Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Ο Λίνεν έδωσε συγχαρητήρια στο πούλμαν



 ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΤΑΚΕΣ
Η  παρουσία Ζιοβάνι με την Ξάνθη, άλλλαξε το κλίμα. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι οπαδοί του Ολυμπιακού που ούτε να ακούσουν ήθελαν τον  Κώστα Μανωλά, φώναζαν ρυθμικά " Κωστάκη αλάνι-για πάντα στο λιμάνι".

 

Ο Μαρινάκης στον επόμενο αγώνα θα φέρει και τους Καρεμπέ, Ζέτεμπεργκ, Μπελούτσι, Βαρεσάνοβιτς , Αμπουάνγκοε και θα πετάει η ομάδα όλο το 90λεπτο.


Το Καραϊσκάκη πάντως ήταν πάλι μισοάδειο. Ο Μαρινάκης είπε εκνευρισμένος ότι αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, θα ζητήσει ο Ολυμπιακός να παίζει στη Λεωφόρο.

Ο Λίνεν έδωσε συγχαρητήρια στο πούλμαν που είχε στήσει μπροστά στο τέρμα.

 

Η ΟΥΕΦΑ έστειλε συγχαρητήρια σε ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, γιατί δεν έκαναν ούτε μια τελική  προσπάθεια στο πρώτο ημίχρονο. Κάτι τέτοιο τονίζει, έχει να γίνει πριν την ανακάλυψη του ποδοσφαίρου.


Στην ΑΕΚ πάντως ξεπέρασαν και αυτή την ήττα γιατί δεν μπορεί πάντα να νικάς και το μυαλό είναι  στο ντέρμπι με τον Πλατανιά που προκαλεί παγκόσμιο ενδιαφέρον. Το «Ελ κράξιμο» θα ξεκινήσει στις 3 τα ξημερώματα για να μεταδοθεί και στις δύο νέες μεγάλες αθλητικές αγορές, Ιαπωνίας και Κίνας.

 

Ο Λίνεν βλέπει νίκη και ζήτησε να δοθούν  προσπέκτους στους παίκτες, γιατί έχουν ξεχάσει πώς πανηγυρίζουν.

 
Ο Παναθηναϊκός αγωνιστικά χρειάζεται διπλή ανάπλαση.

Στην Ελλάδα τελικά είσαι ό,τι δεν δηλώσεις.


ΑΤΑΚΕΣ ΗΜΕΡΑΣ

 Ξεκίνησε  η διάθεση ληγμένων προϊόντων. Λόγω κοσμοσυρροής, τα σούπερ μάρκετ έκαναν και νέο ταμείο στην έξοδο:  "ΛΗΓΜΕΝΑ". Είναι τόσο μεγάλη η ζήτηση για τα ληγμένα που είναι πιο ακριβά από τα κανονικά.

 

Η κυβέρνηση σκέπτεται  να πωλείται και ληγμένο πετρέλαιο στα βενζινάδικα.

 

 Διαμαρτυρία από τη ΧΑ γιατί αργεί η διανομή πετρελαίου και  δεν μπορούν οι γριές να πυρπολήσουν το θέατρο Χυτήριο. Παράλληλα εκδόθηκε ανακοίνωση, ότι όσοι θέλουν να πάνε θέατρο , θα πρέπει να διαβάζουν τι προτείνει  το «Κασιδόραμα».


Με απόφαση του κ. Βρούτση, όσοι  αγοράζουν  πετρέλαιο , θα πρέπει να το δηλώνουν στο συμβολαιογράφο. Η ΓΑΔΑ  πάντως έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες 15 ατόμων, που συνελήφθησαν γιατί έκαναν παραγγελίες στα βενζινάδικα.

 

 Ο Βενιζέλος θα παραδώσει  σήμερα στη σύσκεψη αρχηγών στικάκι,  με 1991 άτομα  που έβγαλαν μπιτόνια με πετρέλαιο σε θυρίδες στην Ελβετία.

 

Παλιά λέγαμε ότι κάνουμε όπενιγκ σε ένα κατάστημα και καλούσαμε κόσμο. Τώρα κάνουμε όπενιγκ στο καλοριφέρ και καλούμε πάλι κόσμο. Στο τέλος θα φάμε τις φέτες του καλοριφέρ.

 

Να ξέρουμε, ότι το λέμε «πετρέλαιο κίνησης»  γιατί πρέπει να κινούμαστε συνέχεια μέσα στο σπίτι για να ζεσταθούμε.

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε  ότι θα καταργήσει τους καυστήρες μόλις έρθει στην εξουσία. Διαμαρτυρία Ανεξάρτητων Ελλήνων έξω από βενζινάδικο. Λιποθύμησε από τις αναθυμιάσεις του πετρελαίου ο Τέρενς Κουίκ.

Σε λίγο το Google θα φωτογραφίζει ποιοι καίνε πετρέλαιο.



ΠΩΛΕΙΤΑΙ, λόγω μεγάλης ανάγκης, παρά γνωστού πρώην πρωθυπουργού,   στην οδό  Πινδάρου και Πλουτάρχου, κατοικία πλήρως επιπλωμένη, με πλέι στέισιον, FIFA 12 και Ευάγγελο Αντώναρο. Τηλεφώνησέ μου και δεν θα χάσεις. Σιωπή εξασφαλισμένη.

 

Και νέες απαιτήσεις της τελευταίας στιγμής της  τρόικα. Ζήτησε  το προσδόκιμο της ζωής να είναι 67 χρόνια.

 

Ο Φέλιξ που έκανε βουτιά 39 χιλιομέτρων από την στρατόσφαιρα , δήλωσε ότι είδωλό του είναι ο Καραγκούνης.

Αποφυλακίζεται με όρους η Βίκυ Σταμάτη. Θα παρουσιάζεται κάθε 1η και 15η του μηνός στη Louis Vuitton

Πρέπει να έχουμε χρεοκοπήσει εντελώς. Στο σούπερ μάρκετ μου σκανάρισαν  τα κέρματα.

Στην Ελλάδα τελικά είσαι ό,τι δεν δηλώσεις.

'Ευρώ Πολυτεχνείο! Ευρώ Πολυτεχνείο!".


Μέχρι 16 Νοεμβρίου φτάνουν τα λεφτά λέει ο Σαμαράς. Θα βγει και θα φωνάζει κιόλας " Ευρώ Πολυτεχνείο , Ευρώ Πολυτεχνείο! ".

Στις 17 Νοεμβρίου για να τρομάξει περισσότερο τον κόσμο θα βάλει να κάνει εκπομπή η Δαμανάκη και να λέει " Εδώ Νομισματοκοπείο, Εδώ Νομισματοκοπείο! ".

Πάντως στην εποχή μας τη θύρα του Πολυτεχνείου θα την έριχνε το γερμένο υποβρύχιο.

Στο φεστιβάλ νεολαίας ΧΑ ακούστηκαν τα τραγούδια " Το Μινόρε της Χρυσής Αυγής", " 57 Πακιστανοί /σ´,ένα δωμά/ να τους πλακώ/ να μην κλείσουν μά", ´" Ο φασισμός πεθαίνει στον αέρα, ελεύθερος και δυνατός" και "Ναζί , να προχωρήσουμε Ναζί" .

« Φεστιβάλ νεολαίας», τρόπος του λέγειν. Είχαν πλακώσει όλες οι γριές από το Χυτήριο.


«’Όλοι μαζί. με τον Σαμαρά!». Δεν είναι η γνωστή δήλωση Πάγκαλου. Νυχτερινή δήλωση του Μητσοτάκη είναι.

Ο Πάγκαλος όταν έκανε τη δήλωση υπέρ Σαμαρά στην Καθημερινή, φορούσε λαχανί σακάκι σαν της Μέρκελ.
Υπάρχει και καυτό φιλί Πάγκαλου- Σαμαρά, αλλά τόκοψε η ΕΡΤ.


Και βέβαια να γίνεται πλειστηριασμός της πρώτης κατοικίας που δήλωσε ο Βορίδης.Και να μετράει μάλιστα ο ίδιος " 3... 2... 1" , να χτυπάει το τσεκούρι και να λέει " κατεκυρώθη".


Χθες πάντως έγινε σε γνωστή γκαλερί, μειοδοτικός διαγωνισμός για ένα σάντουιτς, ζαμπόν -τυρί. Επωλήθη σε άλλον συλλέκτη.


Είναι τόσες οι αγιογραφίες για τον Σαμαρά στις κυριακάτικες , που τις βάζει στο εικονοστάσι , γονατίζει και τις προσκυνάει .


Κι όμως ο Βενιζέλος είναι σταθερός στις δημοσκοπήσεις. Πήρε κατά σειρά 11, 5%- 10,5%, 8,5%, 5, 5%. Κερδίζει πάντοτε στο λήγοντα.


Ο Βενιζέλος δήλωσε ότι δεν είδε το στικάκι με τη δημοσκόπηση που φέρνει το ΠΑΣΟΚ στο 5,5% και έχει μέσα και τους 1991 ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ.

Μετά τις δηλώσεις Πάγκαλου, ο Σαμαράς σκέπτεται να τον βάλει αντιπρόεδρο μαζί με τον Βενιζέλο.Θα είναι η βαρύτερη αντιπροεδρία στον κόσμο.

Είναι τέτοια η τρομοκρατία του Σαμαρά για τα ταμειακά διαθέσιμα μέχρι 16 Νοεμβρίου, που διαμαρτυρήθηκαν και οι Μάγιας ότι τους πρόλαβε.