Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

"This is Partaaaa!" και "Πωλών λαβέ!", τα συνθήματα των Σπαρτιατών

Στο δρόμο για την Αθήνα βρίσκονται οι Σπαρτιάτες που έρχονται με τα πόδια στο Σύνταγμα.

Οι απόγονοι του Λεωνίδα θα αποθεωθούν βέβαια  αλλά θα μας αποζημιώσουν κι αυτοί με δύο από τα συνθήματα που έφτιαξαν για την  κυβέρνηση  που θα  τα προσφέρουν για να τα φωνάξουμε.

Ο Λεωνίδας είπε  το "Μολών λαβέ" , αλλά ....

Ο Σισέ στον Ολυμπιακό!


Γιατί όχι ο Σισέ στον Ολυμπιακό; Παρακολουθούμε όλοι την αγωνιώδη προσπάθεια και κωλοπιλάλα του Παναθηναϊκού να πουλήσει τον Γάλλο άσσο   και κάνουμε την πρόταση να πουληθεί στον Ολυμπιακό, που θα δώσει βέβαια, γη, ύδωρ και αμέτρητα ευρώ για να τον πάρει.

Είναι η πρώτη φορά που γίνεται τέτοια "αλλαξοπαικτιές " μεταξύ...

O Χάρρυ Κλυνν πάλι στην τηλεόραση !

Ο Χάρρυ Κλυνν θα γυρίσει πάλι στην τηλεόραση. Το σκέφτεται σοβαρά οπότε περιμένουμε να γίνει της σάτιρας. Κάθε χρονιά οι προτάσεις είναι πάμπολλες, αλλά μην ξεχνάμε ότι οι εμφανίσεις του διαχρονικά στην τιβί, είναι ελάχιστες και ιδιαίτερα επιλεγμένες.

Τις σκέψεις του αποκαλύπτει στη " Δημοκρατία" , σε συνέντευξή του στην Κωνσταντίνα Γαρνέλη, με τίτλο " Ο Χάρρυ Κλυνν εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη μικρή οθόνη, χωρίς πολλά φρου φρου κι αρώματα"
Η απόφασή του  αναφέρει ότι θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες πού θα του εξασφαλίσουν την αρτιότητα του προγράμματος ( ε, δεν υπάρχει και πιο τελειομανής καλλιτέχνης!)

Ο Χάρρυ αποκαλύπτει και τις σκέψεις του και προτεραιότητα για την παρουσία του στη τιβί:

Γιατί βαριέται η Αννίτα Πάνια

Έχουμε και άλλα προβλήματα. Βαριέται η Αννίτα Πάνια που κάνει εκπομπές.  Και πάρα πολύ βαριέται όμως , όπως λέει  μέσα από στην εκπομπή της. Και μεις λέγαμε, πως το πρόβλημα είναι αν θα μείνει ανοιχτό το Άλτερ.

Τη... βαρεμάρα της σωουγούμαν ,  περιγράφει και σχολιάζει στη σημερινή Ελευθεροτυπία , η Μαρίνα  Πετρούτσου ,στην στήλη της ΖΑΠ ΖΑΠ:

Βίντεο με το απίστευτο σαρδάμ του πρωθυπουργού ... "Αξιόπουστα" στη Βουλή.


Το Πάμε Λουκέτο σας έγραψε πρώτο - πρώτο , όπως... πάντα βέβαια, για το απίστευτο σαρδάμ που έκανε την Κυριακή το μεσημέρι  ο πρωθυπουργός , το περίφημο πια  " Αξιόπουστα"  αντί " αξιόπιστα "!

Η λύση είναι μία, όπως κάναμε την πρόταση σε προηγούμενη ανάρτηση : Άλλη φορά να γράφουν το κείμενο του Γιώργου με σαρδάμ, για να το διαβάζει κανονικά.

Δείτε το και σε βίντεο:

Βόμβα: Το εξώφυλλο του Σπίγκελ με την κηδεία της Ελλάδας και του ευρώ!

ΤΟ ΠΑΜΕ ΛΟΥΚΕΤΟ .... ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ  ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΣΟΚ ΤΟΥ ΓΕΜΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ!
Tι άλλο να κάνει το Πάμε Λουκέτο για σας; Σας παρουσιάζει  το εξώφυλλο που θα συζητάμε όλοι από αυτή τη στιγμή και θα τόχουν το βράδι τα κανάλια αν ξυπνήσουν και το δουν.

Είναι το μακάβριο αυριανό πρωτοσέλιδο της γεμανικής πολιτικής επιθεώρησης "Der Spiegel" με ένα φέρετρο σκεπασμένο  με την ελληνική σημαία , ένα γιγάντιο ευρώ πάνω με με μαύρη ταινία πένθους .

Ο τίτλος, λέει  ...



"Αξιόπουστα" , το σαρδάμ όλων των εποχών σήμερα από τον πρωθυπουργό στη Βουλή!

"Αξιόπουστα" ή "αξιόπιστα";   Το σαρδάμ όλων των εποχών σήμερα από τον πρωθυπουργό στη Βουλή στην  έναρξη  της συνεδρίασης  την Κυριακή το μεσημέρι για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στη Βουλή.

Πρέπει να είμαστε " αξιόπουστοι " είπε , έναντι της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του χρηματοπιστωτικού σύστηματος και το διόρθωσε αστραπιαία το ΅Αξιόπουστα΅, σε "αξιόπιστα" που ήθελε να πει!

Το πλήρες κείμενο:

Η βαρύτερη αντιπροεδρία στον κόσμο! Συνολικά 387, 5 κιλά ζυγίζουν Πάγκαλος - Βενιζέλος!

Η ανακοίνωση δύο αντιπροέδρων στην κυβέρνηση, δηλαδή των Βενιζέλου και Πάγκαλου, έδωσε αυτόματα ένα  μεγάλο ρεκόρ  στη χώρα μας, που αυτή τη στιγμή κάνει το γύρο του κόσμου!

Οι δύο αντιπρόεδροι ζυγίζουν συνολικά 387, 5 κιλά και έσπασαν κυριολεκτικά όλα τα κοντέρ.

Η διαδικασία για τους δύο αντιπρόεδρους ήταν άψογη. Τους ζύγισε και τους...

Η τελετή λήξης ( κυριολεκτικά) ενός σχολείου...

Έκλεισαν τα σχολεία ,αλλά αυτό δεν είναι αφορμή για πολλά από αυτά να χαρούν οι μαθητές τους τις διακοπές. Το αντίθετο μάλιστα.  Οι αποχαιρετιστήριες εκδηλώσεις σε όσα σχολεία εξολόθρεψε η Διαμαντοπούλου , δεν είχαν μόνο το σύνηθες συγκινησιακό κλίμα , αλλά ήταν "κηδείες" σε όλη την Ελλάδα.
Στιγμιότυπα δεν είδαμε πουθενά από  κανένα κανάλι για κανένα σχολείο που τόφαγε η μαρμάγκα, γιατί ..



Τα τραγούδια που θα παίξει ο dj Σισέ στο πάρτι

Μεγάλος θόρυβος για το πάρτι που θα κάνει  την Παρασκευή, ο Σισέ στους φίλους του στην Ελλάδα.

 Ο Τζιμπρίλ θα κάνει τον dj, αλλά η μεγάλη έκπληξη που αποκαλύπτει το Πάμε Λουκέτο είναι ότι θα παίξει ελληνικά τραγούδια που είναι τα εξής (με τη σειρά που θα ακουστούν) :