Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

"Υπάρχει ζωή μετά από μια αναδιάρθρωση;"

Τρόμος από τα κυριακάτικα φύλλα!

Υπήρχε ο τρόμος των δελτίων των 8. Δεν πιάνει τώρα μία μπροστά στον τρόμο που σκορπάνε τα κυριακάτικα φύλλα των εφημερίδων, τρόμος πάνω στην πόλη και τρόμος πάνω σε όλη την Ελλάδα!

Τα πασχαλιάτικα φύλλα  μας πήραν και μας σήκωσαν. Συνολικά  σε όλες τις εφημερίδες που κυκλοφορούσαν διαβάσαμε 1358 σενάρια αναδιάρθρωσης, με έντονο συναγωνισμό μεταξύ τους.
 ένα χειρότερο  από το άλλο. Μιλάμε για σκληρά σενάρια αναδιάρθρωσης. Μαύρα σενάρια. Κατάμαυρα. Ένιωθες τύψεις γιατί...
χες αγοράσει την εφημερίδα και τύψεις γιατί έκανες Πάσχα  με  την αναδιάρθρωση των κυριακάτικων εφημερίδων.
Αν το σενάριο είχε μέσα και κούρεμα, τα πράγματα ήταν τρισχειρότερα. Όσο για τις ευθύνες μοιράζονταν σε όλους.Δεν γλίτωνε κανένας.

Αν ήσουν δημόσιος  υπάλληλος σούρχονταν να καρυδώσεις μετά τα δημοσιεύματα τους ιδιωτικούς υπαλλήλους που φοροδιαφεύγουν προκλητικά. Αν ήσουν  ιδιωτικός υπάλληλος ήθελες  να στραγγαλίσεις τον δημόσιο υπάλληλο με τα 386 προνόμια και να τον σύρεις και διασύρεις στο δρόμο.

Αν ήσουν άνεργος ήθελες να καθαρίσεις τον εργαζόμενο που φωνάζει και διαμαρτύρεται για μια περικοπή μόνο 30%. Ο εργαζόμενος από την άλλη πλευρά ήθελε να ξεμπροστιάσει τον άνεργο που έχει αδειάσει τα ταμεία του κράτους με τα προκλητικά επιδόματα ανεργίας.

Κάθε είδηση, κάθε πληροφορία, κάθε σχόλιο, σε κάθε γραμμή, σε κάθε  αράδα , σ' έκανε  να
σου  σηκώνεται η τρίχα. Μόνη λύση ήταν να περιμένεις νάρθει το βραδάκι να δεις τα δελτία των 8 για να χαλαρώσεις λιγάκι από τον τρόμο που μεταδίδουν τα κυριακάτικα φύλλα, με το τρομολαγνικό ερώτημα: Υπάρχει ζωή μετά από μια αναδιάρθρωση;

ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ
Νέα βόμβα Πάγκαλου