Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Η Ελλη Στάη, τα... προγούλια , οι ζάρες και τα ειδικά φώτα που ζήτησε !

Φαρμακερό σχόλιο - είδηση από τη Ντέπυ Γκολεμά, για την  Έλλη Στάη, για την  οποία γράφει, ότι ζήτησε από την ΕΡΤ να μπούνε πάνω στην κάμερα που θα λέει τις ειδήσεις  , φώτα 2000W, για να της κόψουν τα ... προγούλια και τις....


 ζάρες!

Γελάσαμε πολύ εδώ στο pamelouketo, διαβάζοντας την είδηση στο  /www.golema.gr , με καθυστέρηση κάποιων ημερών είναι αλήθεια, γιατί τo κείμενο  ήταν σε υστερόγραφο,  σε ένα   άσχετο ρεπορτάζ για το Λαζόπουλο και το ίντερνετ.

Μας άρεσε επίσης που διαβάσαμε  ότι η επιθυμία της Στάη,  δεν ικανοποιείταιαπό την ΕΡΤ , γιατί τα φώτα θα... κάψουν το σκηνικό που κατασκευάστηκε πρόσφατα!

Όλο το σχετικό κείμενο:

" ΥΓ άσχετο: πάνω στην κάμερα που θα κοιτάει η Έλλη Στάη, όταν μας λέει τις ειδήσεις – νέοι φόροι στους συνταξιούχους και τους μικρομεσαίους θα βάλει η κυβέρνηση- ζήτησε να μπούνε φώτα 2.000W, για να της κόβει τίποτα προγούλια καμιά ζάρα- ξέρετε. Sic! Ώ δεν έχουμε να φάμε ραπανάκια για την όρεξη!!! Οι τεχνικοί όμως είναι αντίθετοι γιατί τα φώτα θα κάψουν το σκηνικό που έχει φτιαχτεί πρόσφατα" . Χυτήρη, δεν αφήνεις τη διαφήμιση να μείνει λίγο ακόμα στην ΕΡΤ; Θα μας κοστίσουν ο κούκος αηδόνι τα λαμπιόνια των 2000W, για τα γαλάζια μάτια της Έλλης"

Φαίνεται ότι η Στάη, δεν πολυενδιαφέρθηκε για το οικονομικό, αλλά και από όλα αυτά που διαβάζουμε,  και για  άλλες απαιτήσεις της, σε λίγο θα ζητήσει να της φέρουν και... τηλεθεατές για τις ειδήσεις της.

Το νέο δελτίο πάντως πήρε παράταση δύο βδομάδων περίπου για να βγει στον αέρα - για  να βρεθεί λύση, πως να μη καεί το στούντιο ;

Για τις ζάρες, πάντως , υπάρχει λύση. Αγορές από τα...  Ζara!


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Υπουργικό συμβούλιο, ποιος θα πάει στη Γιουροβίζιον !


http://www.blogger.com/post-edit.g?blogID=6564655763487090166&postID=455665716778784846


Oι Ερωτήσεις της Ευγενίας Μανωλίδου στο " Τεστ της αλήθειας " , στον Έβρο

http://pamelouketo.blogspot.com/2011/01/blog-post_1313.html#more