Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Δημιουργείται Κόμμα Λαγκάρντ ( από την Εφημερίδα των Συντακτών)


Των Φώτων   χθες  κι έγινε γνωστό ότι η τρόικα θα βουτάει στους τραπεζικούς λογαριασμούς άνω των 500 ευρώ για χρέη. 

Βουτάει κανονικά   επίσης το χέρι στην τσέπη και η ΔΕΗ, με αναδρομικές αυξήσεις από 1ης Ιανουαρίου.

Ο Σαμαράς έγινε δεκτός  στον αγιασμό των υδάτων στον Πειραιά, με επευφημίες , πιο πολλές και από Σπυρόπουλο- Μπουμσόνγκ. Να τον συγχαρούμε όμως γιατί δεν βγήκε στο δελτίο του Μέγκα να διαμαρτυρηθεί, όπως ο Καμίνης.

Ο Καμίνης δέχτηκε την λεκτική επίθεση  στην Τεχνόπολη , γιατί δεν έχει τελειώσει ακόμα  την αντίστροφη μέτρηση  για το 2013 .

Χθες  πάντως,  στο κολυμβητήριο  του Μετς έκανε αντίστροφη μέτρηση για να πετάξει ο ιερέας τον σταυρό και ήταν εντός χρόνου.

Ο Σαμαράς πήγε καθυστερημένος στην τελετή και τον περίμενε ο Ιερώνυμος για να γίνει ο αγιασμός. Έτσι είναι. Υπάρχει  το ακαδημαϊκό 15λεπτο.

Δεν ήταν μόνο ο Σαμαράς στον Πειραιά για των Φώτων, αλλά και ο Βενιζέλος με περούκα. Φορούσε την ίδια περούκα που είχε χθες η  Ζέτα Μακρυπούλια στο " Dancing With The Stars".

Καλά, τον Παπακωνσταντίνου τον είδα κι εγώ με περούκα το Σάββατο το μεσημέρι να πίνει καφεδάκι. Προδόθηκε όμως  γιατί το καφέ λέγονταν "Τιτανικός".

Στον Σαμαρά έδωσαν να απελευθερώσει  περιστέρι . Πήγε και κάθισε στον ώμο του Βενιζέλου και θάχει βέβαια την τύχη του Καρατζαφέρη.

Ο Καμίνης δεν θα ησυχάσει αν δεν συλλάβουν όλες με το όνομα Αμαλία.

Πολλοί σε όλη την Ελλάδα βούταγαν χθες στο νερό, αλλά διαπίστωναν ότι ήταν πετρέλαιο.

Τους βουλευτές  Βουδούρη- Μουτσινά τρώει ο Κουβέλης επειδή θέλουν την παραπομπή Βενιζέλου. Ακολουθούν κι άλλοι βουλευτές από όλα τα κόμματα . Θα είναι τόσο πολλοί που θα κάνουν νέο κόμμα, το " Κόμμα Λαγκάρντ".

Πλήρης ικανοποίηση στην κυβέρνηση γιατί  ρίχνει επιτέλους  χιόνι και κάνει  ψοφόκρυο . Θα αυξηθούν  έτσι τα φορολογικά έσοδα από το πετρέλαιο.

Η τελική απόφαση της κυβέρνησης: Γίνεται εξίσωση πετρελαίου κίνησης - θέρμανσης- καυσόξυλων- γάλακτος.

Παπακωνσταντίνου: "Ξέρω ποιος αλλοίωσε τη λίστα". Εμ, πώς δεν ξέρεις,  ατιμούλη!

Όλα θα λυθούν απόψε  για τη λίστα Λαγκάρντ, με τον Παπακωνσταντίνου στην Στάη και Αρναούτογλου - Νταλάρα  στην "Ανατροπή".

Τελικά ο Παπακωνσταντίνου ήρθε μέσω Ιταλίας φορώντας περούκα. Υπάρχει φωτογραφία. Φορούσε περούκα ολόιδια το μαλλί της Λαγκάρντ.

Εννοείται ότι στο κόμμα Λαγκάρντ θα εκλέγονται με λίστα.

Η κυβέρνηση βάζει από αύριο τηλεφωνικό τριψήφιο αριθμό. Θα μπορούμε να καταγγέλλουμε ,  όσους καίνε τζάκια