Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Κατούρησε τελικά ο Καραγκούνης ; Η συνέντευξη.

ΜΟΝΟ ΣΤΟ pamelouketo.blogspot. com

Από το πρωί ψάχναμε να βρούμε τον Γιώργο Καραγκούνη να μας διευκρινίσει τι έγινε. Κατούρησε ή δεν κατούρησε στη φυσούνα των αποδυτηρίων της Μπαρτσελόνα;
Η ΟΥΕΦΑ επέβαλλε πρόστιμο 5.000 ευρώ στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η πρωτοτυπία του θέματος κάνει τις εφημερίδες όλου του κόσμου να ασχολούνται με τον Καραγκούνη.

Κατούρησε ή δεν κατούρησε; Γιατί ο Παναθηναϊκός λέει ότι ο παίκτης κατούρησε κανονικά , εκεί που πάνε όλοι οι άνθρωποι μόνοι τους.

Ψάχναμε να βρούμε τα λοιπόν τον Γιώργο Καραγκούνη , τον βρήκαμε, του κλαφτήκαμε και μας παραχώρησε μια αποκαλυπτική και βέβαια αποκλειστική συνέντευξη για να μας επιβεβαιώσει ή διαψεύσει το γεγονός.

:

Βρήκαμε τον Γιώργο Καραγκούνη, στο Ολυμπιακό Στάδιο, λίγο πριν την τελευταία προπόνηση με την Κοπεγχάγη. Ερχόταν τρέχοντας από το WC με το γνωστό του τρόπο και μας πλησίασε.

- Λοιπόν; τον ρωτήσαμε


- Όπως όλα τα παιχνίδια για το Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό με την Κοπεγχάγη είναι δύσκολο. Τα πρώτα δεκαπέντε λεπτά είναι δύσκολα, είμαστε αισιόδοξοι, θα τους κοιτάξουμε στα μάτια και στα πόδια και..

- Γιώργο, θα σε διακόψω, αλλά το θέμα που μας καίει είναι άλλο. Και θα στο θέσω ευθέως. Κατούρησες η δεν κατούρησες στους διαδρόμους του Νου Κάμπ;

- Ευχαριστώ για την ερώτηση… Τι να πω…. Σίγουρα, τα ο αυριανό κατούρημα με την Κοπεγχάγη είναι κρίσιμο για τον Παναθηναϊκό και την ομάδα μας. Ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη την νίκη και η Κοπεγχάγη έχει ανάγκη την νίκη και κάθε άνθρωπος μπορεί να έχει την ανάγκη του, κάθε ώρα. Ανάγκες και οι θεοί πείθονται, όπως διάβασα χθες στην Παιανία. Κοιτάμε κάθε κατούρημα ξεχωριστά.

- Μάλιστα.

- Ευχαριστώ για την ερώτηση. Τελικά αυτό που είπατε, έγινε στα αποδυτήρια ή στη φυσούνα;

- Αυτός ο αγώνας είναι χωρίς αύριο. Πρέπει να αποτινάξουμε και να τινάξουμε τις πρόσφατες κακές εμφανίσεις μας, Πρέπει να πάρουμε τους πρώτους βαθμούς. Που κατουρήσαμε εμείς, στο πηγάδι;

- Δεν μου απαντάτε όμως στο ερώτημά μου!

- Νομίζετε!

- Κατούρησες λοιπόν Γιώργο στο Κάμπ Νου;

- Ευχαριστώ για την ερώτηση. Κοιτάζουμε με την Κοπεγχάγη, το κάθε κατούρημα ξεχωριστά. Πρέπει να τους κάνουμε γιο-γιο. Ελπίζουμε να έχει καλό καιρό στο ΟΑΚΑ να μην έχει κατουρλόκαιρο και να μη ρίχνει με το κατουροκάνατο. Σίγουρα όμως παίζει ρόλο και η τύχη, αν σε πιάσει δηλαδή πάνω στον αγώνα.… Σίγουρα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κρατηθούμε μέχρι το 90 ή το 95 , ανάλογα τι θα δείξει ο διαιτητής , ανάλογα την ανάγκη του κι αυτός

- Δεν έχει απαντηθεί όμως το ερώτημά μου: Κατούρησες η δεν κατούρησες στη φυσούνα του γηπέδου της Μπαρτσελόνα ;

- Με συγχωρείτε…. Πρέπει να πάω να ρίξω ένα κατούρημα… Ευχαριστώ για την ερώτηση.