Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Kαι φόρος αίματος: Ένας νεκρός...

Και φόρος αίματος στις εφιαλτικές στιγμές που ζει  η χώρα. Ένας 53χρονος οικοδόμος , μέλος του ΠΑΜΕ που μετείχε στη διαδήλωση ξεψύχησε τελικά στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του νοσοκομείου, ο 53χρονος άνδρας μεταφέρθηκε  στο νοσοκομείο χωρίς σφυγούς και αναπνοή, με μυδρίαση και ισολεκτρική γραμμή στο καρδιογράφημα. Το προσωπικό του νοσοκομείου προσπαθούσε για περίπου 50 λεπτά να τον επαναφέρει στη ζωή, αλλά μάταια.

Επισήμως, από τον Ευαγγελισμό μιλούν για  35 με 40 τραυματίες. Στον "Ευαγγελισμό εξακολουθεί να πηγαίνουν τραυματίες που έχουν δεχτεί πέτρες στο κεφάλι. Ανάμεσά τους ένας 45χρόνος συνδικαλιστής της ΔΕΗ.

O Παπανδρέου δεν ψηφίζει το άρθρο 37!

Το Πάμε Λουκέτο, σατιρικό μπλογκ, αλλά έχει τις σούπερ αποκλειστικότητές του κάθε τόσο. Η σημερινή είναι ότι ο πρωθυπουργός δεν θα ψηφίσει το άρθρο 37 του πολυνομοσχεδίου. Αρα πέφτει η κυβέρνησή του, αφού αν δεν ψηφιστεί ένα άρθρο , δεν μπορούμε να πάρουμε την 6η δόση.

Ο  Γιώργος αποφάσισε να πάρει αυτή τη μεγάλη απόφαση, γιατί...

" Έτσι γ..άνε, αυτοί που σας χρωστάνε"!

" Έτσι γ..άνε, αυτοί που σας χρωστάνε" ήταν το κεντρικό σύνθημα στο Καραΐσκάκη μετά το θριαμβευτικό 3-1 με τη γερμανική Ντόρτμουντ.


Η Μέρκελ που είναι γνωστή φίλαθλος είδε τον αγώνα και είναι εξοργισμένη από πολλά πράγματα, πέραν της σβουριχτής τριάρας.

Η καγκελάριος πρώτα - πρώτα έπαθε...

Το καδρόνι του διαδηλωτή έγραφε.... ΕΣΗΕΑ! ( ΦΩΤΌ ΑΠΟ ΓΚΑΡΝΤΙΑΝ!)

Το καδρόνι του διαδηλωτή, που είναι μόνος απέναντι σε μια διμοιρία ΜΑΤ, γράφει πάνω ... ΕΣΗΕΑ!  Η φωτογραφία, δημοσιεύεται στον βρετανικό Γκάρντιαν  και ....

"Γουδή καλλιγραφίας " , επιθεώρηση με τον Γιώργο Τράγκα!

Αντί για την ΕΡΤ να πληρώνουμε συνδρομή στον  Άλτερ να επιζήσει  για να βλέπουμε μόνο και μόνο Τράγκα!

Η επανεμφάνιση σαν γκεστ σταρ στο δελτίο του Χατζηνικολάου, έδειξε πόσο μας έχει λείψει το ταλέντο του στην  κριτική ανάλυση της επικαιρότητας  και την κλασική επιθεώρηση.

Μπλόκαρε το τουίτερ και η...

Παπανδρέου, σε αντίθεση με τον Πάγκαλο: "Δεν κοιμάμαι πια τα βράδια!"

Ο Πάγκαλος κοιμάται καλά τα βράδια. Όμως ο πρωθυπουργός δεν κοιμάται καθόλου καλά τα βράδια. Το έχει άλλωστε δηλώσει με τον πιο επίσημο τρόπο σε συνέντευξή του στο ιταλικό περιοδικό Πανόραμα : "Δεν κοιμάμαι εγώ τα βράδια"

Προσθέτει: : «Ορισμένες νύχτες, ξυπνώ ξαφνικά και ....