Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Οι ατάκες της ημέρας

Το Πάμε Λουκέτο παρακολουθεί την επικαιρότητα  και σχολιάζει τις σημερινές ειδήσεις:










Πώς... βίδωσε ο Μαρινάκης τον Σισέ!

Τζιμπρίλ Σισέ και Βαγγέλης Μαρινάκης θα λύσουν τις μεταξύ τους διαφορές σήμερα  στα δικαστήρια με την εκδίκαση των μηνύσεων, που έχει καταθέσει ο ένας εις βάρος του άλλου.

To Πάμε Λουκέτο είναι σατιρικό και  παναθηναικών φρονημάτων. Είναι  όμως με την πλευρά Μαρινάκη, γιατί διάβασε σήμερα το πλήρες κείμενο  μήνυσης  Μαρινάκη και λυπήθηκε γιατί δεν μπορεί να γράψει ένα τέτοιο κείμενο:

O Καντάφι το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη!

‎Έχουμε την  πληροφορία και σας τη μεταβιβάζουμε βέβαια, ότι το Σαββατοκύριακο θα είναι στη Θεσσαλονίκη ο Καντάφι.

 Αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες 11000 αστυνομικοί  θα είναι αυτό το Σαββατοκύριακο στην πόλη , και θα στήσουν καρτέρι σε κάθε σημείο κυριολεκτικά, για να βρουν επιτέλους το δικτάτορα της Λιβύης.

Άλλη εξήγηση για την  παρουσία 11000 αστυνομικών  δεν υπάρχει . Να σημειώσουμε ότι είναι ...

Στο νοσοκομείο από τις ομιλίες Μπένι - ΓΑΠ!


Μαζικές προσελεύσεις στα νοσοκομεία το Σαββατοκύριακο... Οι ασθενείς  εμφάνιζαν όλοι τα ίδια συμπτώματα , πονοκεφάλους, αύξηση αρτηριακής πίεσης, και πόνους στην τσέπη.

Κοινό χαρακτηριστικό των ασθενών, ότι όλοι  είχαν δει στην τηλεόραση και τις δύο ομιλίες Βενιζέλου και Παπανδρέου . Τους  έδωσαν σήμερα εξιτήριο και συνεστήθη να ...

¨Οικογενειακές ιστορίες " με την Άννα Βίσση

Να μην ανησυχεί κανένας που χάνονται από το πρόγραμμα του ALPHA, οι περίφημες ΅Οικογενειακές ιστορίες"  ή μπορεί να μην υπάρχει το ¨Κους Κους".

Έρχεται στο ίδιο κανάλι , το ριάλιτι με την Άννα Βίσση, που θα είναι όλες οι εκπομπές μαζί σε μία.  Περιμένουμε  "οικογενειακές ιστορίες " άνευ προηγουμένου, αν μάλιστα δεν ξεκινήσει και καλά στην τηλεθέαση.

ΟΟΣΑ παίρνει ο άνεμος

 Την άρση της μονιμότητας των νεοπροσλαμβανομένων, τουλάχιστον, υπαλλήλων σε ολόκληρο το εύρος του δημόσιου τομέα ζητεί από την κυβέρνηση ο ΟΟΣΑ σε έκθεσή του για τη δημόσια διοίκηση στην Ελλάδα.

Το έργο δηλαδή που θα δούμε τις επόμενες μέρες θα...

Ονομασίες για το ενιαίο εκκαθαριστικό

Ενιαία εκκαθαριστικά θα αρχίσουν να φτάνουν από σήμερα και θα συμπεριλαμβάνουν μέχρι... 5 διαφορετικούς φόρους.

Για την ονομασία του εκκαθαριστικού έχουν γραφτεί διάφορα ονόματα και το Πάμε Λουκέτο , προσθέτει μερικά ακόμα: