Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Βρέθηκε ο Σαμαράς! Το διάγγελμά του!


Πάμε Λουκέτο - Εφημερίδα των Συντακτών 


«Τσίπριοι και Τσίπριες. Απευθύνομαιν διά να σας είπω τας σκέψεις μου διά το μαρτυρικόν κούρεμαν καταθέσεων και την προσδοκούμενην χρεοκοπίαν από την προδοτικήν Ευρωπαϊκήν Ενωσιν και τον Αττίλαν Μέρκελ.

Εξεμύτισα και σας ομιλώ μετά την διαφαινόμενην υποχώρησιν από του ΟΧΙ – το οποίον πολλά με επλήγωσεν και με έκαμνεν να εγκλειστώ εις το μέγαρον Μαξίμου Μαξίμου επί επτά ημέρας.

Εστηρίξαμεν όμως -λέμεν τώρα- από την πρώτην στιγμήν την Κύπρον, όπως ακούσατε από τον κυβερνητικόν εκπρόσωπόν μας Σίμον Κεδίκογλου. Χαζόν παιδίν, χαράν γεμάτον. Γνωστόν διά την ευφυΐαν του εις όλην την Μεγαλόνησον από τας εκφράσεις του κυπριακού λαού, όπως “Λάμνε ρε κουρβανά”, δηλαδή “Φύγε βρε αγράμματε” και “πάεννε ρε κουρκούτζιελλε”, δηλαδή “φύγε βρε βλάκα”.

Το έργον της στηρίξεως και καταστροφής ανέθεσα εις τον Στουρνάραν Στουρναρίου, γνωστόν από τας εξής εκφράσεις:

1. Πάεννε ρε, αμμάτι της ρέγγας, δηλαδή, φύγε βρε μάτι της ρέγγας.

2. Πάεννε ρε ζαομούνταρε ή ζαομουνταρισμένε, δηλαδή φύγε ρε στραπατσαρισμένε εις το πρόσωπον, με σακούλες εις τα μάτιαν.

Εχθές όμως επείσθην διά την αντιστροφήν του ΟΧΙ την οποίαν αποφάσισαν οι ηγέτες σας. Και αυτή βεβαίως γλιτώνει την Μεγαλόνησον από τας ακρίδας που θα ενέσκηπταν στας κυπριακάς πόλεις και τας αρκούδας ακόμα και εις το μικρότερον χωρίον του χρυσοπράσινου φύλλου του ριγμένου εις το πέλαγος.

Δίδεται δε εις εμέναν η ευκαιρία να εξέλθω του Μαξίμου, διότι είχον γίνει περίγελον με τα ΝΑΙ που εψηφίζαμεν αθρόως εις την μαρτυρικήν ελληνικήν Βουλήν.

Τώρα σκοπόν έχω να προκηρύξω άμεσα 247 ψηφοφορίας στην Βουλήν διά να ψηφίσωμεν μέχρι και του Μνημονίου 14, παραδειγματιζομένων των Ελλήνων από το πάθημάν σας να μην ημπορείτε να βάλετε βενζίνην ούτε με πιστωτικήν κάρταν, εις δε τας φρουταρίας να μην μπορείτε να αγοράσετε ούτε μπρόκολον.

Θα δώσω όμως αισιόδοξον τόνον. Αν περάσωμεν αυτήν την άνοιξιν και το καλοκαίριν, τον Σεπτέμβριον θα απογειωθώμεν.

Στηρίζω την πεποίθησίν μου διά την σωτηρίαν μας και απογείωσιν και εις τον φίλον Νίκον Αναστασιάδην. Να σας αποκαλύψω την αποκάλυψιν ότι ομού μετά του Νίκου Αναστασιάδου διέμενον εις το ίδιον φοιτητικόν δωμάτιον μετά του Γεωργίου Παπανδρέου. Και αυτό εξηγεί πολλάν. Μην είπω, όλα.

Να μην ανησυχείτε λοιπόν.

Να τρέμετεν.

Ξέρω τι λέτεν από μέσαν σας, δι” εμέ:

Α. Ατε ρε μαστραππά, δηλαδή, άντε φύγε από δω βρε μεταλλικέ κουβά.

Β. Ατε ρε ποτσίν του βικς όφτζιερον, δηλαδή, άντε βρε, δοχείο του βικς άδειο.

Καλόν κουράγιον»

.……………………………………………………………………………….

 Η Ελλάδα είναι οφσόρ της Γερμανίας

…………………………………………………………………………….
Το Σχέδιο Β(ουλιάζουμε)  

Φόβοι στην Κύπρο για ελλείψεις φαρμάκων. Εμείς στον τομέα αυτό είμαστε μίλια μακριά.

Στην Κύπρο υπάρχουν ακόμα φάρμακα για τέσσερις μήνες. Μια αιωνιότητα δηλαδή.

Μερικοί άρχισαν να ρωτάνε ποια είναι η αναλογία κυπριακής λίρας – δραχμής.

Το παρατραβάει η τρόικα στην Κύπρο. Ζήτησε να περικοπούν οι δημόσιοι υπάλληλοι κατά 10%.

Εκτακτη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών εδώ. Εχουν αφήσει στη μέση πού θα πληρωθεί το χαράτσι. Στη ΔΕΗ ή στην εφορία;
Μπέρδεψε πολύ τους Κύπριους ότι τους στήριζαν Βενιζέλος και Κουβέλης.

Πρόταση δυσπιστίας για τον Στουρνάρα; Μόνο δυσπιστίας; Προδοσίας (το παρακάναμε!).

Κλειστές οι κυπριακές τράπεζες τουλάχιστον μέχρι Τρίτη. Από εκεί και πέρα θα ομαλοποιηθεί η κατάσταση. Θα είναι συνέχεια ανοιχτές τουλάχιστον 3 μέχρι 4 λεπτά την ημέρα.

Κάτι δεν πήγε καλά με τους Κύπριους στους υπολογισμούς τους. Μπορεί να φταίει ο πολλαπλασιαστής.

Στην Κύπρο έστω θα μείνουν οι παραλίες, που τους απειλούν. Εδώ θα τις έχουμε πουλήσει κι αυτές.

Τελικά η Κύπρος έχει έτοιμο το Σχέδιο Β(ουλιάζουμε).

Η πιο υπερήφανη απάντηση δόθηκε από τον Καμμένο σε τουίτ: Οι Σουηδέζες πάνε τα καλοκαίρια στην Κύπρο για σεξ με Κύπριους εραστές. Αμέσως μετά παραιτήθηκε ο ιδρυτής του τουίτερ.

Την πατήσαμε! Τώρα λέει ΟΧΙ η Μέρκελ.
Ταμείο Αλληλεγγύης έκαναν οι Κύπριοι. Μάλλον δεν θα είναι σαν το δικό μας στο οποίο δίνουμε, αλλά αγνοούμε παντελώς πού είναι τα λεφτά.

 …………………………………………………………………………………………………………..

Η μεγελοιώδης παρέλαση της 25ης Μαρτίου

ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ, γεια σας. Βρισκόμαστε στον προ του Αγνώστου Στρατιώτου χώρο, από όπου θα παρακολουθήσετε τη μεγελοιώδη παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ από αστυνομικούς με πολιτικά, συγγενείς και φίλους των πολιτικών βρίσκονται απέναντι από την εξέδρα των επισήμων και προδοτών του έθνους, όπως είχε γράψει άλλωστε ο Μακρυγιάννης: «Θάρσειν δη τρόικα ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ».

ΕΥΘΥΤΕΝΗΣ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει πάρει τη θέση του και αυτοαποθεώνεται. Γερμανοτραφείς, υπέστη τα πάνδεινα σε ανάλογη παρέλαση στη Θεσσαλονίκη, συγκινητικές στιγμές, κυρίες και κύριοι.

ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ τα εξαθλιωμένα πεζοπόρα τμήματα του ελληνικού λαού που αποθεώνονται από τους επισήμους. Κρατούν κάδους απορριμμάτων και ψάχνουν για τρόφιμα ακόμα και αυτή τη στιγμή.

ΠΑΡΕΛΑΥΝΕΙ στη συνέχεια η τρικομματική κυβέρνηση. Μοναδικές στιγμές. Προηγείται ο Αντώνης Σαμαράς, ο μεγάλος ήρωας του Εθνους. Επαθε αποκόλληση πάλι μόλις έμαθε για το ΟΧΙ των Κυπρίων και αποκόλληση στο άλλο από τη στενοχώρια του, μόλις πληροφορήθηκε ότι κλείνει η Λαϊκή Τράπεζα.

ΝΑ ΤΩΡΑ ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Εκανε κωλοτούμπα στο Κυπριακό και όλοι καταλαβαίνουμε πόσο δύσκολο είναι να γίνει αυτό. Δώδεκα άτομα τον κρατούσαν και τον έφεραν ανάποδα να το πετύχει. Πραγματικά συγκινητικές στιγμές.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ο Φώτης Κουβέλης κρατώντας πανό κατά του Γιώργου Κατίδη και βέβαια αποθεώνεται από τον Μακρυγιάννη που έγραψε για τον ένδοξο πολιτικό μας «κόκκινη γραμμή δεμένη στην ανέμη τυλιγμένη».
ΚΑΙ ΝΑ! Βλέπουμε στο βάθος τα πεζοπόρα γερμανικά τμήματα με επικεφαλής τους Ράιχενμπαχ, Χούφτελ, Ρεχάγκελ, Σόιμπλε, ενώ αεροπλάνα γράφουν με τους σχηματισμούς τους στον ουρανό «ΛΑΪΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ». Διαφημιστικά μηνύματα και επανερχόμαστε, κυρίες και κύριοι.

………………………………………………………………

TWITTER ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ
Γ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ @kupros_ole
Θα πάρουν πίσω το ΟΧΙ οι Κύπριοι. Πρέπει να ξαναφτιάξω τώρα το τραπέζι που έσπασα από τα νεύρα μου. Οι Κύπριοι είναι αδελφοί μας. Μπράβο!

N. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ @kolotoumpas
Είμαι λίρα εκατό στις αποφάσεις μου. #na_ta_leme_ola

Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ @stin_kosmara_mou
Πρέπει να γίνει δημοψήφισμα στην Κύπρο με ερώτημα «Ευρώ ή δραχμή ή κυπριακή λίρα;».

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ@markogiannakis
Καλά, αληθεύει; Είχα να βγω 7 μέρες από την προανακριτική και με πληροφόρησαν ότι γίνεται της τρελής στην Κύπρο. Θα κάνουν προανακριτική;

Γ. ΒΡΟΥΤΣΗΣ #full_anergia
Καλά, απορροφημένοι όλοι από την Κύπρο; Εδώ 1.488 εργαζόμενοι απολύονται κάθε μέρα. Δεν ανησυχώ όμως. Υπάρχει ακόμα απόθεμα. #ti_den_katalavaineis

Ν. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ @katidis
Θα κάνω μέσα στη Βουλή αυτό που έκανε ο Κατίδης. Θα βγάλω το σακάκι μου, τη γραβάτα μου, το πουκάμισο, το φακελάκι μου και θα υψώσω το χέρι.

ΑΝΤ. ΣΑΜΑΡΑΣ @mnimoniakias
Κότες οι Κύπριοι, θα πάρουν πίσω το ΟΧΙ! Εγώ πήρα πίσω κάποιο ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ;

ΕΥ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ @mes_se_ola
Λυπηθείτε με, ρε παιδιά. Με έχετε τρελάνει να κάνω κωλοτούμπες. Ανακαλώ όσα είπα για Ε.Ε., απαράδεκτη η Κύπρος. Οχι, έχω νεότερη πληροφορία. Ανακαλώ όσα είπε για την Κύπρο. Απαράδεκτη η Ε.Ε.
ΔΗΜ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ @vatikano
Δεν έπρεπε να πάω στην ενθρόνιση. Εκλεψα τις εντυπώσεις από τον Πάπα. #pio_papas_petaineis

Γ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ @kupros_ole
Να μην ανησυχούμε για την Ελλάδα. Εχω τουλάχιστον 347 Plan B.
Σ. ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ @forest_gab
Σας το είχα πει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα έπαιρνε πίσω το ΟΧΙ στην Κύπρο.
ΑΛ ΤΣΙΠΡΑΣ @ ekdikitiki_mania
Ηρωικό θα είναι ακόμα και ΝΑΙ της Κύπρου στη Μέρκελ.

Γ. ΜΑΝΙΤΑΚΗΣ @dim_ypal
Με την Κύπρο ξέχασαν εντελώς τις απολύσεις δημόσιων υπαλλήλων. Μου ζήτησαν μάλιστα οι αρχηγοί να προσλάβω άλλους 25.000.

Γ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ @kupros_ole
Το plan B που έχω για την Κύπρο είναι το κούρεμα των καταθέσεων να γίνεται μέσα από τον λογαριασμό της ΔΕΗ.





23/03/2013