Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Σεμνά και τα ταπεινά οι πανηγυρισμοί κ. Μήτρογλου !

Κίνημα κατά του Μήτρογλου, έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες , γιατί πανηγύρισε με τον τρόπο που πανηγύρισε το γκολ με τον Παναθηναϊκά.  Θα πει και το Πάμε Λουκέτο τις χαζομάρες του για το θέμα:

1. Κανένας  δεν θα έλεγε τίποτα για τους πανηγυρισμούς του Μήτογλου, αν ήταν ακόμα στον Ολυμπιακό. Αλλά είναι στον Πανιώνιο.  Άπειρες φορές μάλιστα, έχουν γίνει πρωτοσέλιδοι αυτοί οι πανηγυρισμοί.

3. Αυτός που έβαλε χέρι στον Μήτρογλου για το πιστολίδι ήταν ο....
 Κόκκαλης, και φυσικά ακολούθησαν τρεχάλα οι δημοσιογράφοι.

4. Οι συγκρίσεις με τον Μέσι που τιμωρήθηκε με πρόστιμο 2.000  γιατί σήκωσε τη φανέλα του και είδαμε .. ευχές στη μάνα του, σωστές. Πόσες φορές όμως δεν έχουμε δει σε ξένα πρωταθλήματα και στο Τσάμπιονς Λίγκ , να... καβαλάνε παίκτες  σημαιάκια , να πιπιλίζουν τα δάχτυλά  τους, να κάνουν την χαρακτηριστική κίνηση με τα δυο χέρια στους φιλάθλους κλπ

5. Κι εδώ, είδαμε τον Πάντελιτς πως πανηγυρίζει τα γκολ; Είδαμε τον Σισέ, πάμπολλες φορές και γράφουμε  κιόλας " ηταν εκπληκτικός για στους  πανηγυρισμούς του;"

6. Εντάξει και ο Μήτρογλου τάκανε ,  μην πουμε τι, με την απολογία του. Είπε ότι φοράει τέτοιο σορτσάκι, γιατί τα παντελόνια του είναι.. χαμηλοκάβαλα, είναι .. xamilo-Kavalli δηλαδή! ! Γιατί , το ποδοσφαιρικό σορτσάκι φοράει και στο δρόμο;

7. Όσο γιατί φόρεσε μπλουτζίν χαμηλοκάβαλο, και πήγε στον  δικαστή, πολύ θα γελάγαμε αν πήγαινε ο Μήτρογλου  να απολογηθεί  με κοστούμι και γραβάτα!

Διαβάστε οπωσδήποτε το θέμα αυτό, για να καταλάβετε τι είναι... έντονοι πανηγυρισμοί!

http://pamelouketo.blogspot.com/2010/12/blog-post_4568.html