Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

O νέος επικεφαλής της Apple





Τα συγχαρητήρια του πρωθυπουργού στην Εθνική για την Κροατία

ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΟΥ ΠΡΙΜ 50%!

Ο πρωθυπουργός κ. Παπανδρέου έκανε  την εξής δήλωση, για το θρίαμβο της Εθνικής με 2- 0, επί της Κροατίας:

" Παικταράδες μου. Πετύχατε μαζί  μια μεγάλη νίκη .Το σημαντικότερο είναι ότι ο θρίαμβός σας αποπροσανατόλισε επιτέλους τους Ελληνες από το θέμα που είχε ανάψει για το ΦΠΑ 23% στην μπουγάτσα με τυρί και 23% για την μπουγάτσα  με κρέμα. Σας ευχαριστώ.

Το σουτ του Σαμαρά στο πρώτο γκολ ήταν ....

" Aλλιώς η τρύπα στο νερό θα μεγαλώνει...΅

Του ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ



 Ο Κουσελάς δεν κάνει πίσω και επιμένει ότι έχει παραδώσει και στον πρωθυπουργό λίστα με 3.800 φυσικά πρόσωπα που οφείλουν τουλάχιστον ένα εκατομμύριο ευρώ έκαστος στο Δημόσιο… και η αντίδραση ΓΑΠ: «Κάθε φορά που το έλεγα μου απαντούσαν «θα το δούμε»
Στην περίπτωση όμως των μισθωτών και των συνταξιούχων το είδε με την πρώτη!

Και ...








Όλες οι αγγελίες πώλησης κρατικής γης

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών βρέθηκε στην Αθήνα με 75 επιχειρηματίες της χώρας του και το Πάμε Λουκέτο, σας παρουσιάζει όλες τις αγγελίες πωλήσεων, που έδειξεη ελληνική πλευρά.

Να τις δούμε... Για διαλιέχτεεεεεε:


Έβαλε γκολ ο Μέσι ( με την Αργεντινή!)


Ο Μέσι σκοράρει στο Αργεντινή-Χιλή by texniti

Όταν βάζει γκολ με την Αργεντινή ο Μέσι είναι είδηση! Σκοράρει κατά ριπάς με την Μπαρτσελόνα, αλλά με την εθνική ομάδα βλέπουν το γκολ με το κυάλι. Εν πάση περιπτώσει στον μεταμεσονύχιο αγώνα Αργαντινής - Χιλής ο Μέσι...

Νέα υφυπουργός: Άρια Μπουγάτσα

Βρέθηκε λύση για την μπουγάτσα που απειλεί να εκτοπίσει όλη την επικαιρότητα, λόγω της τρελής φορολόγησης με τυρί ΦΠΑ  23% και με κρέμα.... 13%.
 Έχει προκαλέσει τόσο συζήτηση , τόσο γέλιο και τόσο προβληματισμό αυτό το θέμα, που ο πρωθυπουργός ανέλαβε να το λύσει προσωπικά.

Γιατί θα τους πάρει ο κόσμος, όπως είπε στο Βενιζέλο, με τις μπουγάτσες ή με τα μπουγατσομάχαιρα.

Ο κ. Παπανδρέου λοιπόν , αποκαλύπτει τώρα το Πάμε Λουκέτο, για να ...

" Μάλλον κάτι δεν πρέπει να πάει καλά μ’ εμένα… Με κάνανε θέμα στις ειδήσεις".

" Μάλλον κάτι δεν πρέπει να πάει καλά μ’ εμένα… Με κάνανε θέμα στις ειδήσεις". Με αυτό τον τρόπο σχολίασε ο Χάρρυ Κλυνν ρεπορτάζ του Άλτερ για τον ίδιο, με αφορμή ρεπορτάζ του περιοδικού Informer για τη διαδικτυακή παρουσία του.

Έχει δίκιο ο  δάσκαλος Χάρρυ. Κινδυνεύει  να  ανακαλύψουν το ταλέντο του. Kαι ότι λέει μάλιστα και ατάκες! Σε λίγο θα πουν ότι κάνει και σταντ απ κόμεντι κι αυτός! Μπορεί να βρουν   ακόμα ότι κάνει   σάτιρα! Μπορεί να σταθεί τυχερός ο Χάρρυ Κλυνν και να κάνει  και..

Η προσευχή του Κωστένογλου στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ

Όλοι ξέρουμε πόσο θρήσκος είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, Νίκος Κωστένογλου. Πριν από τη σημερινή προπόνηση έγινε αγιασμός και ο Κωστένογλου έκανε την εξής προσευχούλα:

«Πάτερ Νικόλαε Κωστένογλου ημών, ο...

Μαϊμού οι συνταξιούχοι ή το ΙΚΑ;

Να προσέχουμε στο τι μας λένε, γιατί πάνε να μας βάλουνε να πλακωθεί και να  σκοτωθεί η μια κοινωνική τάξη με την άλλη.

  Αφήνεται να διαχέεται ότι στην πρόσφατη απογραφή του ΙΚΑ, βρέθηκαν 109.000 συνταξιούχοι .... μαϊμού. Αυτό συμφέρει να βγαίνει προς τα έξω, για να ...

Χατζηνικολάου: "Ποιος είναι ο μ..λάκας και ο τρόμπας που έκανε τον διαφορετικό ΦΠΑ στις ... μπουγάτσες;"

Τα είχε πάρει στο κρανίο πρωί πρωί  ο Χατζηνικολάου, με τη γνωστή αστεία ιστορία, με το διαφορετικό ΦΠΑ, στην ... μπουγάτσα με τυρί και στην μπουγάτσα με κρέμα!

 Και το ξέσπασμά του, δεν το έχουμε ξαναδεί ή ξανακούσει: