Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Αίσχος! Η ΕΡΤ έστησε τον τελικό της Γιουροβίζιον! Δείτε το τραγούδι που θα προκριθεί

 Πράγματα και θάματα στην ΕΡΤ , με τον αποκαλούμενο "ελληνικό τελικό" της Γιουροβίζιον, που θα μεταδώσει η ΕΤ1 απόψε στις 10. Τίποτα δεν αλλάζει ποτέ στο Ραδιομέγαρο και το Πάμε Λουκέτο αποκαλύπτει ότι ο Ταγματάρχης και η παρεούλα του, έστησαν τα αποτελέσματα και ξέρουμε ποιο τραγούδι θα προκριθεί και θα πάει στο Μπακού.

Δεν είναι τυχαίο, ότι είναι στενή έως και συγγενική η σχέση της  ΕΡΤ με το πρόσωπο που επιλέχτηκε και η καραστημένη επιλογή θα προκαλέσει σάλο.


Δείτε το τραγούδι και ποιος- ποια  είναι η μαϊμού  επιλογή της ΕΡΤ:

Ο Πανούσης τα ρίχνει άγρια στον ... Τσαρλς Νταλάρα!


Ο Τζίμης Πανούσης και τι δεν είπε σήμερα στη ραδιοφωνική του εκπομπή  "Δούρειος ήχος", για τον...Τσαρλς Νταλάρα, όπως διευκρίνησε. Διαβάστε ένα απόσπασμα των όσων είπε και μετά μπορείτε να ακούσετε όλη την εκπομπή, που μεταδίδεται καθημερινά από το Ράδιο 9 ( 89,8 μ).


" ... Όπως   στα τελειώματα της χούντας των συνταγματαρχών έτρεξε να μαγαρίσει όλα τα αντιαισθητικά τα τραγούδια, έτσι και τώρα στα τελειώματα της χούντας των κομματόσκυλων προσπαθεί να βγάλει απόξω την απαίσια ουρά του. Αυτοπλασάρεται ως θύμα και με μία άνευ προηγουμένου αρλουμπουρδολογία, βαφτίζει τα γιαούρτια ψάρια και αγωνίζεται για την αυτονομία τους και την αυτοδιάθεσή τους.


Η κανόνι  φλάτζα του ακατανόμαστου γιαουρτοσυλλέκτη από την σκόνη του χρόνου,  δεν τον βοηθάει στις βαθυστόχαστες αναλύσεις. Πότε μνημονιακός δικηγόρος του Πάγκαλου, πότε αντιμνημονιακός της Αριστεράς και της Προσόδου, αποπατεί στη χαλασμένη  μνήμη των ζαλισμένων  τηλεθεατών. 
\

 Τη μια γλύφει τις λαμπερές προσωπικότητες του Χρυσοχοίδη και του Ραγκούση, από την άλλη προτρέπει στους αγανακτισμένους να ξεσπάσουν στη γυναίκα του και στους άλλους βουλευτές και όχι στους καλλιτέχνες που αγωνίζονται αφιλοκερδώς για



Ο Καπίνο, ο... Καταπίνω και " 'Ενας γάιδαρος που δούλεψε για 30 χρόνια, αλλά ποτέ δεν έγινε άλογο"

ΑΡΘΡΟ... ΤΟΜΗ , ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΆΡΕΙ!


Αρχίζουμε από την τελευταία φράση:"Ενας γάιδαρος που δούλεψε για 30 χρόνια, αλλά ποτέ δεν έγινε άλογο". Αυτή είναι η -εν έτει 2005- περιγραφή του Ζοζέ Μουρίνιο για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Και εν έτει 2012 δικαιώνεται ο μαθητής Μουρίνιο για το δάσκαλό του Φερέιρα , που χάνει μέσα από τα χέρια του το πιο πανεύκολο πρωτάθλημα.

Και δεύτερο, η βασικότερη αιτία που χάνει ο Παναθηναϊκός την κούπα είναι ότι

Το πρώτο γκάλοπ για τη μοναδική υποψηφιότητα Βενιζέλου

Το Πάμε Λουκέτο έχει την πρώτη δημοσκόπηση για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ , μετά την οριστικοποίηση ότι ο Βαγγέλης Βενιζέλος είναι ο μοναδικός υποψήφιος.

Τα αποτελέσματα:



Ατάκες για τον αγώνα ΑΕΚ- Παναθηναϊκού


Η Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ , ανώτερη της Γιουροβίζιον - Τι ακριβώς έγινε στο ΣΕΦ

Εντυπωσιακή ήταν η Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και είχε μεγάλη επιτυχία από τα δύο άλλα ιβέντ που είχαμε αυτές τις μέρες , τον τελικό κυπέλλου στο μπάσκετ και τη νεραντζοσυναυλία του Γιώργου Νταλάρα στη Δάφνη. Από αύριο μάλιστα  η επιτυχία θα είναι ανώτερη και από τον ελληνικό τελικό της Γιουροβίζιον που θα μας καθηλώσει.

Η Συνδιάσκεψη αποκαλείται Συνδιάσκεψη, γιατί όλοι μαζί οι σύνεδροι δεν κάνουν το μυαλό ενός ανθρώπου. Εντύπωση προκάλεσε ότι στο ΣΕΦ η αίθουσα ήταν γεμάτη, αλλά δεν προκαλεί καμιά εντύπωση γιατί κανένας δεν ήθελε να χάσει αυτό το θέαμα.

Αρχικά εντύπωση προκάλεσε ο Γ. Παπανδρέου που είπε ότι δεν θα χαθεί και θα είναι πάντα κοντά μας και ο ιδρώτας περιέλουσε τους συνέδρους και τους τηλεθεατές της ΕΡΤ , που είχε πάρει τα αποκλειστικά δικαιώματα της παράστασης που θα την πληρώσουμε από τη ΔΕΗ ,εκτός αν είμαστε άφραγκοι και θα σποφασίσει ο έφορος της γειτονιάς μας.

Ακολούθως ανέβηκε στο πόντιουμ ο κ. Βενιζέλος που μας πέρασε όλους Πόντιους και μας διαβεβαίωσε ότι το ΠΑΣΟΚ θα βγει πρώτο κόμμα από τα μικρά κόμματα και μείναμε ήσυχοι. Κατά του κ. Βενιζέλου ρίχτηκε ένα γιουρτάκι από έναν κύριο, ο οποίος συνελήφθη γιατί δεν πέτυχε από τα πέντε μέτρα , 30 τετραωνικά όγκο. Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που ρίχνεται αγελαδίτσα της ΦΑΓΕ κατά αγελάδας της ΦΑΓΕ.

Τα όργια έγιναν στην οργάνωση κατά του κ. Παπουτσή που τον έβαλαν να μιλήσει πάνω στον τελικό Κυπέλλου, στη συναυλία Νταλάρα και το FAB 5, με αποτέλεσμα να δυσκολευθεί να μαζέψει υπογραφές .

Η ψηφοφορία για πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ θα γίνει το επόμενο Σαββατοκύριακο, μέσω τηλεβόουτινγκ που δάνεισε η ΕΡΤ, που θα είναι και χορηγός του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Ατάκες για τα νεράντζια και τον Νταλάρα