Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2011

Τι έγινε στα χθεσινά 93α γενέθλια του Μητσοτάκη


Έχουμε  πλήρες  ρεπορτάζ για τα χθεσινά 93  γενέθλια του Μητσοτάκη που μπήκε φουλαριστός στα 94.

Τα γενέθλια έγιναν την Τρίτη το βράδυ την ώρα της συνάντησης Παπανδρέου - Σαμαρά. Είχε βάλει μόνο ένα κεράκι που συμβόλιζε τον ένα αιώνα. Του ευχήθηκε μέχρι και ο Χάρος Βγήκε Παγανιά. Μετά έβγαλε σύντομο λόγο στους καλεσμένους που δεν είχε πάει κανένας από τον τρόμο του και είπε τα εξής:

- Έχει βάλει στοίχημα ότι σε λίγα χρόνια θα είναι ο μοναδικός επιζών πρωθυπουργός , αλλά και πρόεδρος της ΝΔ.

- Είναι ο μοναδικός πρωθυπουργός , που δεν θα τον κηδέψει το κράτος δημοσία δαπάνη, αλλά θα το κηδέψει αυτός το κράτος δημοσία δαπάνη

- Η νέα εξέλιξη στην Γενετική είναι ότι  στα 100 χρόνια βγαίνει ειδικά γιααυτόν το μηχάνημα σαν τα κοντέρ στα αυτοκίνητα, που μετά μηδενίζεις.

 Δεν τρομάζει με τίποτα. Κάθε μήνα πάει και ψωνίζει στά Χάρο-λντς
Μετά μας έδωσε συνέντευξη. Μεγάλη τιμή για το "Πάμε Λουκέτο" αφού η πρώτη συνέντευξή του στο διαδίκτυο.

Ήταν γνωστό ότι ο 93χρονος πρώην πρωθυπουργός έγινε χάκερ. Αποφάσισε να δώσει συνέντευξη τύπου σε bloggers και διαδικτυακά ΜΜΕ, και είχε αρχίσει εντατικά μαθήματα εκμάθησης της νέας τεχνολογίας ενώ πέρασε απευθείας στο i-Pad. Έγινε λάτρης του Facebook, και σύντομα θα αποκτήσει προφίλ.
Τη συνέντευξή του, τη δίνει αποκλειστικά με την ευκαιρία των γενεθλίων του και επειδή ζει .

Λίγες μέρες πριν ήρθε στο  Πάμε Λουκέτο, ήρθε  ένα μέιλ που μας έστειλε με το όνομά του φαρδύ - πλατύ στον αποστολέα. Αρχικά πιστέψαμε όλοι εδώ ότι ήταν το μέιλ της πραγματικής χρεωκοπίας, αλλά έκρυβε μια υπέροχη έκπληξη, αφού μας έκλεινε διαδικτυακό ραντεβού για την πρώτη του συνέντευξη στο Ίντερνετ. Επικοινωνήσαμε δύο- τρεις φορές μέσω SKYPE για να πειστούμε ότι δεν είναι πλάκα και εντυπωσιαστήκαμε με την εξοικείωσή του στη νέα τεχνολογία.

Αποφασίσαμε η συνέντευξή του να δοθεί στο Πάμε Λουκέτο, μέσω chat, δεν είχε κανένα νόημα να γίνει μέσα από παλαιοκομματικές συνθήκες, από κοντά, με μαγνητόφωνο κλπ. Παλαιολιθική εποχή πια αυτά. Μπήκε με το nick name "Kostas93" και με το "Pamelouketo" εμείς.

Μιλάγαμε πέντε ώρες έτσι. Γι αυτό θα παρακολουθήσετε την πρώτη διαδικτυακή συνέντευξη Μητσοτάκη, σε δύο μέρη. Σήμερα το πρώτο μέρος. Ρουφήξτε την αποκλειστική συνέντευξη- chat με τον kostas93 ή τον 93χρονο Κώστα Μητσοτάκη:

Pamelouketo
Γειά σας , κύριε πρόεδρε!

Κostas93


Pamelouketo


Κostas93
Hi!

Pamelouketo
Hi Κostas93!

Κostas93
greeklish ή ελληνικά;

Pamelouketo
Θα προτιμούσα ελληνικά, κύριε πρόεδρε!

Κostas93
Οκ!

Pamelouketo
Ξάφνιασε πολλούς αυτή η ενασχόλησή σας με το ϊντερνετ!

Κostas93
Πάντα πρέπει να προσαρμοζόμεθα με τους καιρούς. (;) -> Qς -> W!½±&±(@~

Pameloukeτο
Τι σημαίνουν αυτοί οι συμβολισμοί;

Κostas93
"Διατί να το κρύψωμεν άλλωστε;".

Pameloukeτο
Επρεπε να το φανταστώ! Γράφτηκε ότι θα κάνετε προφίλ στο facebook!

Κostas93
Lol! Δεν είναι κάτι άγνωστο δι εμέ! -). Αυτό που τώρα αποκαλούνται "φίλοι" εις το facebook, αποκαλούντο "κουμπάροι" και "βαφτιστήρια". Είχα τους περισσότερους κουμπάρους και τα περισσότερα βαφτιστήρια , έκανα add αδιαλείπτως. Πολύ γνωστά πράγματα αυτά εις εμέ. Όταν εγεννήθην ήμουν τόσο άσχημος, που τότε η είδησις μετεδόθη εις όλη την Κρήτη, με ταχύτητα μεγαλυτέρα των 24 bps σήμερα. Μέχρι να στρώσω κάπως εις την εμφάνιση το profil μου εις την αστυνομικήν μου ταυτότητα ήτο πλαστό. Ήμουν με φωτογραφία συγγενούς.
! #5!!-)-)-)-)-)

Pameloukeτο
Πάμε στην τρέχουσα επικαιρότητα. Πολλά κρίνονται αυτές  τις  μέρες  για τη χώρα μας.

Κostas93
Ευχαρίστως θα σας ομιλήσω και δι αυτό. Η Ελλάδα κάμνει restart στας Βρυξέλλας. Κάμνει download και delate εις το χρέος...!)-)-)-)-)!!-)-)-)-)-)!!-)-)-)-)-).

Pamelouketo
Kυρίες και κύριοι, του Πάμε Λουκέτο . Μπαίνουμε αμέσως τώρα στα βαθιά της ιντερνετικής συνέντευξης του κ. Μητσοτάκη. Μη χάσετε το δεύτερο μέρος σύντομα, σε μια  συνέντευξη που θα σας συγκλονίσει!

Κostas93
☺☺☺☺☺


ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ


Mε έναν σμπάρο, δυο τρυγόνια 200 κιλών το καθένα ο Χατζηνικολάου


Ο πιο φοβερός Χατζηνικολάου!


Ο βραχνοκόκορας , ο χασαπόχαρτος και ο αγανακτισμένος


Τσοβόλα , ξαναδώστα όλα!"

(