Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Πόπη Διαμαντάκου: «Αρχιπανηγυρτζού και αρχιξεκατινιάστρα η Ρούλα Κορομηλά ! »

Α, πα, πα, πα! Υποχρεωνόμαστε να επανέλθουμε στην κ. Πόπη Διαμαντάκου, που είναι  η συμπάθειά μας, εδώ στο Πάμε Λουκέτο, γιατί πρέπει σήμερα νάγραψε το πιο επιθετικό άρθρό της .

Η τηλεκριτικός των ΝΕΩΝ ξεπέρασε και τη... Διαμαντάκου, στην κριτική της για τη Ρούλα Κορομηλά. Την ξέσχισε τη Ρούλα, κομμάτια την έκανε. Δίκιο έχει για αρκετά  που λέει, αλλά τα πράγματα λέγονται και πιο ήρεμα. Ανθρώπους κρίνουμε.

Βέβαια και η Κορομηλά, έχει πει κι αυτή τα λογάκια της στο παρελθόν. Κρατάει καιρό αυτή η κολόνια. Ξεκίνησε από πέρσι  όταν επανεμφανίστηκε η Ρούλα με το περίφημο φόρεμα στην πρεμιέρα του Greek Idol  και συνεχίστηκε φέτος πολλές φορές, με το Μπίγκ Μπράδερ.

Παρακαλούμε, καθίστε σε καρέκλα και διαβάστε:

«Φορούν τα καλά τους για να ξεκατινιαστούν µπροστά σε µια παρουσιάστρια που έχει τον ρόλο της ξεκατινιάστρας και φοράει και αυτή την «Άρτα και τα Γιάννενα», λες και παρουσιάζει το σούπερ γκλάµορους σόου και όχι τα κουτσοµπολιά και τις µιζέριες µιας χούφτας αποκλεισμένων και, ως εκτούτου, σαλταρισµένων ριαλιτόπαιδων. Το πανηγυρικό, γιορτινό live του «Big Brother» κάθε Κυριακή ξεπερνά κάθε διεστραμμένη φαντασία. Στήνεται ένα µπιχλιµπιδάτο πανηγύρι, η Ρούλα Κοροµηλά εµφανίζεται µέσα σε προβολείς, ντυµένη και βαµµένη λες και βγαίνει στην πίστα να κάνει πρόγραµµα, οι συγγενείς όλων αυτών που κλείστηκαν για δύο µήνες διεκδικώντας µια χούφτα ευρουδάκια και τους έχει ξεχάσει µέσα στο σπίτι η παραγωγή, φορώντας και αυτοί τα καλά τους για να δουν τα τέκνα τους τι ωραία που ρουφιανεύουν ή πόσο κορόιδα πιάνονται από τους συµπαίκτες τους.

... Και µετά εµφανίζονται οι παίκτες– ντυµένοι και αυτοί για πάρτι –και βλέπουν διάφορα βίντεο από το «Big Brother» τα οποία αποδεικνύουν ότι ακόµη και η ανάσα τους παρακολουθείται και διαπιστώνουν ότι οι διπλανοί τους τούς σκάβουν τον λάκκο, δεν είναι ειλικρινείς και άλλα τέτοια σπουδαία. Και δεν φτάνει αυτό, ο ρόλος της Ρούλας Κοροµηλά είναι να «ανάβει το κέφι», ερεθίζοντας τους παίκτες να ξεσπάσουν, να εκδηλώσουν τα συναισθήµατά τους από την αποκάλυψη της µικροπροδοσίας του διπλανού τους ή να αποκαλύψουν δικά τους µυστικά ή οτιδήποτε θα κάνει κουλουβάχατα – υποτίθεται– τις σχέσεις µέσα στο µπιγκµπραδερόσπιτο.

... Τρελό πανηγύρι, ε; Όλο αυτό το θλιβερό σόου της αθλιότητας ενδύεται τα φρουφρούδια ενός τηλεοπτικού πανηγυριού και προβάλλεται σαν ψυχαγωγικό θέαµα. Κατάντια µιας τηλεόρασης τα πανηγύρια της οποίας άλλοτε, αν και κιτσάτα, ήταν τουλάχιστον η αποµίµηση µιας αληθινής γιορτής, µε τα τραγούδια, τις αρτίστες, τους σουξεδιάρηδες παντός τύπου και εκεί είχαν νόηµα και οι δαντέλες και το µακιγιάζ - µάσκα της παρουσιάστριας, αφού ήταν η αρχιπανηγυρτζού. Είναι εξέλιξη, αλήθεια, να έχει τον ρόλο της επίσηµης αρχιξεκατινιάστρας;»

Θα έχουμε  συνέχεια απόψε  στο ( μεγάλο!) τελικό του Μπίγκ Μπράδερ...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


Διαμαντάκου : Ζήτω το "1821" !
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/01/1821.html

Η κριτική της ημέρας - Πόπη Διαμαντάκου
http://pamelouketo.blogspot.com/2010/10/blog-post_8238.html