Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Δηλώσεις την πολιτικής ηγεσίας, για Μακρυπούλια και Χατζηγιάννη !

Συγκρατηθείτε! Έχουμε δηλώσεις από την πολιτική ηγεσία και όχι μόνο για τα γεγονότα που συγκλονίζουν τη χώρα από το πρωί, όταν έγινε γνωστή η δήλωση της Ζέτας Μακρυπούλια ΅είμαι ερωτευμένη΅, που σε συνδυασμό  με την πρόσφατη δήλωση του Μιχάλη  Χατζηγιάνη , ότι "κάτι συμβαίνει" ,  έχουν βάλει φωτιές στα μεσημεριανιάδικα και όχι μόνο.

Το ζευγάρι θα κάνει την πρώτη κοινή εμφάνισή του απόψε στην Κύπρο και όλοι οι δημοσιογράφοι έφυγαν από την΄Αίγυπτο και πάνε εκεί για να καλύψουν το ευτυχές γεγονός.

Το Πάμε Λουκέτο έτρεξε και εξασφάλισε από τους Γ. Παπανδρέου, Αντ. Σαμαρά , Θ. Πάγκαλο, Δ. Ρέππα, Σισέ και Κων. Μητσοτάκη , τις δηλώσεις τους για το θεμα που συγκλονίζει:


Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 
 Είναι θετική εξέλιξη για τη χώρα μας. Αφού η Ζέτα είπε  " είμαι ερωτευμένη" και ο Μιχάλης "Κάτι συμβαίνει" , οδηγούμαστε σε οριστική και βιώσιμη  λύση. Άκουσα στο Μπλα Μπλα, ότι δεν έχουν αποφασίσει για κουμπάρο. Μετά χαράς, διαθέσιμος , να ζήσουν να ευτυχίσουν. Και του χρόνου!

ΑΝΤ. ΣΑΜΑΡΑΣ.
Είναι το δεύτερο ευχάριστο γεγονός που συμβαίνει στη χώρα μας, μετά την αλλαγή της ταμπέλας της Νέας Δημοκρατίας.

Θ. ΠΑΓΚΑΛΟΣ

Να ζήσουνε να ευτυχίσουνε και να κάνουν πολλά παιδιά , που να μην είναι κοπρίτες και να δουλεύουν σαν Αλβανοί για να προκόψουν.

Δ. ΡΕΠΠΑΣ

Να δούμε πόσοι τζαμπατζήδες θα είναι στο γάμο τους...

ΣΙΣΕ

Κρίμα. Την είχα βάλει στο μάτι την Ζέτα. Όταν το έμαθα στο Σταρ , ένιωσα  σαν να με πήδηξαν.

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Να ζήσουν, να ευτυχήσουν!