Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Η πρώτη συνέντευξη Μητσοτάκη στο διαδίκτυο! (α' μέρος)

 Μεγάλη τιμή για το "Πάμε Λουκέτο" αφού ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης μας έδωσε την πρώτη συνέντευξή του στο διαδίκτυο.

 Ήταν γνωστό ότι ο 93χρονος πρώην πρωθυπουργός  έγινε... χάκερ.  Αποφάσισε να δώσει συνέντευξη τύπου σε bloggers και διαδικτυακά ΜΜΕ, και είχε αρχίσει εντατικά μαθήματα εκμάθησης της νέας τεχνολογίας ενώ πέρασε απευθείας στο i-Pad. Έγινε λάτρης του  Facebook, και σύντομα  θα αποκτήσει προφίλ.
Τη συνέντευξή του, τη δίνει αποκλειστικά στο Πάμε Λουκέτο, με ένα μέιλ που μας έστειλε με το όνομά του φαρδύ - πλατύ στον αποστολέα. Αρχικά πιστέψαμε όλοι εδώ ότι ήταν το μέιλ της πραγματικής χρεωκοπίας, αλλά έκρυβε μια υπέροχη έκπληξη, αφού μας έκλεινε  διαδικτυακό ραντεβού για την  πρώτη του συνέντευξη στο Ίντερνετ. Επικοινωνήσαμε δύο- τρεις φορές μέσω SKYPE για να πειστούμε ότι δεν είναι πλάκα και εντυπωσιαστήκαμε με την εξοικείωσή του  στη νέα τεχνολογία.

Αποφασίσαμε η συνέντευξή του να δοθεί στο Πάμε Λουκέτο, μέσω chat, δεν είχε κανένα νόημα να γίνει  μέσα από παλαιοκομματικές συνθήκες, από κοντά, με μαγνητόφωνο κλπ. Παλαιολιθική εποχή πια αυτά. Μπήκε με το nick name "Kostas93" και με το "Pamelouketo" εμείς.

Μιλάγαμε πέντε  ώρες έτσι. Γι αυτό θα παρακολουθήσετε την πρώτη διαδικτυακή συνέντευξη Μητσοτάκη, σε δύο μέρη. Σήμερα το πρώτο μέρος. Ρουφήξτε την αποκλειστική συνέντευξη- chat με τον kostas93 ή τον 93χρονο Κώστα Μητσοτάκη:

Pamelouketo
Γειά σας , κύριε πρόεδρε!

Κostas93


Pamelouketo


Κostas93
Hi!

Pamelouketo
Hi Κostas93!

Κostas93
greeklish ή ελληνικά;

Pamelouketo
Θα προτιμούσα ελληνικά, κύριε πρόεδρε!

Κostas93
Οκ!

Pamelouketo
Ξάφνιασε πολλούς αυτή η ενασχόλησή σας με το ϊντερνετ!

Κostas93
Πάντα πρέπει να προσαρμοζόμεθα με τους καιρούς. (;) -> Qς -> W!½±&±(@~

Pameloukeτο
Τι σημαίνουν αυτοί οι συμβολισμοί;

Κostas93
"Διατί να το κρύψωμεν άλλωστε;".

Pameloukeτο
Επρεπε να το φανταστώ! Γράφτηκε ότι θα κάνετε προφίλ στο facebook!

Κostas93
Lol!  Δεν είναι κάτι άγνωστο δι εμέ! -). Αυτό που τώρα αποκαλούνται "φίλοι"  εις το  facebook, αποκαλούντο "κουμπάροι" και "βαφτιστήρια". Είχα τους περισσότερους κουμπάρους και τα περισσότερα  βαφτιστήρια , έκανα add αδιαλείπτως. Πολύ γνωστά πράγματα αυτά εις εμέ. Όταν εγεννήθην ήμουν τόσο άσχημος, που τότε η είδησις μετεδόθη εις όλη την Κρήτη, με ταχύτητα μεγαλυτέρα των 24 bps σήμερα. Μέχρι να στρώσω κάπως εις την εμφάνιση το profil μου εις την αστυνομικήν μου ταυτότητα ήτο πλαστό. Ήμουν με φωτογραφία συγγενούς. Τότε εδημιουργήθη και η πρώτη ομάς στην Κρήτη, με τίτλο "  Ο ξάδερφος κάλυπτε τον Μητσοτάκη" και έτσι δημιουργήθησαν μετέπειτα οι διάφορες ομάδες εις το facebook!.

Pameloukeτο
Πληροφορηθήκαμε ότι έχετε και iPad!

Κostas93
Όχι βεβαίως. Περιμένω την μεθαυριανήν  25η Μαρτίου να αγοράσω απευθείας το νέο  iPad2. Εχω συννεννοηθεί  με τον κ. Στηβ Τζομπς να είμαι ο πρώτος που θα το αγοράσει στην Ελλάδα. Ελπίζω να του φέρω γούρι! #5!!-)-)-)-)-)

Pameloukeτο
Καταλάβαμε! Είπατε όμως " 25η Μαρτίου"... Πολλά κρίνονται αυτή τη μέρα στις Βρυξέλλες.

 Κostas93
Ευχαρίστως θα σας ομιλήσω και δι αυτό. Η Ελλάδα κάμνει restart στας Βρυξέλλας. Κάμνει download εις το  χρέος...!)-)-)-)-)!!-)-)-)-)-)!!-)-)-)-)-).

Pamelouketo
Kυρίες και κύριοι, του Πάμε Λουκέτο . Μπαίνουμε  αμέσως τώρα στα βαθιά της ιντερνετικής συνέντευξης του κ. Μητσοτάκη. Μη χάσετε το δεύτερο μέρος σύντομα, σε μια ιντερνετική συνέντευξη που θα σας συγκλονίσει!

Κostas93
☺☺☺☺☺

ΤΕΛΟΣ ΠΡΏΤΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ- ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Το δεύτερο μέρος της αποκλειστικής συνέντευξης Μητσοτάκη στο διαδίκτυο

http://pamelouketo.blogspot.com/2011/03/blog-post_25.html#more
















(