Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Mpouto mou!

Καταπληκτικός ήταν, όπως πάντα στις συνεντεύξεις του, ο διευθυντής προγράμματος του mega mou, κ. Πέτρος Μπούτος.

Αρχικά έβαλε τα κλάματα, γιατί τον Οκτώβριο του 2010 η πτώση  της διαφήμιση σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2009 είναι 40%,αλλά η μείωση εσόδων από την αρχή της χρονιάς φτάνει   το 15%, αποκαλύπτοντας έτσι το πετσόκομμα που έχει πέσει στους μισθούς και ιδιαίτερα τους ηθοποιούς.

 Ο κ. Μπούτος , στην ετήσια συνέντευξή του στο ΒΗΜΑ, παρέλειψε να πει, ότι η διαφήμιση έπεσε 40%, αλλά η πτώση της ποιότητας της τηλεόρασης του mega mou, κατά 106%.

 Ο Μεγκάρχης πάντως είχε...
ένα καλό λόγο για  όλα τα αντίπαλα κανάλια και τα πρόσωπα τους.
«Ούτως ή άλλως, από πέρυσι πίστευα ότι η επιτυχία του Καραμέρου – Χαριτάτου ήταν συγκυριακή» τόνισε, και πρόσθεσε στα εγκωμιαστικά του σχόλια, ότι τους Καραμεροχαριτάτοι, δεν τους αφήνει να μπουν ,όχι στο  mega mou, αλλά ούτε στο αίθριο απέξω και ούτε στο διπλανό Ερρίκος Ντυνάν.

Καλά λόγια χρησιμοποίησε  και για την Ελένη Μενεγάκη και δήλωσε ότι....
 «είναι καλή, όταν δεν έχει ανταγωνισμό». Γι  αυτό πρότεινε στους Γερμανούς να την παίζουν 3.10 τη νύχτα, απέναντι από το "τηλεμάρκετινγ". Αλλά κι εκεί , όλο και κάποιος τηλεθεατής υπάρχει που αγοράζει μαξιλάρια. Ο κ. Μπούτος πρόσθεσε για την Ελένη μας: «Φέτος πια το έχει παρακάνει» δείχνοντας έτσι, ότι όλη τη μέρα είναι στημένος και παρακολουθεί τη Μενεγάκη.

 Επικριτικός όμως ήταν στα του mega mou. Δήλωσε  πολύ δυσαρεστημένος  από τη Φαίη Σκορδά , η οποία μεν πάει πολύ καλά και σκίζει, αλλά θα μπορούσε να πάει καλύτερα και να πάρει τη θέση της κ. Τρέμη σαν παρουσιάστρια και του κ. Πρετεντέρη σαν σχολιαστή.

Ο διευθυντής προγράμματος του Mega mou αποκάλυψε ότι έχουν γίνει έντονες συζητήσεις με την Ευγενία Μανωλίδου και θα βρίσκεται και την επόμενη σεζόν στο «Master Chef». γι αυτό να κοιμηθούν ήσυχοι απόψε όλοι  οι Έλληνες.  Μάλιστα, ο κ. Μπούτος έβαλε τέλος στα σενάρια που θέλουν την Μπουμπούκα στο κανάλι του Αμαρουσίου το δεύτερο μέρος της σεζόν, αφού όπως είπε υπάρχει όρος στο συμβόλαιο της να μην μετακινηθεί σε άλλο κανάλι , εκτός του ΒΒC και του Νάσιοναλ Γκεογράφικ.

Τέλος,  δήλωσε απόλυτα ευχαριστημένος και με την επανεμφάνιση του Γρηγόρη Αρναούτογλου, τον οποίο πλήρωνε ένα χρόνο για να κάθεται και ψάχνουν τώρα στο mega mou να βρουν διαφημίσεις για να τον πλήρώνουν, επειδή έτσι ήθελε ο κ. Μπούτος.