Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Το πρόγραμμα επεισοδίων Χ.Α.



Όσο είδαμε Σαμαρά, είδαμε. Για καμιά βδομάδα τουλάχιστον  λόγω τζετ λανγκ θα είναι εξαφανισμένος μετά την  Κίνα , που ήταν η μεγαλύτερη επιχείρηση αποπροσανατολισμού και βέβαια ανάπτυξης που έγινε ποτέ.

Με τη βοήθεια όλων σχεδόν των λιμοκτονούντων  πάσης φύσεως ΜΜΕ, πρέπει  να δημοσιεύτηκαν 1.879.000 φωτογραφίες του στο Σινικό Τείχος. Μόνο φωτογραφίες.  με φιλιά αλά Γιουροβίζιον, στον Κινέζο πρωθυπουργό δεν είδαμε.

Στην Κίνα κατάλαβαν πραγματικά ότι πεινάμε και στο αποχαιρετιστήριο δείπνο του Σαμαρά είχαν βάλει 14 διαφορετικά πιάτα.

Στο Αζερμπαϊτζάν ο πρωθυπουργός ήταν αποφασιστικός για τον αγωγό  και διατράνωσε:"Η ταν ή Αζερμπαϊτζάν".

Το μόνο χειροπιαστό που μεταδόθηκε από την Κίνα είναι ότι οι εφοπλιστές μας έχουν παραγγείλει 140 καράβια στα κινέζικα ναυπηγεία. Τίποτα φρεγάτες που νοικιάσαμε "αλά Ολάν" μπορεί να βγουν στη συνέχεια.

Ελεος! Οχι άλλο κάρβουνο ανάπτυξης!


Η  μεγάλη είδηση είναι ότι σε όσους  πολίτες  χρωστάνε,  θα τους  γίνεται αμέσως από τις τράπεζες  κατάσχεση μισθών, συντάξεων κλπ. Και όταν λέμε "αμέσως"  δεν ενννούμε σε μέρες ή βδομάδες. Θα γίνεται σε χρόνο κάτω από τα 9 δευτερόλεπτα. Πιο γρήγορα και από τον Μπολτ.


Στα ευχάριστα νέα τώρα. Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, σύμφωνα με  επίσημα στοιχεία της βουλής, μέχρι τα τέλη Μαρτίου, καταγράφει " μηδέν ομιλίες, μηδέν ερωτήσεις και μηδέν αναφορές". Αθέατος  ο άνθρωπος,  δεν μας απασχολεί καθόλου. Το πολύ - πολύ να πάει μια φορά το μήνα στο ΑΤΜ.

Οπότε η δραστηριότητα Παπανδρέου  μπροστά του,  μπορεί να χαρακτηριστεί και καταιγιστική . Πραγματοποίησε " μία και μοναδική ομιλία ως βουλευτής Αχαίας". Το ευχάριστο είναι ότι δεν ζήτησε να την πληρωθεί.

Φυσικά υπάρχουν και  πολλοί άλλοι τεμπελχανάδες . Οπως  ο  Γιακουμάτος που έχει μιλήσει  επίσης μία φορά, αλλά μιλάει συνέχεια στην τηλεόραση και αφαιρείται ο χαρακτηρισμός.

Η  πρόταση να απαγορευθεί η οπλοφορία βουλευτών στη Βουλή, πρέπει να απορριφθεί αμέσως. Αντίθετα να  δοθούν ακόμη δύο- τρία περίστροφα στον καθένα, οπωσδήποτε μία κοντόκανη καραμπίνα και να εξεταστεί και η περίπτωση καλάσνικοφ. Ετσι θα φοβάται ο ένας τον άλλο και θα επικρατεί απόλυτη ηρεμία στην αίθουσα.

Το κακό παράγινε. Στο τέλος του τραγουδιού της Γερμανίας ο Καιάδας και ο Πάντζας φώναξαν "Χάιλ Χίτλερ".


Το πρόγραμμα επεισοδίων και επιθέσεων  της Χρυσής Αυγής αυτή τη βδομάδα έχει ως εξής:
Δευτέρα: Παππάς
Τρίτη: Κασιδιάρης
Τετάρτη: Καιάδας
Πέμπτη: Ρεπό
Παρασκευή: Μιχαλολιάκος, Ζαρούλια
Σάββατο: Χίτλερ