Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

« Όποιον πάρει ο χάρος» στο διαδίκτυο, από τον Χάρρυ Κλυνν!


Στο διαδίκτυο κυριολεκτικά « Όποιον πάρει ο χάρος»  από τον  Χάρρυ Κλυνν. Δεν χαρίζεται σε κανέναν. Πιο καυστικός από ποτέ , με βροχή τα σχόλια στις αναρτήσεις του.

Για την επιστολή των 28 και τις… άλλες επιστολές, γράφει :








«Ψάχνουν να βρούνε τρόπους τα πασοκοξευτιλοβουλευτάκια για να προβάλουν το ανύπαρκτο φιλολαϊκό τους προφίλ, με μανιφέστα, επιστολές, παραινέσεις και ότι άλλο κατεβάσει η ηλίθια κούτρα τους…
Και όλα αυτά αφού ψήφισαν πρώτα, μνημόνια, μεσοπρόθεσμα, πολυνομοσχέδια και έστειλαν τους κακόμοιρους ψηφοφόρους τους στην κόλαση της αβεβαιότητας και της ανέχεια… Ακούστε κι εμένα βρομιάρηδες, με επιστολές και παραινέσεις ούτε στάχτη στα μάτια του λαού μπορείτε να ρίξετε, ούτε το ειδικό δικαστήριο μπορείτε να γλυτώσετε… Και να εύχεστε το ειδικό δικαστήριο να είναι το τέλος σας, και να μη σας βρει η οργή του λαού…»



Για τον Γιώργο τα καλύτερα λόγια: « ΓΑΠ «Είμαστε οι αντιεξουσιαστές στην εξουσία» Κι εμείς οι μ@λ@κες που ακόμα σας ανεχόμαστε.»


Για τον Γ. Παπακωνσταντίνου… θαυμασμός: « Θυμάστε την δήλωση του εκ Κοζάνης βαψομαλιά, "Aν πάρουμε νέα μέτρα αυτό θα σημαίνει ότι έχουμε αποτύχει; Αυτά τα πολιτικά απομεινάρια μας κυβερνάνε, αυτά τα ανθρωπάκια που δεν έχουν ούτε ικανότητες, ούτε αξιοπρέπεια, ούτε λόγο...»

Και « επευφημίες»  για την  κυβερνητική πολιτική» : Στο 16,5% η ανεργία σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία! Ώρες ατέλειωτες  την ουρά για το επίδομα ανεργίας. Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα; Βαρβαρότητα ρε καθίκια…"

Δεν λείπει βέβαια και το «ατακαδόριό»  του , που απλώνεται στο φέισμπουκ , στο τουίτερ του και το προσωπικό του μπλογκ «Στο μυαλό του Χάρρυ Κλυνν».


-       Έχω κάτι φίλους πάρα πολύ πλούσιους και τους λυπάμαι… Κι αυτοί
εμένα!


-       ΓΑΠ: Η μητρική του γλώσσα είναι τα Αγγλικά και η πατρική του γλώσσα το παραμύθι!

Ούτε τα κουίζ, απουσιάζουν, όπως αυτό:

‎??????




ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η χρεοκοπία θα γιορταστεί στις 28 Οκτωβρίου στην Κρήτη, με Γιώργο και Σοσιαλιστική Διεθνή!