Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Σινέ Φάμπρι


Με Αλ Πατσίνο και το «Any Given Sunday» έφτιαξε ο Φάμπρι τους παίκτες πριν τον αγώνα με την ΑΕΚ . Είχε προηγηθεί  το επικό φιλμ  "300" .  Ο Ισπανός προπονητής πιστεύει πολύ στην κινηματογραφική μέθοδο και έχει ετοιμάσει κιόλας το πρόγραμμα των έργων , που θα προβληθούν τις επόμενες αγωνιστικές:

1. Με Κέρκυρα ( ΟΑΚΑ)
ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ  5.  Με τον Μπρους Γουίλις. Φετινή παραγωγή. Θα προβληθεί για να θυμίσει στους παίκτες του ΠΑΟ  το ένδοξο παρελθόν της ομάδας και ότι είναι πολύ σκληρός ο σύλλογος  για να πεθάνει έτσι άδοξα. Το "5" του τίτλου , δείχνει ότι δεν υπάρχει άλλη θέση, εκτός από την 5η.  



2. Με ΠΑΟΚ ( Τούμπα)
Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΤΩΝ 11. Με Άρνολντ Σβατσενέγκερ, Χαμπίπ Σο ,  Εσπάρθα κλπ. Μήνυμα, ότι  πρέπει να αποδράσουμε οπωσδήποτε από την Τούμπα με τους 3 βαθμούς. Μπορεί να φάμε πρώτοι γκολ, λέει ο Φάμπρι, αλλά πρέπει να είμαστε καταιγιστικοί στη συνέχεια σαν τον Σβατσενέγκερ, για να γίνει η "Ολική Επαναφορά", που θα δουν καπάκι οι παίκτες στο "Σινέ Φάμπρι".



3. Με Πλατανιά, ΟΑΚΑ
Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ. Εκδίκηση για την ήττα στην Πλατανιά. Με τον τίτλο Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ υπάρχουν δεκάδες ταινίες. Θα λιώσουν  οι παίκτες στο βίντεο για να τις δουν όλες



4. Με Πανιώνιο , ΟΑΚΑ
ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ. Ο Φάμπρι δεν πιστεύει με  τίποτα τον Πανιώνιο γι αυτό θα αποφαρτίσει τους παίκτες δείχνοντας κινούμενα σχέδια.



5. Με Ολυμπιακό, Καραϊσκάκη.
ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ , ΔΥΟ ΜΑΥΡΟΙ: Ταινία με τολμηρό και σκληρό περιεχόμενο. Να προσέξουν να μην την πατήσουν οι παίκτες του. Αντίθετα να ολοκληρώσουν την προσπάθεια των τελευταίων αγωνιστικών.  Τοτσέ και Φιγκερόα να προσέχουν τις διεισδύσεις τους. Ακατάλληλο για ανηλίκους παίκτες, Φουρλάνο κλπ.

6. Με Βέροια, ΟΑΚΑ
ΣΤΟΝ ΠΥΡΕΤΟ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ: Μιούζικαλ. Η αποθέωση. Τρεις βαθμοί και ο γύρος του θριάμβου. Οι παίκτες χορεύουν Fabri Shake. Επειδή συμπίπτει ο αγώνας με τη Βέροια, προσκαλούνται στον αγώνα και στη παρακολούθηση του φιλμ Βύντρα, Σπυρόπουλος κλπ.






Τσίπρας ή τανκς


Οι ομιλίες στο Ιδρυμα Καραμανλή


Το "Πάμε Λουκέτο" εξασφάλισε τις αποψινές ομιλίες στην εκδήλωση του Ιδρύματος «Κωνσταντίνος Καραμανλής».


ΑΝΤ. ΣΑΜΑΡΑΣ: Εθνάρχα μας. Μπορεί να μην το πιστεύατε ποτέ, αλλά σας μιλάω απόψε, ως πρωθυπουργός. Κάθε φορά που με βλέπατε μου ρίχνατε χαστούκι. Να όμως που είμαι πρωθυπουργός. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η χώρα είναι στα ασφαλή χέρια μου για να χτυπήσει στα βράχια. Πάνω από 600 ευρώ αρχίζω τις κατασχέσεις.Μισθοί τριών μηνών, δηλαδή. Κανένας δεν έχει λεφτά να βγει έξω από το σπίτι, ούτε ο Στουρνάρας άλλωστε μπορεί να κυκλοφορήσει. Πάμε ταμάμ, καζάν καζάν, win win. Και προσέχετε Εθνάρχα μας, αυτούς θα μιλήσουν απόψε.  Ερχονται να υφαρπάξουν ψήφους της μεγάλης  Κεντροακροδεξιάς παράταξης που οργανώνω. Win win.


Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Τάμαθες τα νέα, πατέρα; Σε αποκαλώ Κωνσταντίνε Καραμανλή "πατέρα", γιατί ξέρω πώς θα  μεταβιβάσεις αυτά που λέω τώρα,  στον πατέρα μου. Τάμαθες τα νέα, πατέρα; Με αποθέωσαν στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ. Εγώ βέβαια είχα κουβαλήσει όλα αυτά τα  κομματόσκυλα εκεί, αλλά η λεζάντα  που ήθελα έγινε. Σε άλλα νέα άρχισαν να πέφτουν ισόβια και ανησυχώ. Από πλευράς δουλειάς, όπως όλοι οι Ελληνες. Στριμόκωλα. Ξενιτεύτηκα στις φάμπρικες της Νέας Υόρκης και της Βοστώνης τις στοές και τώρα διδάσκω στο Κολούμπια. Κατά τ´ άλλα με κάλεσαν στην Προανακριτική. Δεν θα το πιστέψεις, αλλά για μάρτυρα. Τάμαθες τα νέα, πατέρα;


Γ. ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ: Κύριε πρόεδρε, μπορεί να μη με γνωρίζετε. Λέγομαι Γιάννης Μιχελάκης και είμαι πρόεδρος του Ιδρύματος Καραμανλή. Φανταστείτε σε πόση εκτίμηση σας έχουν, που έβαλαν εμένα πρόεδρο του Ιδρύματός σας. Κατά τ´ άλλα η Ελλάδα βαδίζει στα βήματά σας. Εσείς δημιουργήσετε Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας, τώρα έχουμε  Κυβέρνηση Εθνικής Ωμότητας. Από πρόεδρο του Ιδρύματος Καραμανλή  κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια.



ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ:
Ελληνίδες, Ελληνες.
Ποιος επιτέλους κυβερνά αυτόν τον τόπο;
Εξω πάμε καλά.
Και όταν λέμε ισόβια, εννοούμε ισόβια.
Η  Ελλάς είναι ένα απέραντο φρενοκομείο.
Ανήκομεν εις την Δύσιν
Βαλερί Ζισκάρ Ντε Εστέν.
Τας Σέρρας.
Τσίπρας ή τανκς.
Ποιος Θεός της Πολιτείας; Ο Θεός της Κουμουνδούρου!
Τι έγινε; Δεν ακούω! Το παράκανα με τον Καραμανλή. Κουφάθηκα!



Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ:..................................................................................................................................................................................................................................
(Δεν έσπασε ούτε κι αυτή τη φορά τη σιωπή του)