Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Ο Γιώργος ... κούρεψε το πουλόβερ του στις Βρυξέλλες!

Καλά, δίνει ρέστα ο ΓΑΠ στις Βρυξέλλες, όπου κρίνεται κυριολεκτικά η χώρα. Φαίνεται ότι έχει πολύ ανεβασμένη διάθεση, αφού στην ερώτηση αν θα γίνει νέα Σύνοδος Κορυφής στις 4 Νοεμβρίου  απάντησε «Ποιες 4; Στις 4 το πρωί εννοείτε»

Ο Γιώργος , στην  άφιξή του στις Βρυξέλλες,  έριξε όλους κάτω με την εμφάνισή του, αφού ήταν ντυμένος ...

" Ο λoυστράκος" στην ΑΕΚ

To καραόκε της Μέρκελ για το κούρεμα

« Όποιον πάρει ο χάρος» στο διαδίκτυο, από τον Χάρρυ Κλυνν!


Στο διαδίκτυο κυριολεκτικά « Όποιον πάρει ο χάρος»  από τον  Χάρρυ Κλυνν. Δεν χαρίζεται σε κανέναν. Πιο καυστικός από ποτέ , με βροχή τα σχόλια στις αναρτήσεις του.

Για την επιστολή των 28 και τις… άλλες επιστολές, γράφει :








Αλέφαντος: Χίτλερ και Σαντάμ Χουσείν ο Κωστένογλου!

Όχι μόνο Χίτλερ και Σαντάμ Χουσείν αποκάλεσε τον Κωστένογλου ο Αλέφαντος στην εκπομπή του , αλλά και... Καντάφι για να είναι και μέσα στην επικαιρότητα! Ο προπονητής της ΑΕΚ έφαγε κράξιμο απο τον Αλέ για την ιστορία ότι ο Κωστένογλου ζήτησε από τους νεαρότερους παίκτες να... γυαλίζουν τα παπούτια των παλαιότερων, πχ ο Μανωλάς του Δέλλα κοκ.

"Άν τα είπε αυτά τρελάθηκε. Είιναι δουλεία αυτά που ζητάει. Αυτα δεν τάνει ούτε ο Καντ´αφι, ούτε ο Σαντάμ Χουσείν, ούτε ο Χίτλερ τα κάνει" ήταν το ξέσπασμά του.

Και πέντε λεπτά να δεις το Νικόλα στη βεβερυμένη τηλεοπτικά Δευτέρα, θα απολαύσεις της ατάκες του. Μέσα στην αναμπαμπούλα συνεχίζει να λέει με... δικά του λόγια τα ονόματα των παικτών και αυτός που είχε την τιμητική του,ήταν ο... Κουίτζι:"Σίφουνα" τον αποκάλεσε!

Ύμνοι για Αναστόπουλο, Φερέιρα,Λέτο,Ιμπαγάσα, αλλά και βολές με παροιμιώδεις χαρακτηρισμούς για τον Δώνη:" Πρώτος ξάδερφος του Βενγκέρ! Δεν βάζει μυαλό με τίποτα!".
 

Πανό και φωνές στον Τρισέ από Έλληνες φοιτητές στο Βερολίνο( βίντεο)

" Γιώργο μου" , "Κάρολέ μου"


Έχει προκύψει ποτέ κάτι από συνάντηση πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο της δημοκρατίας ή μετά από σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στο Προεδρικό Μέγαρο;



Γιατί γίνονται; Αφού...

Ατάκες για το 1- 6 στο Μάνστσεστερ

-Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ενός μαύρου ταξί;

" Ένα μαύρο ταξί δεν αφήνει να μπουν πάνω από πέντε."


- Η μαμά του Δε Χέα τον πήρε τηλέφωνο στο ημίχρονο...



Το νέο λουκ του ΠΑΣΟΚ