Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Πέφτει η κυβέρνηση! Την στηρίζει ο Μητσοτάκης!

Φαγωθήκατε να πέσει το ΠΑΣΟΚ. Ορίστε , ικανοποιείται η επιθυμία σας, από μέρα σε μέρα, μην πούμε από ώρα σε ώρα ή και στιγμή σε στιγμή.

Ο λόγος που είμαστε τόσο κατηγορηματικοί, είναι ότι σήμερα στα Χανιά, ο ΄Μητσοτάκης έκανε δήλωση στήριξης του ΠΑΣΟΚ και ζήτησε από τη ΝΔ να μην επιτίθεται στην παράλυτη κυβέρνηση.

Η στήριξη Μητσοτάκη...


O Παπανδρέου ... ανέβαλλε το Ξάνθη – ΑΕΚ!

 Ο... Παπανδρέου ανέβαλλε τον σαββατιάτικο αγώνα της Ξάνθης με την ΑΕΚ για τη δεύτερη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας , γιατί  οι αστυνομικές δυνάμεις της περιοχής θα είναι απασχολημένες στη ΔΕΘ για να τον ... φυλάνε.
Ο ΓΓΑ Μπιτσαξής το ανακοίνωσε, αλλά βέβαια ο Γιώργος το προκάλεσε , αφού όπως φαίνεται το Σαββατοκύριακο θα  γίνει η μεγαλύτερη κινητοποίηση της αστυνομίας , όλων των εποχών.
¨Οχι δεν θα πάνε δυνάμεις και από την  Κρήτη.... Στο πρόγραμμα βλέπουμε ότι...

Από Σπηλιωτόπουλο ή Μενεγάκη είδαμε φέτος περισσότερες φωτογραφίες με μαγιό;

Τα γεγονότα φυσικά τρέχουν και σήμερα και το Πάμε Λουκέτο, κάνει την καταγραφή τους:





Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, που μοιάζει στον Εμίρη του Κατάρ!

H Πόπη Τσαπανίδου γέλασε με την ψυχή της σήμερα το πρωί, όταν είδε την ομοιότητα μεταξύ του εμίρη και του δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ

Για του λόγου το αληθές, οι τεχνικοί της εκπομπής φόρεσαν ..

Με ταξί ο πρωθυπουργός στη Θεσσαλονίκη!

ΘΑ ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ

Λύθηκε το θέμα των ταξί. Το Πάμε Λουκέτο ένα κλικ πάντα μπροστά στην ειδησεογραφία , σας δίνει και αυτή την πληροφορία , με την προσθήκη, ότι για να φανεί ότι λύθηκε πραγματικά και οριστικά το πρόβλημα, ο πρωθυπουργός θα πάει με ταξί στη Θεσσαλονίκη.

Φυσικά θα υπάρχει μεγάλη πομπή ...

Ένταση στο πλατό της “Πρωινής Ενημέρωσης”- Οι “μπηχτές” του Αρβανίτη στον Μόσιαλο για την ΕΡΤ

Καλεσμένος της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής της ΝΕΤ, βρέθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, και όταν άρχισε η συζήτηση για τις αλλαγές στη δημόσια τηλεόραση ο εκνευρισμός ήταν εμφανής

"Ποιοι τα παίρνουν κ. Μόσιαλε; Ποιοι είναι οι υψηλόμισθοι της ΕΡΤ;" . Ο Κώστας Αρβανίτης, ο δημοσιογράφος - παρουσιαστής της "Πρωινής Ενημέρωσης" δεν μπορούσε να κρύψει τον εκνευρισμό του όταν...

" Οι Αθηναίοι ανεβαίνουν στην Έκθεση, βασικά για να πηδήξουν"

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΘ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ!

Το  πιο καλτ και διαχρονικό κείμενο που έχει γραφτεί ποτέ για τη ΔΕΘ , τη Θεσσαλονίκη , γράφτηκε πέρσι τέτοιο καιρό, από τον Δημήτρη Καμπουράκη, στο protagon.gr.

 Έχει τίτλο Θεσσαλονίκη 2.0: η πιο ερωτική πόλη
Οι πρώτες λέξεις  λένε αυτά που βλέπετε στον τίτλο: " Οι Αθηναίοι ανεβαίνουν στην Έκθεση βασικά για να πηδήξουν΅

Αλλά ολόκληρο το κείμενο είναι απολαυστικό.

Με τον Καμπουράκη, υπάρχει ένα πρόβλημα, που το λένε όλοι: Μα καλά άλλος Καμπουράκης βγαίνει στην  τιβί,. και άλλος γράφει;

Εν πάση περιπτώσει , διαβάστε  στη συνέχεια το διαχρονικό κείμενό του, για τη Θεσσαλονίκη που διαβάζουμε στα σημερινά ρεπορτάζ ότι έχει γίνει  για το Σαββατοκύριακο  " αστακός"  ( και αστακομακαρονάδα το βράδι;)


Κυκλοφορεί η διαφήμιση jumbo για φωτοτυπίες και dvd

Η ιστορία με τις φωτοτυπίες στα σχολεία και τα dvd , έπιασε στον ύπνο όλους. Ακόμα και τα καταστήματα που πωλούν σχολικές τσάντες, γιατί τι να τις κάνεις , όταν δεν έχουν μέσα βιβλία;

Το Πάμε Λουκέτο, παρακολουθεί τη διαφημιστική αγορά και η είδηση που σας δίνουμε τώρα είναι ότι ...

Η Δραχμανάκη και η Δραχμαντοπούλου


Στο δρόμο της Δαμανάκη- Δραχμανάκη η Άννα Διαμαντοπούλου που πάει να γίνει και αυτή Δραχμαντοπούλου , με τις δηλώσεις της, ότι μπορεί να βγούμε από το ευρώ και ότι ο νέος πρωθυπουργός , θα μπορεί να είναι ... της δραχμής.

Τα λένε μόνες τους οι κυρίες του ΠΑΣΟΚ ή τους ...

Έλληνας κατασκεύασε ρομπότ που μαζεύει ελιές! Δείτε βίντεο


Ο Πάνος Γκολφίνος κατάφερε να κατασκευάσει ένα πρωτοποριακό ρομποτικό μηχάνημα που με μορφή και κινήσεις ανθρώπινου χεριού, μπορεί μέσα σε λίγες ώρες να ολοκληρώσει τη συγκομιδή εκατοντάδων ριζών ελιάς.

Όσο οι υπόλοιποι ελαιοπαραγωγοί θα ψάχνουν να βρουν εργάτες για το μάζεμα των ελιών τους ο ίδιος  θα ...