Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Δεν μας χέζεις, ρε Παπακωνσταντίνου!


Μπερδευτήκαμε στο ζάπινγκ όλη τη νύχτα. Μια στην ΕΡΤ με τον Παπακωνσταντίνου , μια στην "Ανατροπή" με τον Νταλάρα.  Αφού σε μια στιγμή φώναξα μπερδεμένος: "Δεν μας χέζεις, ρε Παπακωνσταντίνου!".

Είδατε, ο Παπακωνσταντίνου εμφανίστηκε χωρίς περούκα. Αντίθετα φορούσε περούκα η Στάη που είχε ντυθεί κοκκινοσκουφίτσα. Πάντως ο πρώην υπουργός ήταν διαβασμένος και είχε βάψει τα μαλλιά του να ταιριάζουν με το στούντιο.

Η Στάη μπήκε απειλητική κσι  ούτε καλησπέρα δεν του είπε, με αποτέλεσμα να το υπενθυμίσει ο Παπακωνσταντίνου λέγοντας  της" καλησπέρα". 

Κάθονταν απέναντι και οι δύο μιλούσαν χαμηλόφωνα με αποτέλεσμα να ανεβάσουμε τον ήχο όλοι στις τηλεοράσεις κσι να γίνεται το διαπασών σε όλη την Ελλάδα.

Ο Παπακωνσταντίνου είπε ότι δεν διάβασε το σιντί, γιατί δεν είναι καθόλου περίεργος και το έδωσε σε ένα συνεργάτη του να του πει όχι ποιοι είνσι, αλλά πόσα είναι τα ποσά. Την ίδια στιγμή άρχισε να χιονίζει στην Αγία Παρασκευή.


Ζήτησε το σιντί από τη Λαγκάρντ είπε, αλλα για να μην το δει! Αμέσως αυτοκτόνησε ο Πινόκιο!

Καλά τέτοια ερμηνεία ο Παπακωνσταντίνου , που παραιτήθηκε ο Κιμούλης ο οποίος ήταν στην "Ανατροπή".

Τον λυπηθήκαμε όμως με το κλεμμένο ύφος του. Αν είχε τηλεβόουτινγκ η ΕΡΤ δεν θα τον ψήφιζα για παραπομπή σε προανακριτική. 

Τι Στάη. Εκεί χρειάζονταν  Ζωή Κωνσταντόπουλου και να του ρίχνει προβολέα στα μάτια.

Παγκόσμιο ήταν  το ενδιαφέρον της συνέντευξης Παπακωνσταντίνου. Μάλιστα στην  κεντρική πλατεία  του Βερολίνου είχαν βάλει γιγαντιαία βίντεο γουόλ, όπως στο Μουντιάλ.

Ο Σαμαράς δεν μπόρεσε να δει όλη τη συνέντευξη, γιατί έφτιαχνε τη βαλίτσα για το Βερολίνο. Στο πρόγραμμα της επίσκεψης το μεγαλύτερο μέρος  είναι η βόλτα με τη Μέρκελ σε δασύλλιο, ανταπόδοση της βόλτας που έγινε εδώ.

Πολύ καλή  στο πάνελ η Ράντου που παλιά έπαιζε το "Εργαζόμενο κορίτσι" και τώρα παίζει το "Ανεργο κορίτσι".

Φυσικά πολύ σωστή η επιλογή  Πρετεντέρη, σαν καλεσμένου του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Κανονικά θα έπρεπε να είναι στο στούντιο και η αγελάδα η Κλάρα.

Τα  χθεσινά νούμερα τηλεθέασης δεν τα περιμένω καν. Προβλέπω "Τιτανικό" του Πρετεντέρη.

Ο Στουρνάρας κατάλαβε κι αυτός ότι όλοι βλέπουν Στάη - Παπακωνσταντίνου. Αποφάσισε λοιπόν να βάλει επιπλέον 5 ευρώ  σε κάθε λογαριασμό ΔΕΗ  του επόμενου διμήνου, υπέρ ΕΡΤ