Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Το τοπ 10 των αποδοκιμασιών της κυβέρνησης . Όλα τα βίντεο

Χάσαμε το λογαριασμό. Εσείς ποιο βίντεο με αποδοκιμασίες στελεχών της κυβέρνησης έχετε δει; ... Δεν είστε βέβαιοι...  Καλά το γιαούρτωμα του Πάγκαλου , το είδατε ;Τον Γερουλάνο  όμως που είναι σημερινό ,  τον είδατε; Με τον Λοβέρδο , τι έγινε;

Ξέρουμε ότι έχετε τέτοιες απορίες. Το Πάμε Λουκέτο, θα τις λύσει και αυτές. Έχει συγκεντρώσει όλες τις διαμαρτυρίες κατά στελεχών της κυβέρνησης και θα καλύψει τα κενά σας. Είναι το τοπ 10 των αποδοκιμασιών.

Φυσικά , δεν συμμεριζόμαστε καθόλου τις αποδοκιμασίες. Έχουμε γράψει και ξαναγράψει , ότι η σωστότερη κίνηση είναι η αδιαφορία ή το θερμό χειροκρότημα. Θα τρελαθούν, γιατί δεν θα ξέρουν γιατί τους χειροκροτούν ή γιατί δεν τους αποδοκιμάζουν .¨Οχι αποδοκιμασίες, λοιπόν !

Να δούμε λοιπόν τα συλλεκτικά βίντεο με το τοπ10  των αποδοκιμασιών. Α, η κατάταξη είναι ενδεικτική. Μην έχουμε τσακωμούς γιατί βάλαμε κάποιον πιο ψηλά στο τοπ 10:

"Βρυξέλλες- Βρυξέλλες, έρχονται οι κουρέλες"

Όλοι μιλάμε για την 25η Μαρτίου 2011. Τι θα γίνει αύριο ; Το Πάμε Λουκέτο  εξασφάλισε το πλήρες πρόγραμμα και σας παρουσιάζουμε τι ακριβώς θα γίνει αυτή την κρίσιμη μέρα σε Αθήνα και Βρυξέλλες ταυτόχρονα:

Το πρόγραμμα της 25η Μαρτίου 2011, είναι το εξής:

Θα παρελάσει αύριο στο Σύνταγμα και το γερμένο υποβρύχιο!

Μια μεγάλη έκπληξη θα περιλαμβάνει η αυριανή παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο Σύνταγμα. Θα παρελάσει για πρώτη φορά το θρυλικό " γερμένο υποβρύχιο" και αναμένεται να αποθεωθεί.

Η απόφαση είναι κυβερνητική. Σκέφτηκαν  ότι υπουργοί, βουλευτές δεν θα είναι στην εξέδρα των επισήμων, μηχανοκίνητα, αεροπλάνα κλπ δεν θα υπάρχουν λόγω περικοπών στο κόστος της παρέλασης, δεν θα πατήσει άνθρωπος.

Σκέφτηκαν λοιπόν αυτό το event που...

Η πρώτη συνέντευξη Μητσοτάκη στο διαδίκτυο! (α' μέρος)

 Μεγάλη τιμή για το "Πάμε Λουκέτο" αφού ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης μας έδωσε την πρώτη συνέντευξή του στο διαδίκτυο.

 Ήταν γνωστό ότι ο 93χρονος πρώην πρωθυπουργός  έγινε... χάκερ.  Αποφάσισε να δώσει συνέντευξη τύπου σε bloggers και διαδικτυακά ΜΜΕ, και είχε αρχίσει εντατικά μαθήματα εκμάθησης της νέας τεχνολογίας ενώ πέρασε απευθείας στο i-Pad. Έγινε λάτρης του  Facebook, και σύντομα  θα αποκτήσει προφίλ.
Τη συνέντευξή του, τη δίνει αποκλειστικά στο Πάμε Λουκέτο, με ένα μέιλ που μας έστειλε με το όνομά του φαρδύ - πλατύ στον αποστολέα. Αρχικά πιστέψαμε όλοι εδώ ότι ήταν το μέιλ της πραγματικής χρεωκοπίας, αλλά έκρυβε μια υπέροχη έκπληξη, αφού μας έκλεινε  διαδικτυακό ραντεβού για την  πρώτη του συνέντευξη στο Ίντερνετ. Επικοινωνήσαμε δύο- τρεις φορές μέσω SKYPE για να πειστούμε ότι δεν είναι πλάκα και εντυπωσιαστήκαμε με την εξοικείωσή του  στη νέα τεχνολογία.

Αποφασίσαμε η συνέντευξή του να δοθεί στο Πάμε Λουκέτο, μέσω chat, δεν είχε κανένα νόημα να γίνει  μέσα από παλαιοκομματικές συνθήκες, από κοντά, με μαγνητόφωνο κλπ. Παλαιολιθική εποχή πια αυτά. Μπήκε με το nick name "Kostas93" και με το "Pamelouketo" εμείς.

Μιλάγαμε πέντε  ώρες έτσι. Γι αυτό θα παρακολουθήσετε την πρώτη διαδικτυακή συνέντευξη Μητσοτάκη, σε δύο μέρη. Σήμερα το πρώτο μέρος. Ρουφήξτε την αποκλειστική συνέντευξη- chat με τον kostas93 ή τον 93χρονο Κώστα Μητσοτάκη:

Πάγκαλος : Αλβανός έκανε άσεμνες χειρονομίες σε γυναίκα- βουλευτή του ΠΑΣΟΚ!

Ένας από τους μπαχαλάκηδες,  στη νύχτα του γιαουρτώματος, επιδείκνυε τα γεννητικά  όργανα στη βουλευτή Έβρου  του ΠΑΣΟΚ κ. Τσιαούση  , γιατί την πέρασε για τη σύζυγό του κυρία Χριστοφάκη!  Αυτό είπε ο Θ. Πάγκαλος, σε παρέμβαση που έκανε  πριν λίγο στη ραδιοφωνική εκπομπή του Άρη Πορτοσάλτε, στον ΣΚΑΙ.

Η κ. Τσιαούση ή Τσιαούλη  , όπως την ονομάτισε  ο Πάγκαλος ,  για να καταλάβουμε, όπως είπε,  τι άνθρωπος είναι,  έφαγε μόνο... χόρτα και πατάτες στη συνέχεια και καθόλου τυρί γιατί κάνει νηστεία .Οταν ρώτησε ο αντιπρόεδρος τον ταβερνιάρη γιατί ...