Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Το χάιλ στάιλ της ΧΑ


 

Τη φράση " σιγά μην σκίσεις κάνα καλσόν" που πέταξε ο Κασιδιάρης στον Τσίπρα μέσα στη Βουλή, την είχε πρωτοπεί ο Χίτλερ στην Εύα Μπράουν και είχε τεράστια επιτυχία. Γι αυτό ο Χίτλερ έγραψε εκτός από το " Ο Αγών μου" και " Το καλσόν μου". Όπως γράφει η " Φασιστοπαίδεια",  από όπου άντλησε προφανώς τη φράση ο βουλευτής της ΧΑ, επίθεση συνοδεύεται όχι μόνο με το ναζιστικά άπλωμα του χεριού , αλλά και το ναζιστικά άπλωμα του ποδιού , κάτι που δεν έκανε ο κ. Κασιδιάρης.

To  " σιγά μην σκίσεις κάνα καλσόν" σύμφωνα τώρα με τη " Ναζιστοπαίδεια" συνοδεύεται και από το " Εγέρθητου" , που ούτε αυτό το ανάφερε ο βουλευτής της ΧΑ. Όμως οι παραλείψεις του κ. Κασιδιάρη δεν απαλύνουν τις εντυπώσεις από την ενέργειά του που είναι πρωτόγνωρη για τα κοινοβουλευτικά δεδομένα και μάλιστα έκλεψε τις εντυπώσεις από την πρόσφατη ομιλία του κ. Μιχαλολιάκου στο Γουδή, ο οποίος τηλεφώνησε και διαμαρτυρήθηκε στο βουλευτή του και τον ρώτησε αν έχει κάτι μαζί του και έκανε αυτή την ανεπίτρεπτη ενέργεια που τον εξοβέλισε από την καυτή φασιστική  και ναζιστική επικαιρότητα.

Παράλληλα δέχτηκαν και οι δύο τηλεφώνημα από τον Νίκο Ευαγγελάτο που τους παρακάλεσε να συντονιστούν, γιατί δεν προλαβαίνει να βγάζει βουλευτές της
XA  και ζήτησε παράταση δύο ώρες  στο δελτίο από τον κ. Αλαφούζο , ο οποίος όμως ήταν απασχολημένος στο τουίτερ με τον κ. Φερέιρα και δεν έκανε δεκτό το αίτημα.

Ο κ. Κασιδιάρης με την ιστορική φράση του πάντως έπιασε στασίδι στην εκπομπή " Αυτοψία" του Αντώνη Σρόιτερ " , με τον οποίον θα επισκεφτούν καταστήματα με καλσόν και άλλα μέρη για να δουν από πρώτο χέρι πώς επωάζεται το καλσόν και  το αυγό του φιδιού.

Ταυτόχρονα ο κ. Μιχαλολιάκος έκλεισε με το ναζιστικό χαιρετισμό του και το παραλήρημά του σε μία ακόμα εκπομπή αφιέρωμα - προσωπογραφία – φασιστογραφία στον Σταύρο Θεοδωράκη, ενώ εκκρεμούν ανάλογες προσκλήσεις από την Ελεονόρα Μελέτη, την Σταματίνα Τσιμτσιλή , αλλά και την αγαπημένη μας Ελένη Μενεγάκη. Είναι φανερό ότι το "χάιλ στάιλ " έχει αντικαταστήσει το "λάιφ στάιλ " στην ελληνική τηλεόραση και τα πρωινάδικα και μεσημεριανάδικα τείνουν να εξελιχθούν σε " ναζιστάδικα" και " φασιστάδικα" με τόσους πολλούς καλεσμένους από την ΧΑ.

Αργά το βράδυ έγινε γνωστό ότι στο θέατρο Χυτήριο ανεβαίνει παράσταση με τίτλο " Σιγά μην σκίσεις κάνα καλσόν" και είναι ήδη σολντ άουτ από 752 γριές.