Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Η Νικολούλη ψάχνει τον Γιώργο στην πρεμιέρα του ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΛΤΕΡ


Τεράστιο ενδιαφέρον θα έχει σήμερα η πρεμιέρα της εκπομπής " Φως στο τούνελ"  με την Αγγελική Νικολούλη , αφού θα αναζητήσει τον 59χρονο Γιώργο ή ΓΑΠ ή Τζέφρευ που έχει χαθεί από προσώπου γης και  τις τηλεοράσεις, 7 ημέρες.

Δίκτυο συνεργατών της εκπομπής θα είναι σε...

Το βίντεο με το ... γάλα και το ψωμί της Λιάνας Κανέλλη στη Βουλή


Άρμεγμα - γεδδών

" Άρμεγμα - γεδδών " είναι βέβαια τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν και όχι " Αρμαγεδδών" που είδα λανθασμένα να αναγράφονται σε άλλα σάιτ και μπλογκ , σε σχέση με τα νέα μέτρα ( ή χιλιόμετρα και μίλια, αφού ήταν πολλά τα μέτρα)

Χρησιμομοιούμε τη λέξη " Αρμαγεδδών" , για ...

Και άλλα " ευτυχώς" του Βενιζέλου

Κι άλλα " Ευτυχώς" είπε σήμερα ο Βενιζέλος, μετά το θρυλικό "Ευτυχώς που υπάρχει η τρόικα" που αμόλησε την Τετάρτη στη Βουλή.

Τα νέα " Ευτυχώς" του Βενιζέλου  έχουν ως εξής:

Πάγκαλος: " Μαζί τα... δαπανήσαμε!"

Το άλλαξε ο Πάγκαλος το "μαζί τα φάγαμε" και το διαμόρφωσε σε... "Μαζί τα δαπανήσαμε"! Αυτά λέει σε συνέντευξή του στις ελβετικές εφημερίδες Tribune De Geneve και 24 Heures,όπου τάβαλε και με τους... υδραυλικούς!

Αυτή τη φορά το συγχρονίζει το πράγμα  , με επίθεση στους αυτοαπασχολούμενους, για τους οποίους λέει:

Συνθήματα για την εξαφάνιση του πρωθυπουργού

O Γιώργος παραμένει άφαντος από κάθε δημόσια εκδήλωση , γι αυτό το Πάμε Λουκέτο, σας προσφέρει συνθήματα, για να τα ακούσει και να βγει έξω , γιατί μας έλειψε πολύ.

Γιώργο, βγες!

Πορτοκάλι!

Τα συνθήματα για την εξαφάνιση του πρωθυπουργού είναι:









Βουλή - ψωμί - γάλα - Κανέλλη- Καμπά

Με γάλα και καρβέλι ανέβηκε η Κανέλλη στη Βουλή. Είπε δείχνοντας τα.. προϊόντα ότι "αντιγράφει" τον Στ. Μάνο με τα τουβλάκια στις εκλογές του 2004. Σ

το Πάμε Λουκέτο θύμισε και τη διαφήμιση "Τυρί- Γάλα - Καμπά", που βέβαια μετατρέπεται τώρα σε ... " Βουλή - γάλα-  καρβέλι - Κανέλλη- Καμπά"


Τι έγινε , όπως ...

Πήγαν στο Καστρί να δουν αν είναι καλά ο Γιώργος!

Το λέμε από την Κυριακή. Που ειναι ο Γιώργος; Γιατί έχει εξαφανιστεί.  Την αγωνία του Πάμε Λουκέτο, συμμερίστηκαν σήμερα περίπου τριακόσια άτομα, φοιτητές, συνταξιούχοι και και πήγαν  έξω από το σπίτι του πρωθυπουργού στο Καστρί!

Τα άλλα Μέσα λένε ότι πήγαν να διαμαρτυρηθούν, αλλά εμείς σας λέμε , απλά ενδιαφέρονται να μάθουν τι έγινε και για την υγεία του...

Οι αστυνομικές δυνάμεις τους...

Γιατί έδιωξαν τον Μόσιαλο από τη Βουλή

Στο Μόσιαλο την έπεσαν άγρια σήμερα αγανακτισμένοι και απελπισμένοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ , γιατί μίλησε χθες στο Άλτερ, για προνόμια βουλευτών και ότι ο ίδιος δεν έκανε χρήση τους. Άρα οι ίδιοι έκαναν.

Ανεπιθύμητο πρόσωπο χαρακτήρισαν τον Μόσιαλο. δείχνοντας του μάλιστα την έξοδο από το εντευκτήριο της Βουλής!

Πράγματι. Απελπισμένοι είναι ...

Σάρωσαν Χατζηνικολάου, Κανέλλη και ... Μόσιαλος

Να το πούμε αντίθετα. Πάτωσε η Τρέμη , στην πρεμιέρα του Χατζηνικολάου.  Με καλεσμένο τον Κουτρουμάνη σαν δήμιο, να απαγγέλλει τις απαγχονίσεις των συνταξιούχων, να μη περίμενε κάτι καλύτερο.

Ο Χατζηνικολάου είχε καλεσμένη - παρουσιάστρια την Κανέλλη και δεν χρειάστηκε να μιλάει και πολύ. Όλοι είδαμε και τον  Μόσιαλο. Πολύ γέλιο ο άνθρωπος.

Τα τέταρτα στη μάχη της τηλεθέασης:

Σε ισχύ ο ... "Νόμος Μενεγάκη"!

Ένας νέος νόμος από 1η2 Νοεμβρίου στη ζωή μας. Εισοδηματικά κριτήρια μπήκαν  για τη χορήγηση των πολυτεκνικών επιδομάτων. Περνάει μια χαρά μέσα από το θόρυβο που είχαμε με την τρίτεκνη  Μενεγάκη

Με απόφαση του υπουργού Υγείας κ. Α. Λοβέρδου διακόπτονται τα πολυτεκνικά επιδόματα σε τρίτεκνους και πολύτεκνους με ετήσιο εισόδημα άνω των 55.000 ευρώ. Και 10 παιδιά να έχεις, θα ...

"Ο Πάγκαλος γραφικός, η Μακρυπούλια ένα νι κι ένα λι "

Η ΕΛΕΝΗ ΓΕΡΑΣΙΜΙΔΟΥ ΈΞΩ ΑΠΌ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ

" Ο Πάγκαλος  είναι γραφικός" " η Μακρυπούλια ένα νι κι ένα λι "δηλώνει  η Ελένη Γερασιμίδου, που πάντα τα λέει έξω από τα δόντια στις συνεντεύξεις της.

Η φοβερή και τρομερή Ελένη , το ίδιο κάνει και σε συνέντευξή της στο περιοδικό ¨People", στη Μαρία Ζούγρα:

Καραβούτας και ο... Μέσι;


Α, δεν μας τα λέει καλά ο Μέσι φέτος! Δεν μας έχει συνηθίσει δηλαδή, έτσι. Να βουτάει σαν τον Καραγκούνη, σε άλλες εποχές,γιατί τώρα δεν μπορεί να πέσει ο Κάρα, ούτε για πέναλτι.

Το είχε κάνει σε προηγούμενο παιχνίδι και είχε γίνει πολλή συζήτηση, το επανέλαβε στο 89, του νυχτερινού αγώνα με τη Βαλένθια, όταν...