τα...

Ο βίος και τα θαύματα του Αγίου Μνημονίου 1

Το Πάμε Λουκέτο, που αποκλειστικά σας αποκάλυψε ότι υπάρχει και Αγιος Μνημόνιος 2   , σας αποκαλύπτει σήμερα τα κυριότερα θαύματα του Αγίου Μνημονίου 1, μεγάλη η χάρη του και μεγάλη η 5η δόση του.

Ο Άγιος Μνημόνιος    που τώρα  μόλις εμείς τον μάθαμε, επειδή η μνήμη του γιορτάζεται στις 16 Ιουνίου και συμπίπτει με τα γενέθλια του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου,   ήταν άγνωστος παρά τα  μεγάλα θαύματα που είχε κάνει.

Και μιλάμε παραπάνω  για δόσεις , γιατί...






Μητσοτάκης: Γιατί δεν είχε ηλεκτροφόρα καλώδια ο φράχτης;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΈΝΤΕΥΞΗ  ΤΟΥ ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΣΤΟ ΠΑΜΕ ΛΟΥΚΕΤΟ


To Πάμε Λουκέτο, πήρε έκτακτη συνέντευξη από τον Κ. Μητσοτάκη, μετά τα όσα έγιναν σήμερα στη Βουλή και μετά τα όσα είπε στον Παπαχελά, την Τρίτη το βράδυ, που εσείς βλέπατε Λαζόπουλο και χάσατε τη νύχτα των βρυκολάκων στο ΣΚΑΙ

Εν πάση περιπτώσει  ο επίτιμος αποδέχεται πάντα τις προσκλήσεις του Πάμε Λουκέτο και είχαμε  μια σύντομη συνέντευξη, που βγάζει όμως πολλές ειδήσεις.

Το κείμενο της συνέντευξης:

Όλη η σύνθεση της νέας κυβέρνησης Εθνικής Σωτηρίας !

Ελάτε, μην ψάχνετε αλλού. Σας έχουμε την πλήρη σύνθεση της νέας κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας και Σωτηρίας, με πρόσωπα από όλο το πολιτικό φάσμα και εξωκοινοβουλευτικά πρόσωπα γενικότερης αποδοχής.

Πάρτε τη σύνθεση που αποκλειστικά σας προσφέρουμε και μεταδώστε τη και διαδώστε τη παντού:

Φράχτης ενημέρωσης το MEGA !

Ρεσιτάλ ενημέρωσης από το Μέγκα, για τα γεγονότα στην περικυκλωμένη Βουλή  και σε όλη την Αθήνα. Ενώ είχε ανακοινωθεί  η  αναστολή της απεργίας των ΜΜΕ από τις 12 το μεσημέρι, 50 λεπτά αργότερα βλέπαμε τον... Λιάγκα και ένα μπαλέτο να χορεύει σε μια πισίνα.

Αυτό κράτησε μέχρι τη 1μμ ,οπότε είδαμε τον ... Μαμαλάκη σε μία έρημο! Λίγα λεπτά μετά και ενώ όλα τα άλλα κανάλια είχαν ζωντανές συνδέσεις με τη Βουλή και έδειχναν κάποιον φράχτη που είχε ... φυτρώσει  στη Βασιλίσσης Σοφίας  , βγήκε έκτακτο δελτίο από το Μέγκα με πρώτη είδηση την συνάντηση Παπούλια- Παπανδρέου, με βίντεο φυσικά  από προηγούμενη σύσκεψη!

Διαμαρτυρόμαστε έντονα για το έκτακτο δελτίο γύρω στη 1.05 .Την ώρα αυτή έπρεπε να βλέπουμε τους "Δύο ξένους".

Πάντως το Μέγκα συνέχισε μια καλή παράδοση. Κάποτε ...