Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Πάγκαλος: Δουλέψτε σαν .. Αλβανοί !

Ο  Θ. Πάγκαλος επέστρεψε. " Δουλέψτε σαν Αλβανοί", δήλωσε στα ΝΕΑ και άντε να αναλύουμε πάλι το βαθύτερο νόημα των λόγων του Αντιπρόεδρου, που δεν μπορεί να μείνει χωρίς δημοσιότητα, ούτε μια μέρα.

 " Η άνεργος ή .. χειρώναξ." .Πως προκύπτει η ατάκα ; Για διαβάστε:


'' Κάποτε ο γονιός πίστευε ότι µε µια καλή πολιτική γνωριµία θα έλυνε το πρόβληµα της απασχόλησης του παιδιού του µε έναν διορισµό στο ∆ηµόσιο. Τώρα τελείωσαν αυτά. Ή θα µείνει άνεργος ή θα αποδεχτεί ότι θα γίνει χειρώναξ. Του είναι δύσκολο να αποδεχτεί είτε το ένα είτε το άλλο. Αλλά θα σας πω και κάτι άλλο. Οι χειρώνακτες στην Ελλάδα έκαναν τα τελευταία 20 χρόνια µια πορεία, η οποία ασφαλώς θα αναλυθεί από τους ιστορικούς του µέλλοντος. Μόνο που δεν ήταν Έλληνες αλλά Αλβανοί, που έκαναν περιουσίες , , δηµιούργησαν καταθέσεις, σπούδασαν τα παιδιά τους…''.

Τώρα αυτό το... Αλβανικό μοντέλο, είναι μάλλον το καινούριο μοντέλο του ΠΑΣΟΚ, γιατί μέχρι τώρα είχαμε ακούσει για το Σουηδικό μοντέλο , το Δανικό (ή ... Δανεικό μοντέλο) .

Αυτό που μας πείραξε περισσότερο  είναι το "χειρώνακτες".Που δεν απουσιάζει από τους Έλληνες. Το διακρίνουμε  παντού στην Ελλάδα ,  και σε  όλα τα πόστα.