Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Γιατί η Μενεγάκη, παίρνει... επίδομα ΟΓΑ!

Μπορεί να συζητήθηκε και αυτό το θέμα στη τηλεδιάσκεψη Μέρκελ- Σαρκοζί- Παπανδρέου:  η Ελένη Μενεγάκη παίρνει επίδομα ΟΓΑ!

Αγρότισσα δεν είναι βέβαια αν και το  στούντιο στο Πικέρμι που βγαίνει η εκπομπή της έχει κάτι...χωράφια κι ελιές  γύρω - γύρω. Παίρνει όμως επίδομα ΟΓΑ γιατί είναι τρίτεκνη !

Το θέμα παρουσίασε το δελτίο ειδήσεων του STAR όπου αναφέρθηκε ότι η Μενεγάκη κατέθεσε αίτηση το 2008 , στον ΟΓΑ για την καταβολή επιδόματος για τρίτεκνες οικογένειες και λαμβάνει...

Οι ατάκες της ημέρας ( 14 Σεπτεμβρίου)


- 19μελες Δ.Σ σε Οργανισμό του Δημοσίου με μόλις 3 εργαζόμενους!
( Σήμερα θα μπει και ένας ακόμα εργαζόμενος σε εφεδρεία και θα μείνουν δύο).



ΟΤΕ : Εβδομάδα 4 ημερών για 11.000 υπαλλήλους
( Σε λίγο θα φτάσουμε σε ημέρα 4 βδομάδων)

-   Πιθανότητα  πτώχευσης 94%  μας δίνουν σήμερα , από 98% χθες.
( Όσες  πιθανότητες δηλαδή να μην...

" Αρμέγουν τον κοσμάκη και τον βρίζουν"

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΙΣΑΡΗ
Από Goal News

  Αναδημοσιεύσεις δεν κάνουμε ποτέ εδώ στο Πάμε Λουκέτο, γιατί... είμαστε καλύτεροι από όλους!

Αυτό το κείμενο του Κώστα Καίσαρη στην αθλητική  εφημερίδα Goal News  , το υπογράφουμε με χέρια και πόδια, γιατί λέει με λίγες λέξεις, όσα προσπαθούμε να πούμε εμείς, με 1254 αναρτήσεις. Δεν κάνουμε χάρη στον Καίσαρη, δεν είμαστε καθόλου φίλοι, γιατί όταν κάναμε  κάποτε το ίδιο ρεπορτάζ, με είχε τρελάνει στις γκάφες!  Απολαύστε τον , όμως!

"ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΧΘΕΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ (ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΦΩΤΟ)





Ήρθε ο νέος μας πρωθυπουργός , ο Γ' Ράιχ - ενμπαχ!

Ήρθε ο νέος πρωθυπουργός της Ελλάδας .  Λέγεται Χορστ Ράιχενμπαχ και βέβαια το όνομά του παραπέμπει στο Τρίτο Ράιχ - ενμπαχ!

Γι αυτό άλλωστε ήρθε στην Ελλάδα , για το Τρίτο Ράιχ και το Τέταρτο και Πέμπτο Ράιχ και όσο πάει Ράιχ  στην Οικονομία!

Τυπικός του τίτλος είναι..."

O Eυαγγελάτος... γιατρός!

Ένα νέο σάιτ , ιατρικού περιεχομένου, είναι από χθες στο διαδίκτυο. Γιατρός, με συγχωρείτε , ιδιοκτήτης ο Νίκος Ευαγγελάτος και το σάιτ  λέγεται  iatropedia.gr αλλά μπορείτε να το βρείτε  και ως iatropedia.com ( μη χαθεί κάνα κλικ)   και έχει ως αντικείμενο το χώρο της υγείας.

Αρχικά νομίσαμε εδώ στο Πάμε Λουκέτο,  ότι θα είχαμε κρυφές κάμερες σε νοσοκομεία , φακελάκια λάιβ και τέτοια, αλλά...

Ατάκες για τον Ολυμπιακό



" Είχαν βαριά τα πόδια οι παίκτες του Όλυμπιακού... Δεν είχαν παιχνίδια στα πόδια τους... Ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι του Ολυμπιακού... ( Oδηγός για δικαιολογίες για την ήττα).

Κάνουν λάθος! Ο Ολυμπιακός δεν έχει μόνο 149 ημέρες να δώσει επίσημο αγώνα... Ο Ολυμπιακός προέρχεται από φιλικά που έδινε 1340 μέρες στο πρωτάθλημα...

Στον Ολυμπιακό κατάλαβαν λάθος. Εναν εργαζόμενο σε κάθε σπίτι είπαν,  όχι...

Οι ειδήσεις κατ' οίκον από τον Νίκο Χατζηνικολάου

Ο Χατζηνικολάου ή Chatzinikolaou έγραψε στο twitter , ότι από το να πάει στο Μέγκα, προτιμάει να λέει τις ειδήσεις " κατ' οίκον", πόρτα- πόρτα δηλαδή.

Σήμερα ο Χατζήνικολάου χτύπησε την πόρτα  εδώ στο σπίτι μαζεύτηκαν και κάποιοι γείτονες  και μας  είπε ιδιωτικά τις "  ειδήσεις κατ΄οίκον", που έχουν ως εξής.

"Ραντεβού με την εφεδρεία"

Βρήκε σλόγκαν το ΠΑΣΟΚ , για τις εκλογές, όποτε γίνουυν. Είναι το " Ραντεβού με την εφεδρεία" και το επέλεξε ο ίδιος ο Γιώργος.

Είναι βέβαια συνέχεια του ιστορικού "Ραντεβού στην Ιστορία" του Ανδρέα Παπανδρέου, που τώρα οριστικά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας .

Βέβαια υπάρχει ένα εναλλακτικό προεκλογικό σλόγκαν. Είναι το ...