Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Τα βίντεο με τη διαδήλωση και τα επεισόδια

H Βίσση πάει με τον Γιώργο στις Βρυξέλλες , αντί Σαμαρά!


Παρουσιάζουμε  τι ακριβώς είπαν Παπανδρέου- Σαμαράς στο τηλεφώνημα που είχαν το πρωί της Τετάρτης. Ο πρωθυπουργός ζήτησε να πάνε παρέα, μαζί στις Βρυξέλλες, αρνήθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ, αλλά τελικά τον Γιώργο θα συνοδέψει η Αννα Βίσση στο ριάλιτι των Βρυξελλών.

Το πλήρες απομαγνητοφωνημένο  κείμενο του τηλεφωνήματος:


Ανοιχτή επιστολή Βαξεβάνη στον Βενιζέλο


Κύριε Βενιζέλο,
Αυτά που σας γράφω τα ξέρετε και εσείς και εγώ. Τα υποψιάζεται, φαντάζομαι, πλέον και ο κόσμος. Θα περιοριζόμουν στην "αντιπαράθεσή" μας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, αν δεν μου πατούσατε τον "κάλο" με αυτό το "είσαι δημοσιογράφος της κρατικής τηλεόρασης και πληρώνεσαι από τον ελληνικό λαό". Εύχομαι να μην εννοείτε...

Και η τρόικα σήμερα στην πορεία!

Τι δεν είπε ο ΓΑΒ ( ( Γεώργιος Ανδρέα Βενιζέλος)

O ΓΑΒ ( Γεώργιος Ανδρέα Βενιζέλος) διερωτήθηκε στο υπουργικό συμβούλιο σήμερα " πως είναι δυνατόν να υπάρχουν τράπεζες που δίνουν δάνεια σε τηλεοπτικό σταθμό που χρωστά 500 εκατ. ευρώ και να μη δίνουν δάνεια σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις".

Επίσης ξέχασε να αναφέρει πως οι τράπεζες το μόνο που δίνουν κανονικά είναι τις επιχορηγήσεις των κομμάτων και μάλιστα έχουν δώσει μπροστάντζα και τις επιχορηγήσεις και των... δυο επόμενων ετών, με μόνο υποθήκη τις επιχορηγήσεις που θα πάρουν πάλι από τις τράπεζες το... 2014, 2015, 2016 κλπ. !!


ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ
Παπανδρέου, σε αντίθεση με τον Πάγκαλο: "Δεν κοιμάμαι πια τα βράδια!"

Τι έγινε στα χθεσινά 93α γενέθλια του Μητσοτάκη


Έχουμε  πλήρες  ρεπορτάζ για τα χθεσινά 93  γενέθλια του Μητσοτάκη που μπήκε φουλαριστός στα 94.

Τα γενέθλια έγιναν την Τρίτη το βράδυ την ώρα της συνάντησης Παπανδρέου - Σαμαρά. Είχε βάλει μόνο ένα κεράκι που συμβόλιζε τον ένα αιώνα. Του ευχήθηκε μέχρι και ο Χάρος Βγήκε Παγανιά. Μετά έβγαλε σύντομο λόγο στους καλεσμένους που δεν είχε πάει κανένας από τον τρόμο του και είπε τα εξής: