Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Εδώ τα καλά Πόθεν ¨Εσχες! Διαλιέχτεεεεεε!

Δείτε τα πόθεν έσχες των  πολιτικών ΕΔΩ! και αν βγάλετε άκρη , τηλεφωνήστε μας ή στείλτε μας μέιλ!Για διαλιέχτε όνομα, για διαλιέχτε!

Εγώ τα διαβάζω στο διαδίκτυο και σε κάθε ένα που διαβάζω , κάνω Like!

Εχω κάνει 300 φίλους μέχρι τώρα.



ΟΙ Κορεάτες κλαίνε για τη χρεοκοπία της Ελλάδας ( βίντεο)

Οι Βορειοκορεάτες δεν κλαίνε υστερικά για το διδάκτορα ηγέτη τους βέβαια . Κλαίνε για τη χρεοκοπία της Ελλάδας και πως  μετά το θάνατο του ηγέτη τους, θα γίνουν πια Ελλάδα..

" Ο Χρυσοχοίδης είναι ο διάδοχος του ΓΑΠ στο γέλιο"

ΦΩΤΙΕΣ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΒΡΑΔΑ

 Οι Δευτέρες έχουν πολιτικές εκπομπές και πολύ γέλιο . Το Μέγκα έκαψε τρεις ώρες ρεύμα, για να παρουσιάσει ο Πρετεντέρης μια εκπομπή με θέμα " Πότε θα γίνουν εκλογές", που στα τρία πρώτα δευτερόλεπτα είχε λήξει.

 

Παρουσίασε και μια δημοσκόπηση του γνωστού   Νικολακόπουλου, με την οποία γελούσε κάθε πικραμένος και το πάνελ ολόκληρο.

 Στους Νέους Φάκελους ο Παπαχελάς παρουσίαζε τον... άπαιχτο Χρυσοχοίδη, διάδοχο του Γιώργου, το γιατί θα δούμε παρακάτω.

Η Στάη είχε αρχικά τον Σημίτη,  συγγνώμη ,τον Γιαννίτση, και μεταά  ένα νεαρό κύριο επιστήμονα για το γονιδίωμα και ο Αλέφαντος πρέπει να τάπαιξε με όλα αυτα στο Τηλέ ΑΣτυ, για το θέαμα των αντιπάλων του. Αφού δεν τον είδε ούτε μισό λεπτό ο Πάμε Λουκέτο, φανταστείτε τι γινόταν.

Η βραδιά της Δευτέρας  ήταν πάνω- κάτω ως εξής:

Ο Αη Βασίλης σε... φέρετρο στον ΑΝΤ1 και το απόλυτο σίχαμα με σκουλήκια!

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΕΚΠΜΠΗΣ ΜΠΛΑK ΑΟΥΤ

Η απόλυτη ξεφτίλα της τηλεόρασης είναι , η δεν τη λέμε εκπομπή, Μπλακ Άουτ, με παρουσιάστρια το αγαπημένο παιδί του ΑΝΤ1, τη Νάντια Μπουλέ.

Σιχαμάρα στα δήθεν παιχνίδια , δήθεν κάποιων   σελέμπριτι, που πατούσαν σε σκουλήκια, σε χέλια, σε φασολάδες και το κλου της βραδιάς, γέμισε το στούντιο  .. φέρετρα, και μέσα τον Αη Βασίλη! Σίχαμα και



Athens Merry Crisis 2011 ( Βίντεο)