Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Οι απεργοί, πάνε να δούνε... " Ρόδα, τσάντα και κοπάνα" !

Που την είδατε την κρίση και δεν βγαίνουν οι Ελληνες;  Χαμός γίνεται με το  θρυλικό «Ρόδα τσάντα και κοπάνα», που μέσα σε τέσσερις μέρες έκοψε 54.200 εισιτήρια, χωρίς καμία διαφήμιση    (  και χωρίς καμία κριτική! ) .

 Δεν έγινε...

 δημοσιογραφική  προβολή  και  όπως συνηθίζεται  σε τέτοιες περιπτώσεις οι κριτικοί γράφουν , ότι δεν έγινε για " εύλογους λόγους" , ήταν χάλια δηλαδή και δεν ήθελαν να τη δείξουν.

Γιατί τρέχει όμως ο κόσμος , αφού είναι χάλια ; Δεν κουβαλάει δα, και το ιστορικότερο όνομα ταινίας, ούτε είναι ο Τιτανικός νούμερο 2.  Κάνουν... απεργίες πολλοί, για να πάνε να δουν το έργο του  Όμηρου Ευστρατιάδη ( "Παρατράγουδα") .

Βέβαια έχουμε όλοι μέσα μας τη Ρόδα ( την μπέμπα) , την τσάντα ( ή το φακελάκι) , και την κοπάνα ( αυτή κι αν έχουμε). Και μάλλον τρέχουμε να τη δούμε, για αντίσταση στο... ΔΝΤ. Για αντίσταση επίσης  και στους κριτικούς, που μας στέλνουν κάθε βδομάδα σε ..έργα παγίδες. Αν ήθελαν να κάνουν τη δουλειά τους, ας πήγαιναν Πέμπτη πρωί να το έβλεπαν σε κανονική προβολή και να το έθαβαν όσο ήθελαν.

Θα πάμε όμως  εμείς σήμερα - αύριο, και όλη η Ελλάδα ... σύσσωμη , περιμένει την κριτική του Πάμε Λουκέτο.Αρκεί να βρούμε ... εισιτήριο! !