Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Τι είναι η κάρτα "απεριορίστων πυροβολισμών"

Σας αποκαλύπτουμε τι είναι η κάρτα "απεριορίστων πυροβολισμών"¨στα μέσα μαζικής μεταφοράς και ποια είναι  τα πρόστιμα των ελεγκτών , για παράνομη οπλοφορία μέσα  στα λεωφορεία

Διάφορα γεγονότα γίνονται , που δεν τα έχουμε ξαναδεί.  Άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε  48χρονο ελεγκτή εισιτηρίων του ΟΑΣΑ μέσα σε λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς - Πέραμα.

Η περίπτωση αυτή είναι δύσκολη. Γιατί τι να κάνουν και  οι ελεγκτές; Να  ελέγχουν αν ο επιβάτης έχει ακυρώσει το εισιτήριο ή να ελέγχουν αν έχει πάνω του ο επιβάτης όπλο ; Θα βρίσκεται σε δύσκολη θέση, από δω και πέρα.

Και ο επιβάτης  που πάει έχει διπλό άγχος. Και να μην τον...
 πιάσουν σαν λαθρεπιβάτη και να μην τον πιάσουν σαν λαθρέμπορο όπλων;

Η κατάσταση λόγω και του μιμητισμού πάει να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Το πρωί που μπήκα στο λεωφορείο, όλοι οι επιβάτες ήταν απορροφημένοι, γιατί καθάριζαν τις κάννες. Τι να κάνουν οι ελεγκτές; Έλεγχαν όσους είχαν όπλο και σε όσους το κατείχαν παράνομα, έβαζαν 20πλάστιο πρόστιμο της αξίας του.

Ο Ρέππας  πάντως που έχει λύση για όλα τα θέματα , αποφάσισε να εκδοθούν κάρτες απεριορίστων πυροβολισμών στα μέσα μαζικής μεταφοράς και έτσι αναμένεται να λυθεί το θέμα.

Σκέπτεται επίσης να μπουν και ειδικοί ελεγκτές, με ειδικές στολές κάου μπόι με λάπτοπ, για να λυθεί εντελώς το θέμα αυτό που προέκυψε από το πουθενά.

ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ

Γκούφη ή Μαγκούφη

http://pamelouketo.blogspot.com/2011/04/blog-post_9834.html#more


Το πρόγραμμα των βραδινών συνεντεύξεων του Π. Ψωμιάδη
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/04/blog-post_5695.html#more