Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Πέμπτη, 26 Μαΐου 2011

Με τους καναπέδες στο Σύνταγμα!

Μειώνεται ο φόρος κατά 180, 2 % στους καναπέδες για να μπορούν να κάθονται άνετα οι Έλληνες και να μη σηκώνονται στιγμή και να βγαίνουν στο δρόμο, σε διαμαρτυρίες , διαδηλώσεις.Αλλωστε , αυτό είναι το μοναδικό σημέιο που διαπρέπουμε,

Η κυβέρνηση αύξησε τον ΦΠΑ παντού σε μια απίστευτη φοροεπιδρομή, εκτός όμως από τους καναπέδες , όπου αντίθετα έκανε τεράστια μείωση του ΦΠΑ που έφτασε στο μείον. Και αυτή είναι η μεγάλη έκπληξη που θα ανακοινώσει με διάγγελμα ο...


πρωθυπουργός και ζητάει την συναίνεση και του Σαμαρά σήμερα γι αυτό.

Η απόφαση , όπως αποκαλύπτει το Πάμε Λουκέτο, πάρθηκε μετά το πανό που σήκωσαν οι Ισπανοί σε διαδήλωση που έλεγε: ΅Ησυχία , να μην ξυπνήσουν οι Ελληνες΅. Και αμέσως η κυβέρνηση πήρε την απόφαση για τεράστια μείωση του ΦΠΑ στους καναπέδες για να μην ξυπνήσουν οι Έλληνες!

Συγκεκριμένα οι σωτήριοι όπως αποδείχθηκε καναπέδες, θα υπαχθούν σε ένα νέα κατηγορία ΦΠΑ, που είναι -23%. Μιλάμε για απίστευτη προσφορά της κυβέρνησης , που θα΄καθηλώσει ακόμα περισσότερο τους Έλληνες στους καναπέδες να βλέπουν τις διαδηλώσεις στη Μαδρίτη ή να πάρουν αναπαυτικότερους καναπέδες για να βλέπουν το υπερθέαμα στα εξεγερμένα κράτη.

Πάντως οι Ελληνες δεν πιάνονται. Πάνε να αγοράσουν τους καναπέδες και με αυτούς θα πάνε στο Σύνταγμα και στις άλλες πλατείες το απόγευμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Παέλια - Παιδεία- Ελευθερία
Αγανακτισμένη η Παπαρήγα με τους "Αγανακτισμένους"...
" Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα" ή" Χρεοκοπημένοι στο Σύνταγμα"