Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Να μπαζωθεί η πισίνα του γείτονα!

Δυσαρέσκεια επικρατεί στην κυβέρνηση γιατί έγιναν μόνο 17.948 καρφώματα πολιτών για φοροδιαφυγή, πολύ μικρό ποσοστό δηλαδή σε σχέση με την πραγματική φοροδιαφυγή.

Από τους 17948 που έγιναν Αρτέμης Μάτσας, σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες, οι 11222 είναι γείτονες, αποδεικνύοντας τη διαχρονικότητα της φράσης « να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα», που τώρα έχει διαμορφωθει πια σε "Να μπαζωθεί η πισίνα του γείτονα΅

Από τους γείτονες, 4.532 έκαναν το Google και πολύ σωστά κάρφωναν τις αδήλωτες πισίνες, που τις δήλωναν  οι μεγαλοφοροφυγάδες σαν κατσαρόλες και μπρίκια  . Υπήρχαν όμως και κάτοχοι πισινών που κατάγγειλαν τους γείτονές τους, γιατί έπαιρναν ντελίβερι
 και που βρήκαν τα λεφτά οι παλιοξεφτίλες;

Υψηλά είναι τα ποσοστά και των συγγενών που καρφώνονται μεταξύ τους. Το ποσοστό ανεβαίνει κάθε Δευτέρα βράδι, όταν τσακώνονται αν θα δουν το «Νησί» η το τούρκικο στην τηλεόραση.

Συχνοί λόγοι είναι επίσης είτε τα κληρονομικά, όταν ο παππούς τους έχει χεσμένους και αφήνει όλη την περιουσία στην Ουκρανίδα  είτε από το μοίρασμα της οικογενειακής περιουσίας , αν προηγουμένως δεν έχουν εξολοθρευθεί όλοι από πυροβολισμούς μεταξύ τους.

Καταγγελίες για φοροδιαφυγή ή για παράνομο πλουτισμό γίνονται επίσης από συνεταίρους σε μια επιχείρηση, αφού πρώτα βέβαια τα σπάσουν και ενώ πρώτα μοιράζονταν και τις γκόμενες. Ο ένας συνεταίρος καρφώνει τον άλλον συνέταιρο και τον λέει παλιομαλάκα, απατεώνα  λαμόγιο , γαύρο και βάζελο.

Πολλές καταγγελίες έχουν γίνει επίσης από ασθενείς προς τους γιατρούς, γιατί δεν τους ζητάνε πια φακελάκια, και άρα δεν τους προσέχουν στη νοσηλεία τους.