Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Μόδα ο Άγιος Παντελεήμονας

ΠΑΝΕ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΚΑΙ Ο ΨΙΝΑΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΟΥΡΤΩΣΟΥΝ


Μόδα έγινε ο Άγιος Παντελεήμονας και πάνε όλοι οι υποψήφιοι εκεί για να τους γιαουρτώσουν και να τους δείξουν ανέξοδα μετά οι τηλεοράσεις και να τους γράψουν τα μπλογκς και οι εφημερίδες ( με αυτή την σειρά).

Σήμερα είχαμε καταγγελία της υποψήφιας δημάρχου της «Ανοιχτής Πόλης» κ. Ελένης Πορτάλιου. Κατάγγειλε ότι δεν την άφησαν να πάει στη Λαϊκή αγορά της Μιχαήλ Βόδα, όπου ήθελε να πάει για να μαζέψει ψήφους από τους αλλοδαπούς που μάζευαν τα λιωμένα φρούτα τα οποία πετούσαν από τα καφάσια οι μανάβηδες.
Έτσι η κ. Πορτάλιου, κέρδισε...
 τα 15 λεπτά δημοσιότητας από τα ΜΜΕ και 74 λέξεις από το pamelouketo.blogspot.com.

Τώρα αν το συνδυάσουμε αυτό με το γαούρτωμα του Αλαβάνου , αλλά και με το ότι 158 υποψήφιοι δήμαρχοι και 1245 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι έχουν προγραμματίσει να είναι τυχαία απόψε στον Αγιο Παντελεήμονα , αυτό σημαίνει ότι σκοπός των ζήτουλων υποψήφιων δημάρχων , είναι μόνο η διαφήμισή τους, αφού όλα τα κανάλια έχουν κατσικωθεί με τις κάμερες εκεί.

Τελευταία είδηση: Απόψε θα είναι στον Άγιο Παντελεήμονα ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης για να τον γιαουρτώσουν οι αλλοδαποί και μετανάστες και ο κ. Ηλίας Ψινάκης για να τον γιαουρτώσουν ακραία δεξιά στοιχεία.