Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

"Ξαπατώθηκα. Στο χορό"

"Τιμή και δόξα στον Τρύφωνα Σαμαρά!".
 «Ελλάς, Ελλάς, Τρύφων  Σαμαράς» και «Πιο ψηλά, πιο ψηλά, με Τρύφωνα  Σαμαρά».

 Τέτοιες στιγμές είχε η Ελλάδα να ζήσει από τότε που σηκώσαμε το τιμημένο. Όταν  ο Τρύφων Σαμαράς σήκωσε τη χορογράφο  στον αέρα του "DANCING WITH THE STARS"  μια ουρανομήκης κραυγή ακούστηκε σε όλη τη χώρα.

Ήταν η καθοριστική στιγμή γιατί ο Τρύφωνας είχε δηλώσει λίγο πριν: "Έχω μεγάλη ανασφάλεια με το σήκωμα". Προσθέτοντας: " Αν θα μπορέσω να την κρατήσω όρθια στον αέρα" . Την  κράτησε και αποθεώθηκε.

Ήταν η μεγαλύτερη στιγμή του χορευτικού ριάλιτι. Νάναι καλά ο ΑΝΤ1,  τέτοιες  μαύρες εποχές,  που μας προσφέρει τόσο ...
έξοχα θεάματα.  Ο κριτής Γιάννης Λάτσιος φρίκαρε κι αυτός. Ξεκίνησε την εκπομπή με γένια τριών ημερών και τελείωσε με γένια 13 ημερών.

Ειδικά με την επιλογή του Τρύφωνα Σαμαρά, όλοι παραδέχονται ότι βρέθηκε η νέα Πιπιλή, η νέα Μπεκατώρου ή νέα Νάντια Μπουλέ ή νέα Νατάσα Καλογρίδου.

Ο Τρύφων Σαμαράς πάντως  τα πήγε πολύ καλά. Βοηθούσε ότι το τανγκό   που χόρεψε ήταν ελεύθερο. Ήταν τέτοια η χορογραφία που δεν ήξερες ποια είναι η μπαλαρίνα και ποιος ο καβαλιέρος.

Και για όσους ανησυχούν για την έλλειψη σλόγκαν από την τηλεόραση, μετά το " Θα καταρρεύσω" της Μανωλίδου, από την Κυριακή το βράδυ,  έχουμε το νέο σλόγκαν , δια στόματος Τρύφωνα Σαμαρά: "Ξαπατώθηκα. Στο χορό".

Όσο για την  Ελεονόρα  Μελέτη που ακολούθησε, έφαγε την σκόνη του Τρ. Σαμαρά . Έπρεπε να το καταλάβει, να μη βγει μετά τον πρωταγωνιστή. Τι να κάνει η Ελεονόρα ντυμένη  με μια κόκκινη φουστίτσα λόγω πρωταθλήματος του Ολυμπιακού  ή κατ' άλλους ντυμένη Αβραάμ Παπαδόπουλος, για τον ίδιο λόγο συν κάποιων πρόσθετων κιλών;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Πως θα έγραφαν την ίδια είδηση τα μπλογκς και τα σάιτΛαπάς ... με λάμψη!]

http://pamelouketo.blogspot.com/2011/03/blog-post_6263.html#more



"Το "Αβέρωφ" λικνίζονταν καλύτερα από τη Μαριέτα Χρουσαλά

http://pamelouketo.blogspot.com/2011/03/blog-post_22.html#more


Έφυγε το μπότοξ του Καντάφι, όταν είδε τον Γερολυμάτο !
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/03/blog-post_3763.html#axzz1HAxjmXQJ

Παπανδρέου: Μας πήραν με τις πέτρες!
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/03/blog-post_2582.html#more