Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Κακώς γύρισαν τον Παπανδρέου από τις ΗΠΑ

Κακώς τον γύρισαν τον Παπανδρέου από το ταξίδι στις ΗΠΑ, γιατί του είπε ο Βενιζέλος ότι θάναι κρίσιμη βδομάδα η επομένη μετά το ξύλο που έφαγε στο Γιουρογκρούπ.

Μια χαρά ταξίδευε στην Αμερική ο Γιώργος. Αν τον έχουμε εδώ θάναι καλύτερα; Χειρότερα θα τα κάνει.
Καλώς έφυγε λοιπόν. Κι αν....

"Πάει και το Ηρώδειο" με τον Φιλιππίδη....

ΕΙΡΗΝΗ ( AΡΙΣΤΟΦΑΝΗ -  ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ- ΛΕΦΑ- ΓΑΛΙΤΗ ) - ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΑΝΟΣ ΛΟΥΚΕΤΟΣ
To Πάμε Λουκέτο το  Σάββατο βράδυ πήγε Ηρώδειο, στην " Ειρήνη"  του Αριστοφάνη", με σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή τον Πέτρο Φιλιππίδη, που όργωσε την σκηνή και τις ... κερκίδες.

Ήταν απολαυστικός , οργιαστικός , εξαίσιος, απίστευτος, τέλειος και άλλα πολλά επίθετα και μένουμε μόνο στα 5, γιατί είχαμε συμφωνήσει να γράψω δέκα συνολικά.

"Πάει και το Ηρώδειο" είπε αυτοσαρκαστικά σε μια στιγμή o κ. Φιλιππίδης, μάλλον για το συμπέρασμα που έβγαλαν οι κριτικοί ....

Οι ειδήσεις στον 902 με... χωνί;

Εδώ κολλάει το φοβερό κλισέ" διαβάστε το και βγάλτε  μόνοι σας τα συμπεράσματα΅.

Διαβάστε λοιπόν από τον κυριακάτικο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, μία εργαζόμενη στον 902, τη Γιούλη ΑΣΗΜΑΚ0Π0ΥΛ0Υ  να μιλάει για τους...  90,2 απολυμένους από το ραδιόφωνο του ΚΚΕ:

" Αλίμονο σε αυτούς που..

Ποιος θα έδινε δυο φιλιά στα μάγουλα του Μόσιαλου;

Nα παίξει ο Σεφερλής στην Επίδαυρο, δίνει την... άδεια , ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης:

" Βέβαια, , να παίξει. Αλλά ποιoς  είναι σήμερα ο ακομπλεξάριστος για να στηρίξει τον Σεφερλή; Ενώ, από την άλλη, κάθε λωλός και  ατάλαντοw που περνάει απ' έξω, παίζει κιόλας!΅.

Αυτά δηλώνει ο Ιάσων στη συνέντευξη πού έχει δώσει στη Ζέτα Καραγιάννη , στο ΕΘΝΟΣ. Έχει κάνει και κριτής στο ¨Να η ευκαιρία΅, κάτι ....