Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Με βυτιοφόρο ο τέως στο Σύνταγμα!

Ο τέως στη διαδήλωση των φορτηγατζήδων! Την πλάκα τους έπαθαν οι διαδηλωτές , όταν στη διάρκεια της καθιστικής διαμαρτυρίας τους είδαν μπροστά τους τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο , με την σύζυγό του, Αννα Μαρία. Σύμφωνα με το σάιτ  (  http://www.newsit.gr/)  οι φορτηγατζήδες τους αποθέωσαν και μάλιστα έπιασαν κουβέντα μαζί τους.. Οι διαδηλωτές φώναζαν, "εσένα θέλουμε" και «ένας από αυτούς ήταν τόσο ενθουσιασμένος που κάλεσε στο τηλέφωνο τη μητέρα του για να μιλήσει με τον τέως Βασιλιά. Εκείνος δεν αρνήθηκε αλλά μίλησε με τη γυναίκα.»

Δεν θέλουμε να διαψεύσουμε το σάιτ, αλλά τα πράγματα έγινα κάπως αλλιώς. Θα σας τα μεταφέρουμε, όπως μας τα μετέφεραν 13 βυτιοφορείς και 32 υπάλληλοι της Βουλής που δεν είχαν τι να κάνουν και πήγαν στη διαδήλωση να κάνουν καθιστική διαμαρτυρία.

"Χορευτικό της έναρξης". Δείτε τα βίντεο του «Ελλάς,πάμε λουκέτο»!


Εντάξει, μην φωνάζετε…. Αρχίζουμε από σήμερα την  ανάρτηση των βίντεο, από την παράσταση « Ελλάς, πάμε λουκέτο», που δόθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου  στο Στείρι. Κάθε μέρα θα έχουμε ένα- δυο  βίντεο και σύντομα θα το έχουμε ολοκληρωμένο σε dvd ( τρέμε Τζούλια!) .
Θα ξεκινήσουμε λοιπόν από το χορευτικό της έναρξης, για να μπούμε στο κλίμα της παράστασης.Το βίντεο αυτό έχει γυριστεί και επεξεργασθεί από τον φίλο μας Σπύρο Γερόπουλο, τον οποίο ευχαριστούμε. Απολαύστε τα μέλη της θεατρικής ομάδας του Πολιτιστικού Συλλόγου Στειρίου.

Χίλιες και μία ήττες

Καταλάβαμε τι θα γίνεται στα βράδια φέτος .  Απο τις 9 μέχρι τις 10.15 οι γυναίκες  ( και όχι μόνο) θα βλέπουν  τη "Ζωή της άλλης" και μετά μέχρι τις 11, το τούρκικο του ΑΝΤ1.

Πάρτι στο Mega αυτή τη στιγμή

Πάρτι κάνουν αυτή τη στιγμή στο MEGA για τα χθεσινά νούμερα του δελτίου ειδήσεων. Πρώτο με διαφορά απο τον άμοιρο Χατζηνκολάου, που πρέπει να στήσει κανα ριάλιτι με τον Ακη Παυλόπουλο, για να παίρνει κι αυτός καλό λιντ ιν.
Στο ΜΕGA, με το δελτίο να προηγούνται " Τα μυστικά της Εδέμ" και να ακολουθεί " " Η ζωή μιας άλλης", δύσκολα να ξαναδούμε  φέτος να περάσει μπροστά ο Χατζηνικολάου, εκτός αν εχουμε δυο φορές εκλογές.

Το δελτίο της Ολγας Τρέμη, έφτασε μέχρι 34, 9 αν το δουν όμως προσεκτικά στο πάρτι, τα νούμερα πέφτουν συνέχεια στα επόμενα τέταρτα και καταλήγουν στο 26, 9
Αναλυτικά τα νούμερα:

Σάρωσε η Τρέμη στα "Μυστικά της Εδέμ"

Το πρωί - πρωί σήμερα η Ολγα Τρέμη , πήρε τα νούμερα . Φυσικά δεν κοίταξε τι έκανε το δελτίο ειδήσεων , αλλά τα « Μυστικά της Εδέμ " . Που σάρωσαν και έφτaσαν στα τέταρτα στο γενικό σύνολο , μέχρι το 53,7 .
Αναλυτικά ανά τέταρτο τα « Μυστικά » έκαναν , περιλαμβανομένων και των διαφημίσεων :