Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Ατάκες για τον ελεύθερο Στρος Καν

O Στρος Καν έμεινε ελεύθερος γιατί η κατάθεση της καμαριέρας κρίθηκε διάτρητη , αμφισβητήσιμη και ανυπόληπτη και ζητάμε συγγνώμη από το Ντομινίκ, για όσα του καταλογίσαμε , με τις εξής ατάκες για την απελευθέρωσή του:


"Γιατί έχεις τα Jumbo πλάι σου" ο νέος ύμνος του ΠΑΣΟΚ!

Ούτε στιγμή δεν αμέλησαν στο ΠΑΣΟΚ να αντικαταστήσουν τον ύμνο του κόμματος  «Καλημέρα Ήλιε»  και επέλεξαν αμέσως  το "Γιατί έχεις τα Jumbo πλάι σου",

Θα ξέρετε το χαμό που γίνεται από το πρωί με την απαγόρευση  της Μυρσίνης Λοίζου, κόρης του μεγάλου συνθέτη  Μάνου Λοίζου να μη χρησιμοποιεί η κυβέρνηση και το ΠΑΣΟΚ το «Καλημέρα Ήλιε». Oπως τονίζει"  είστε υπεύθυνοι για την πιο βαθιά, πνευματική, αξιακή, ηθική, και πολιτισμική καταχνιά που θα μπορούσε να έχει ποτέ αυτός ο τόπος".

Σφαλιάρα φοβερή, που...

Ατάκες για τη νταντά Έλσα Παπαδημητρίου

 Η Έλσα Παπαδημητρίου, βουλευτής της ΝΔ μέχρι σήμερα και... νταντά του πρωθυπουργού στα παιδικά του χρόνια , ψήφισε ΝΑΙ στο μακροπρόθεσμο.

Γιατί το έκανε; Οι απαντήσεις παρακάτω:



Ο Παπανδρέου θα φορέσει στη Βουλή, γυαλιά σαν τον Κουρουμπλή


Σκέψεις , σχολιασμοί και ατάκες από τα γεγονότα στη Βουλή και το Σύνταγμα.:



Η ψήφος του Καραμανλή: «Ναι μωρέ, φτιάχτα....».

Kούνησε το χέρι του... βαριεστημένα και είπε «όχι επί της αρχής». Όταν όμως ο προεδρεύων της συνεδρίασης Γ. Νιώτης τον ρώτησε αν ψηφίζει θετικά ορισμένα άρθρα όπως έκανε η ΝΔ, δεν απάντησε , αλλά συνέχισε να κουνάει το χέρι του λέγοντας με νόημα: «Ναι μωρέ, φτιάχτα....».

Χαχα... Η περιγραφή είναι από το parapolitika.gr  και αφορά βέβαια τον Κ. Καραμανλή, που δικαιολογημένα ήταν βαριεσtημένος.

Μα, βάζουν τέτοιες συνεδριάσεις...

Παπανδρέου: Φέτος ο μήνας Ιούλιος έχει 5 Παρασκευές, 5 Σάββατα και 5 Κυριακές...


Στο προφίλ του πρωθυπουργού  στο facebook δημοσιεύτηκε η εξής ανάρτηση που είναι ανάλογη με άλλες που έχουν κατακλύσει τις τελευταίες ημέρες το διαδίκτυο:

Φέτος ο μήνας Ιούλιος έχει 5 Παρασκευές, 5 Σάββατα και 5 Κυριακές. Αυτό συμβαίνει κάθε 823 χρόνια και ονομάζεται τσάντες χρημάτων... για το λόγο αυτό αντιγράψτε αυτό το μήνυμα, κοινοποιήστε το και θα φτάσουν χρήματα  σε εσάς μέσα σε 4 ημέρες  από την Εφορία , ο μισθός σας θα αυξηθεί 50%, η σύνταξη σας θα....



Υπάρχουν και σεμνοί παράγοντες

Χαιρόμαστε όταν υπάρχουν  σεμνοί παράγοντες  που δεν επιδιώκουν την προβολή και τη διαφήμιση. Ένας από αυτούς είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού μπουχτισμένος από την  προβολή που είχε τις τελευταίες ημέρες , άρχισε να στέλνει εξώδικα σε εφημερίδες να μην αναφέρεται το όνομά του, ούτε να γίνεται προβολή των ενεργειών του.

Η εφημερίδα ...

Πρεμιέρα έκανε ο Πουλημετοχικός

Εντυπωσιακά άρχισε ή νέα αγωνιστική περίοδος για τον Παναθηναϊκό . Tο πρωί είχαμε με τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, όπου όλοι οι παίκτες βρέθηκαν ταύροι ( στα κιλά)  αλλά χωρίς την παρουσία νέου μεταγραφικού αποκτήματος, κάτι που αποτελεί το μεγάλο όπλο για φέτος, αφού θα υπάρχει η αναγκαία ομοιογένεια και συνοχή.

Στην Παιανία βρέθηκε  και ο Τζιμπρίλ Σισέ , οποίος τελικά θα μεταγραφεί μάλλον στον ....

Αντιπρόεδρος η νταντά Έλσα , μαζί με Βενιζέλο και Πάγκαλο!


Ο Γιώργος Παπανδρέου που είχε νταντά την Έλσα Παπαδημητρίου, της έκανε ένα δώρο για το ΝΑΙ στο μεσοπρόθεσμο.

Το απόγευμα θα ..

" Ας είναι ελαφρύ το σπρεντ που σε σκεπάζει " ...

Ο ΕΠΙΚΗΔΕΙΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩ, ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ 
ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΑΠΌΓΕΥΜΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Το Σπίγκελ έκανε την  κηδεία του ευρώ στο εξώφυλλό του. Το Πάμε Λουκέτο, πάντα αποκλειστικά, έχει τον επικήδειο που εκφωνήθηκε στην εξόδιο ακολουθία του νομίσματος.

Τον επικήδειο εκφώνησε ο διευθυντής του Σπίγκελ, ο κ.  Μάρκεν Κερδοσκόπεν και με τα ψετογερμανικά που ξέρει το Πάμε Λουκέτο, κάνει τη συγκινητική μετάφραση.

Το  πλήρες κείμενο του επικηδείου στο ευρώ: