Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Οι ειδήσεις του 902, από την Αλέκα Παπαρήγα

Σύντροφοι και συντρόφισσες καλησπέρα σας...
Σε λίγο  η Αλέκα Παπαρήγα θα λέει και τις ειδήσεις στον 902 , διαβάσαμε στο http://www.kourdistoportocali.com/default.aspx?pageid=3928

Αναγκαζόμαστε όμως να  χαρακτηρίσουμε το σάιτ σαν ελλιπώς ενημερωμένο, αφού η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα  , λέει ήδη στις ειδήσεις και δεν τόχουν πάρει χαμπάρι ακόμα.

Το τελευταίο δελτίο ειδήσεων του 902, με την Αλέκα Παπαρήγα :
" Είναι οι ειδήσεις του 902 , με την Αλέκα Παπαρήγα, στις 9.02 κάθε βράδυ

Σε νέες απολύσεις προχώρησα σήμερα ή ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα  και ...

σύντομα οι απολύσεις θα φτάσουν  τον αριθμό 902, οπότε και θα σταματήσουν, με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.

 Είμαστε σε πόλεμο, εναντίον των εργαζομένων, στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και πρέπει να προετοιμασθούμε ο πόλεμος να λήξει με νικητή τον λαό,  τόνισα σε συνέντευξη Τύπου η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα . Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα τόνισα στη συνέχεια ότι  η   κυβέρνηση είναι αδίστακτη, η αξιωματική αντιπολίτευση εμπαίζει το λαό με το άλλο μίγμα πολιτικής και τώρα τελευταία δεν αισθανόμαστε κι εμείς καλά.


Θα πω  σε λίγο και τον καιρό για τους εργαζόμενους...
Περνάμε στην επόμενη είδηση . Ανακοίνωση για τις απολύσεις στον 901, έκανε σήμερα η ΕΤΙΤΑ, αλλά δεν θα τους κάνει τη χάρη να τη διαβάσω η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα .

Να περάσουμε τώρα στη δραστηριότητα της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα . Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα , τόνισα σε συγκέντρωση απολυμένων στα Κλωστήρια Κηφισιάς, ότι θα νικήσει το καπιταλιστικό σύστημα ή ο λαός!  Δεν υπάρχει διέξοδος κοινή για τους στυλοβάτες του συστήματος και τον εργαζόμενο λαό  κατέληξα, η  ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα

Πορεία του ΠΑΜΕ τη Δευτέρα στον Περισσό, κατά των απολυμένων του 902, που στρέφονται κατά της εργοδοσίας και της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα.

Και μία είδηση, που μας έφτασε μόλις τώρα. Την αλήθεια κάλεσα να πουν οι εργαζόμενοι στον 902, ότι έχω απολύσει μόνο ένα εργαζόμενο  για το λόγο , ότι το 902 θα μετονομαστεί και θα λέγεται σε λίγο 901Σ Στρατιωτικό Νοσοκομείο ΚΚΕ  ¨"Αλέκα Παπαρήγα" ..

Και τώρα, ο καιρός:

Για αύριο προβλέπω  ότι θα συνεχιστούν οι έντονες απολύσεις στον 902 και αναμένεται αργά το βράδυ να επκταθούν στο Ριζοσπάστη. Ο καιρός στην Τυποεκδοτική είναι καλός, αλλά θα χαλάσει μεθαύριο Τρίτη..

Για έκτακτες απολύσεις, θα σας ενημερώσει με έκτακτα δελτία, η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα . Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα .Η  ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα . Συγγνώμη  σύντροφοι και συντρόφισσες, κόλλησα. Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα. "