Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Τα παραγγέλματα του Βενιζέλου , στην στρατιωτική πειθαρχία

Στρατιωτική πειθαρχία ζήτησε από όλους χθες στη Βουλή ο Βενιζέλος για το θέμα του χρέους και πρώτος αυτός άρχισε να δίνει τα στρατιωτικά παραγγέλματα:



Ξεκίνησαν σήμερα οι εκπτώσεις στην κυβέρνηση


Ξεκίνησαν σήμερα οι  εκπτώσεις στην κυβέρνηση και έχουμε πραγματική κατάρρευση τιμών.

Διαβάστε μερικές από τις προσφορές που ψαρέψαμε στο διαδίκτυο, από την κυβέρνηση που πουλάει από σήμερα τη δημόσια περιουσία σε πραγματικά εξευτελιστικές τιμές:

Φρουτάκια θάχουμε, φρούτα δεν θάχουμε!

Η απόφαση της κυβέρνησης  και του Βενιζέλου να επαναφέρει τα μέχρι τώρα τρισκατάρατα φρουτάκια , είναι μια ιστορική κοινωνική προσφορά στους πολίτες .

Είδαν στο τελευταίο υπουργικό συμβούλιο, ότι σε λίγο δεν θάχουμε φρούτα στα σπίτια για να τρώμε και αποφάσισαν να επαναφέρουν τα φρουτάκια, που κάνουν πολύ καλό στην υγεία της τσέπης του κράτους.

Η μετάβαση από τα φρούτα στα φρουτάκια, θα γίνει με ομαλό τρόπο και ως εξής, όπως αποκαλύπτει , ποιο άλλο - το δαιμόνιο Πάμε Λουκέτο:

Τα φρουτάκια ήταν η πράσινη ανάπτυξη!

Ο Βενιζέλος πέρaσε νύχτα το νομοσχέδιο για τα  φρουτάκια και αυτό είναι το λιγότερο... Θα μπορούσε να τα είχε φάει όλα τα φρουτάκια κιόλας. Να που κάτι υλοποιεί το ΠΑΣΟΚ από τις προεκλογικές του υποσχέσεις. Είναι η περίφημη και περιβόητη " πράσινη ανάπτυξη" .

Πέρασε λοιπόν με σύντομες διαδικασίες το σχέδιο για τα πράσινα και άλλων χρωμάτων φρουτάκια, αλλά και για.. πράσινες τσόχες στα ηλεκτρονικά καζίνο... Μιλάμε για....