Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Πως μιλάει στην μπάλα και κεντάει ο Γκέργκελι!

Δώδεκα παίκτες πήρε ο Μαρινάκης, τον πάταγο τον κάνει ο Παναθηναϊκός με τον Νουρέγιεφ Γκέργκελι που απέκτησε την τελευταία ώρα των μεταγραφών.

Και λέμε πάταγο, λόγω διαφόρων  βίντεο. Το πρώτo το  είδαμε στο www.contra.gr, με τίτλο " Μιλάει στην μπάλα" με τον Γκέργκελι  να κάνει ζογκλερικά με τον πρωταθλητή  στο freestyle ποδοσφαίρου, Πίτερς Κόβακς. Για δείτε !

Συγχωνεύονται... πάλι ΑLPHA και ΕUROBANK!


Tο Πάμε Λουκέτο είναι σατιρικό μπλογκ, αλλά έχει και ειδήσεις βόμβες από όλους τους χώρους.  Η είδηση είναι ότι συγχωνεύονται...  πάλι ΑLPHA και ΕUROBANK, αφού η πρώτη συγχώνευση φαίνεται ότι δεν τα πάει  και τόσο καλά, τουλάχιστον χρηματιστηριακά.

Αυτή την ώρα...

"Σταρ είναι ο Σεφερλής και όχι η Μενεγάκη"

" Σταρ είναι ο Σεφερλής, όχι η Μενεγάκη". Ποιος το λέει ; Μα ο φοβεγγγγός και τγγγομεγγγός Ιάσονας Τριανταφυλλίδης , σε συνέντευξή του σήμερα στο, Γ. Χατζηγεωργίου στο περιοδικό POEPLE.

Για όσους φαίνεται λίγο... προωθημένη η άποψη για τον Μάρκο Σεφερλή, να προσθέσουμε και την δευτεριάτικη κριτική του Κώστα Γεωργουσόπουλου στα ΝΕΑ, που το λιγότερο μπορεί να χαρακτηριστεί υμνητική.

 Ο Γεωργουσόπουλος έριξε κάτω όλη τη θεατρική και δημοσιογραφική κουλτούρα  γράφοντας  διθύραμβο για την επιθεώρηση που παρουσιάζει ο Σεφερλής στο " Δελφινάριο" :

Oι αποχαιρετισμοί Μητσοτάκη

Η διαχρονική ατάκα του Γιώργου Γεωργίου λέει: " Εχει να φιλήσει χιλιάδες κούτελα ακόμα ο Μητσοτάκης". Πιστός  στην παράδοση βρέθηκε ο πρώην πρωθυπουργός στην κηδεία του Λεωνίδα Κύρκου και έκλεψε την παράσταση στο A' Νεκροταφείο, με το αγέρωχο  στυλ  του και τη ζωτικότητά του. O 94χρονος αειθαλής...

Ατάκες για τον ΦΠΑ 23%


Έξι ατάκες από το Πάμε Λουκέτο, για το ΦΠΑ 23% που ισχύει από σήμερα και την στάση πληρωμών του ΦΠΑ από τους εστιάτορες:


Στα 4 σουβλάκια το 1 δώρο

Οι εστιάτορες δεν θα αποδίδουν από σήμερα τον ΦΠΑ για να τιμωρήσουν το κράτος για το 23%. Βεβαίως όμως θα το έχουν εισπράξει από τους πελάτες , που θα τους είναι αδιάφορο το " αντάρτικο", όπως αποκαλείται των καταστηματαρχών.

Μέση λύση υπάρχει και τη βρήκε κι αυτή το Πάμε Λουκέτο: