Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Μέιλ από τον επιπλά που έκανε την ανακαίνιση ο Άκης

Πήραμε μέιλ από ιδιοκτήτη  καταστήματος επίπλων , που υποστηρίζει ότι από αυτόν αγόρασε πανάκριβα έπιπλα ο Άκης Τσοχατζόπουλος για την ανακαίνιση που έκανε αυτή τη βδομάδα στην Αρεοπαγίτου και τον ευχαριστεί για ...
τις αγορές του.

Δύο φορτηγά, σύμφωνα με  ρεπορτάζ της εφημερίδας Πρώτο Θέμα,   την Τετάρτη το μεσημέρι  σταμάτησαν μπροστά στο νεοκλασικό του Άκη και της συζύγου του , για να μεταφερθούν τα έπιπλα, μεταξύ αυτών και μια δίφυλλη ντουλάπα αξίας με την έκπτωση, 3.390 ευρώ , για την οποία επιστρατεύτηκε και ένας μεγάλος  γερανός. Αυτά  υποστηρίζει το ρεπορτάζ της εφημερίδας προσθέτει δε και άλλες λεπτομέρειες , όπως ότι ένα κηροπήγιο  της συζύγου , στοίχισε 8000 ευρώ.

Εμείς πήραμε ένα  μέιλ με την υπογραφή "επιπλάς  του Άκη"  και το αναδημοσιεύουμε, γιατί δείχνει ότι ο κ. Τσοχατζόπουλος, έχει και ανθρώπους που τον ευχαριστούν και τον ευγνωμονούν για τις πράξεις του.

" Γεια σας. Διατηρώ κατάστημα επίπλων και ευχαριστώ θερμά τον κ. Άκη Τσοχατζόπουλο.

Σε μια τέτοια στιγμή που δεν κινείται τίποτα στην αγορά, ο άνθρωπος είναι πραγματικά κιμπάρης. Θα διαβάσατε το ρεπορτάζ στο Πρώτο Θέμα, ότι ο κ. Άκης έκανε ριζική ανακαίνιση στο σπίτι του. Το επιβεβαιώνω, αλλά ο επιπλάς του είμαι εγώ και όχι αυτός που αναφέρεται στο ρεπορτάζ.

 Μπήκε ο κ. Τσοχατζόπουλος  στην  πολυτελής έκθεση επίπλων   μας και δεν πιστεύαμε στα μάτια μας. Αρχικά γιατί ένα εξάμηνο δεν είχε πατήσει πόδι άνθρωπος στην έκθεσή μας  και δεύτερο γιατί είδαμε στο πρόσωπο του κυρίου πελάτη τον κ. Τσοχατζόπουλο, που είμαι και χρόνια ψηφοφόρος του και κομματάρχης του, Μπάμπης ο επιπλάς με το όνομα.

Και τρίτον , αυτό που μου έκανε  ιδιαίτερη εντύπωσις  στον εκλεκτό  πελάτη, ότι  ήταν πάρα  πολύ διαβασμένος. Σίγουρα πριν έρθει σε μένα , θα είχε διαβάσει όλα τα  περιοδικά  κουζίνας, σαλόνι, έπιπλο-  σπίτι , ντουλάπα και ντιβανοκασέλα , μπιντές και πλακάκι κλπ. Κρατούσε ένα χαρτί στο χέρι, όπως  στο σούπερ μάρκετ και έκανε την παραγγελιά  και μας είπε να τα στείλουμε φορτωτική στην Διονυσίου Αρεοπαγίτης.

Τι αγόρασε  ακριβώς δεν μπορώ να σας πω, γιατί είναι προσωπικά δεδομένα, ούτε συζήτηση επ¨αυτού. . Αλλά επειδής διέρρευσε η δίφυλλη ντουλάπα, το επιβεβαιώνω, 4190 ευρώ και με την έκπτωσις , 3.390 ευρώ,  αλλά χωρίς τον ΦΠΑ. Επιβεβαιώνω επίσης ότι η σύζυγός του, σας χειροφιλώ κυριά μου, πήρε και ένα κηροπήγιο. Αλλά δεν ήτο το ακριβότερο, αλλά το φθηνότερο που είχαμε στην έκθεσή  μας, δια να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους .

Το ακριβότερο  προϊόν ήτο ο γερανός με τον οποίο ανεβάσαμε τα έπιπλα. Επειδή ήτο μεγάλος, επήγαμε και νοικιάσαμε έναν από το λιμάνι του Πειραιώς. .

Οι πληρωμές  ήταν όλαι  μετρητοίς! Βάζω το θαυμαστικό γιατί αυτό είναι σπάνιο στην εργασία μας , έως προτοφανέρωτο τέτοιας εποχάς. Του προτείναμε για δειευκόλνσις 24 άτοκες , αλλά δεν ήθελε με κανένα τρόπο. Νιώθει άβολα μας είπε όταν χρωστάει λεφτά., ο επιπλοτεράστιος, ο ο ντουλαποτεράστιος, , σύσσωμοι όλοι πρέπει να πέσουμε στα πόδια του, να τον προσκυνάμε και όχι να τον κυνηγάμε, τι να λέμε τώρα! Τιτανουποβρύχιος ο άνθρωπος!

Στους δύο εργάτας μου, Τανζανούς,  που ανέβασαν τα έπιπλα έδωσε το μεγαλύτερο πουρμπουάρ που μπορεί να φανταστεί κανείς και τα έξοδα του νοσοκομείου επίσης γιατί ξεμεσιάστηκαν και ξεγοφιάστηκαν οι άνθρωποι. Στο τέλος της μεταφοράς και οι δυο υπάλληλοί μου έγερναν.

Τώρα πιστεύω τα λόγια του συντρόφου Γ. Παπακωνσταντίνου, ότι " η ανάκαμψις άρχισε" . Άλλος ένας πελάτης σαν τον σύντροφο κ. Τσοχατζόπουλο και σώθηκα άπαξ διαπαντός.

ΥΓ1 : Το διακοσμητικό υποβρύχιο στο σαλόνι, εγώ το χάρισα. Μην αρχίζετε να την  ψάχνετε πάλι...

ΥΓ.2. Μη με μπλέκετε. Μεταφοράς επίπλων κάνω και όχι μεταφοράς χρημάτων.

Μπάμπης, επιπλάς Άκη  ".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Τι είναι ο οδικός χάρτης της κυβέρνησης
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/04/o.html#more