Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Ο Γιωργάκης κλαίει γιατί ή Μέρκελ... νταντεύει και θηλάζει τον Σαρκοζί!

Στη φωτό ή  Μέρκελ... νταντεύει και θηλάζει τον  μικρό Σαρκοζί!

Τον μικρό Γιωργάκη δεν το βλέπουμε, γιατί κλαίει επειδή  η μάνα Μέρκελ δεν τον παίζει και όλο τον κουρεύει.

Να την καταγγείλει. Για ...

Ο Πάγκαλος έσπασε τη σιωπή του στον Πρετεντέρη


Ο Πάγκαλος έσπασε τη σιωπή του στην Ανατροπή του Πρετεντέρη και τα είπε όλα!


Εντάξει, έχει καταντήσει αηδία κάθε Δευτέρα βράδυ, καλεσμένος ( ή λέτε να πάει μόνος του;) μία στον Παπαχελά , μία στον Χατζηνικολάου, μία στον Πρετεντέρη, όπως τη Δευτέρα το βράδυ.


Αυτό απευθύνεται στους



Tι σημαίνει "Οι λογαριασμοί τρέχουν"

Επίσημα ανακοινώθηκε ότι υπάρχουν αυτή τη στιγμή 500.000 οικογένειες, χωρίς να έχουν ούτε έναν εργαζόμενο.


Πάλι δηλαδή έπεσε έξω ο Γιώργος, που έλεγε ένας μόνο εργαζόμενος σε κάθε οικογένεια. Η ανεργία είναι το επάγγελμα του μέλλοντος και θα δείτε από το καλοκαίρι πόσα ΙΕΚ θα βγουν  που θα διδάσκουν αυτή την κατάσταση.


Σύντομα φτάνουμε και επίσημα στον αριθμό των 1.000.000 ανέργων, που η νέα κυβέρνηση θα γιορτάσει στο Σύνταγμα

Τι γίνεται όμως σε αυτές τις 500.000 οικογένειες και όχι μόνο ; Υπάρχουν πολλές  λέξεις ή φράσεις που εκφράζουν αυτή την κατάσταση. Να δούμε μερικές!


Ουρές για ... σιτάρι και ζάχαρη , μετά την κωμική εμφάνιση Ρόβλια στον Χατζηνικολάου!

Αν δείτε σήμερα  να είναι όλοι  όλοι πατείς με - πατώς σε    στα σούπερ μάρκετ να αγοράζουν...  λάδι και ζάχαρη , θα οφείλεται στον  απίθανο υφυπουργό Ρόβλια .

Στη εκπομπή "Πρόσωπο με πρόσωπο " του Χατζηνικολάου, θέλοντας να πείσει ότι δεν πρόκειται να γίνει χρεοκοπία, προκάλεσε το αντίθετο.

Το βασικό , όπως είπε, είναι ότι...

" Λευτεριά στο πανώ που συνελήφθη στο ΟΑΚΑ" !


Οκτώ ατάκες μετά τα βραδινά δελτία ειδήσεων:
   
1. Απεργούν την Πέμπτη οι οδοκαθαριστές για να μαζέψουν τα ομολόγα- σκουπίδια;


2.         Ενδιαφέρον αυτό που είπε ο Μίμης Ανδρουλάκης.. Ότι μοιράζονταν τις γκόμενες ΓΑΠ Σαμαράς. Θα το αποκαλύψει και η Βίσση στην εκπομπή της



3.         Το φως στο τούνελ είναι το ....

" Πω, πω , πω, πω , πω, πω- τι haircut ήταν αυτό!"- Τα συνθήματα κατά των πολιτικών στα γήπεδα

Συνθήματα το Σάββατο στα γήπεδα , στο ΟΑΚΑ και στο Περιστέρι , εναντίον τγων πολιτικών , δεν ξέρουμε τι θα γίνει σήμερα στα άλλα γήπεδα. Το Πάμε Λουκέτο, απλά καταγράφει μερικά από τα νέα συνθήματα των γηπέδων κατά των πολιτικών:

Διάγγελμα του πρωθυπουργού , για κούρεμα και τα πανό στα γήπεδα

" Ελληνίδες, Έλληνες.


Βρίσκομαι στις Βρυξέλλες. Οι άλλοι ηγέτες έφυγαν και θα επιστρέψουν την Τετάρτη. Εγώ έμεινα μπας και πάρω καμιά πληροφορία από τι στο καλό συζητήσανε εδώ, γιατί εμένα δεν μου λέει κανένας.


Στη Σύνοδο άρχισαν να λένε ανέκδοτα για το κούρεμα και το haircut και φυσικά από αυτές τις πληροφορίες δεν βγάζεις άκρη. Τις προηγούμενες μέρες οι δανειστές μας και σωτήρες μας έκαναν...




Nότης Σφακιανάκης: "Που να χτυπιούνται κάτω , δεν πληρώνω την εισφορά"- Τα τραγούδια για την τρόικα

«Ζήτησα από τον λογιστή μου να μην το πληρώσω και να στείλει υπόμνημα που να λέει ότι αρνούμαι να πληρώσω κάτι για το οποίο δεν χρωστάω. Πληρώνω τις υποχρεώσεις μου και κάτι που δεν χρωστάω δεν θα μου το πάρεις δια της βίας. Που να χτυπιέσαι κάτω, δεν θα σου δώσω τα λεφτά μου!», δήλωσε ο Notis στην κάμερα του Star.

Να πούμε ότι ο Νότης Σφακιανάης  είναι και ο αγαπημένος τραγουδιστής της τρόικας! Εχει

Το αρκουδάκι στον Σαρκοζί της Μέρκελ και ποιο είναι το παιδικό παιχνίδι που έδωσε στον Παπανδρέου

Κουίζ: Ολοι ξέρουμε για το λούτρινο αρκουδάκι που χάρισε η Μέρκελ στο Σαρκοζί, για το μωράκι που έφερε στον κόσμο η Κάρλα του. Τι όμως χάρισε η γερμανίδα καγκελάριος στον Γιώργο, ενόψει κουρέματος και πιθανής χρεοκοπίας;

Το Πάμε Λουκέτο, ήταν παρών όταν η Μέρκελ έδινε το δωράκι στον πρωθυπουργό μας , που και αυτό ήταν ένα δημοφιλές παιδικό παιγνίδι. Για να το δούμε :

Η χρεοκοπία θα γιορταστεί στις 28 Οκτωβρίου στην Κρήτη, με Γιώργο και Σοσιαλιστική Διεθνή!

Το καταφύγιο του Γιώργου για να ξεφεύγει από το ζοφερό κλίμα της Ελλάδας είναι η Σοσιαλιστική Διεθνής, όπου είναι κοσμαγάπητος πρόεδρος που αποθεώνεται σε  κάθε εμφάνισή του .


 Για να ανταποδώσει κάλεσε όλους τους ηγέτες της καταπληκτικής αυτής κίνησης να έρθουν στην Ελλάδα στις 28 Οκτωβρίου, για να γιορτάσουν προφανώς μέρα που είναι το ΟΧΙ και το ΝΑΙ στις Βρυξέλλες και πιθανόν να γιορταστεί και η χρεοκοπία της χώρας.


Ο πρωθυπουργός θέλει...